Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La Multi Ani Nicoleta! Sanatate multa si impliniri alaturi de copilita ta dulce, de sot si de toti cei dragi...

La Multi Ani fetelor de Ziua Romaniei!

Mammy, va incaltati singurei??? Oau... Al meu doar se descalta singurel :-)) si ar vrea sa isi dea si geaca jos, da nu prea aluneca, e prea gros imbracat cand vine de afara...:-)

Sa va spun ce isprava a facut Danut. De doua zile nu stiu ce are ca n-a dormit la pranz la gradinita. (cica alaltaieri ar fi atipit totusi vreo jumate de ora, seara a fost mai chitait da nu rau, nici n-am stiut pana a doua zi). Aseara a fost asa obosit ca a adormit in masina la 7 si ceva si abia dimineata la 7:30 s-a trezit. Nici nu stiu ce sa cred, l-am rugat pe sot sa intrebe daca se manifesta si altfel. Ma gandesc ca i-o da vreun dintisor mai incapatanat ca de obicei atunci nu doarme prea mult ziua da nici seara n-adoarme prea usor, pe cand acum n-a avut deloc probleme seara si noaptea a dormit bine... Nu pare suparat, dimineata striga cu toata gura dupa mine si era tare vesel, intindea piciorutele la pupacit...

Acris, ce faci cu pozitia oferita? V-ati hotarat?
Va pupic dulce pe toate.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 19+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

La Multi Ani Nicoleta!!!

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI ROMANIA DE ZIUA NATIONALA

LA MULTI ANI- tuturor ce au nume de Andrei, Andrea.

LA MULTI ANI NICOLETA- multa fericire si tot ceti doresti.

La noi nimic nou, nu am avut net cateva zile, deci nu am putut sa va scriu. Vam citit pe toate, dar iertatima ca nu va raspund, este cam tarziu si ma duc sa fac . am avut musafiri de dimineata, apoi cand Julia facea nani eu am calcat, iar seara am fost noi in vizita, plus ca am facut curat.

Noapte buna si la toate.

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

[size=r]La multi ani, Nicoleta! Iti doresc sa fii sanatoasa, fericita si iubita pana la adanci batraneti! [/size=5]

la multi ani tuturor romanilor!

Fetelor, va multumim din suflet pt urarile voastre de Sf Andrei. Chef mare la noi pt ca am fost 2 sarbatoriti, numele meu e, de fapt, Andreea. Darius a fost un rasfatat, si-a facut de cap, avand spectatori va dati seama... A reusit peroformanta sa verse de 3 ori un castronas cu alune. Am avut 500 g alune cred ca vreo 400g au ajuns la cosul de gunoi. Azi a prins o cescuta de cafea si a aruncat-o pe mocheta. Noroc ca-i mai mult neagra, altfel... Ce sa mai, de 2 zile face numai tampenii! Si nu ne putem supara pe el mai mult de 3 minute!
Tati e topit rau, de 2 zile ii zice f frumos si smechereste "tati", asa ca nu mai poate avea nimic de comentat.
In privnta laptelui, se multumeste cu 800-900 g/24 ore. Nu-mi mai fac griji, sa bea cat il tine burta, vad ca nu face nici diaree, pare sa-i priasca.
Ma supara ca de la un timp si-a gasit o distractie ingrozitoare: isi scrasneste dintii! Si e tare satisfacut, in timp ce eu m-as urca pe pereti, intai pt ca mi-e frica sa nu si-i rupa, apoi pt ca zgomotul ala ma infioara. Nu-l mai bag in seama cand face asa, am obs ca face mai rau daca ii zic.

Hai ca in mesajul asta il criticai, saracutul... Las'ca maine il iau iar la laudat!
Va pupacim!
Pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

La multzi ani, Nicoleta! Sa fii sanatoasa, fericita si sa itzi creasca mare si frumoasa micutza Bia! Cum de ai lucrat azi?!

Bertha, cand mai face din dintzisori, incerca sa nu il bagi in seama.... Asa am procedat cu Vlad si nu mai sunt probleme. lui Darius.
Laura, si tu gatesti seara tarziu?! Credeam ca numai eu sunt treaza pana dupa 24 puiutzilor!

Va las ca nici eu nu mai pot... Ma duc sa ma culc.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

La multi ani Nicoleta! Sanatate, fericire si toate cele bune!

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna sa va fie inima fetelor,doamne ce harnicuzte mai suntezti voi la scris BRAVO voua!!!Eu nu m-am tzinut de cuvant ieri sa-,mi fie,dar sincer nu am avut timp,ptr ca ba avem musafiri,ba Viki nu ma lasa sa scriu ,s-a facut o rea,si ieri colac peste pupaza au mai venit sa schimbe si contuarul de energie electrica si am mai stat si fara curent vreo 3 ore!!! VIKI s-a facut o rasfaztata de duminica este numai in figuri,cred ca a fost prea mult bagata in seama, sau se pregateste de sarbatori sa poata ztine pasul cu noi la danztuiala,a primit multe cadouri este super fericita si cred ca s-a invatzat rau!Si azi avem musafiri ,se pare ca luna asta ptr mine este compromisa ,multa agitatzie!Cum va spuneam acum cateva zile VIKI imi decoreaza pereztii cu tot felul de culori ,mai nou a inceput si cu fructe,ma dispera ,dar nu am ce sa fac si eu faceam la fel cand eram mica,deci are cui sai semene!Hai ca am scris prea mult despre noi acum sa va citesc si eu un pic sa ma pun la zii cu voi si sa va spun si eu parerile mele daca acceptati! Zic si eu cu intarziere LA MULZTI ANI Era sa uit ce rea mai important sa va mulztumesc tuturor pentru urari,si voi sa avezti parte numai de bine,bucurii si multa sanatate alaturi de cei dragi voua!

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Fetelor inaca o data va multumesc petru urari. Ziua de ieri mi-am petrecut-o laservici am plecat la 19.30 acasa. Si am fost foarte trista pentru ca mi-a copt-o sotul. Dimineata nu m-a felicitat si in timpul zilei m-a innebunit cu telefoanele. Cu cat mai stau, de ce mai stau si alte dinastea. Cand m-am dus sa o iau pe Bia alta surpriza. A fost maraita toata ziua, n-a vrut sa manace, n-a vrut sa se joace, n-a vrut sa doarma. A stat soacramea cu ea in brate toata ziua. Apoi cand am ajuns acasa sotul s-a lasat indelung asteptat. A venit pe la 22.00 cu sora mea mai mare si sotul ei. Mi-ai cantat "La multi ani!". Iat sotul mi-a daruit un inel foarte frumos. Evident ca mi-a trecut supararea da tot nu-l iert.

Madisor Eu nu am avut niciodata liber pe 1 decembrie. Ca asa e in presa. Si unde mai pui ca eu trebuia sa termin revista de fapt pe 29 noiembrie da am colegi puturosi care ieri abia mi-au dat ultimile materiale .

Berta Nu-l baga in seama cand face asa. O nepoata de-a mea scrisnea din tinti de multe ori intentionat da ne luata in seama ia trecut.

Irinel Poate mai iese un dintisor sau maseluta de este asa agitat. sa treaca repede. Sa ne spui ce zice dr. de samburel.

Alus N-ati mai fost la ambasada?

Paloma Tu nu ne mai spui nimic? Ce mai face cristina?

Fetelor de Vanesa mai stiti ceva?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Roxi hai ca am scris in acelasi timp. Mey, daca Viki are camera ei punei acolo pe perete o coala mare de hartie si explicai ca acolo poate sa picteze cat vrea. dulci la amandoua si sa sti ca nu ne suparam ca scri mult.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Nicoleta da iubita fata mea are o placere sa mazgaleasca peretzii,eu zic sa nu cumperi creioane ,nu face aceeasi greseala ca mine!
Laureta bravo mami esti de admirat la cum scrii romaneste ,chiar scrii mai bine decat mine si lasa ca Romanii au un suflet fffffffff mare si sunt buni ,pasnici si iubitori,bravo,bravo si iar bravo!
Cius iubita eu nu prea am o parere buna despre pocaitzi eu am avut de a face cu pocaitzi brazilieni,si nu mai scapam de ei ma sufocau pur si simplu,nu vreau sa te sperii nu stiu cum sunt altii pocaitzi depinde de educatzie,oricum parerile sunt impartzite ,alta data am sa-ti povestesc ce am patzit eu cu ei.Oricum prcocedezi ffff bine cu Tiza mea si cel mai important acum la varsta ei este sai fii in primul rand PRIETENA si dupa aceea MAMA!Multa bafta si sa nu fie probleme ca sa nu suferitzi nici una!Astept si eu sa vad ce atzi mai facut!Boneca inseamna PAPUSA in portugheza!!!!!!!!!
Bertha felicitari lui Darius cel cuminte la tuns, eu am tunso pe Viki si am cam ciopartzito ,da merge ca este cretz si nu se observa!
Acris lasa mami ca ai timp si de sunt multe mamici care dau copii la gradi saptamanala ,si eu am fost crescuta la gradi saptamanala si sunt mare si bine acum,dar cum banuiesc ca o sal duci la gradi in fiecare zi o sa fie un pic mai obositor ptr tine si ffff bine financiar succes!
Madisor aici nu are rost sa pun hartie pe peretzi ca deja sun ei cu hartie ,ca apartamentele de aici sunt din carton , catzi va cm de rigips si hartie,partea proasta e cand o sa plecam din acest ap o sa trebuiasca sa platim daunele si nu sunt decat cateva sute de $ ,asa ca nu ma ami agit,o fac pictoritza! mersic ideea nu e rea si poate servii la alte mamici !
Bertha saru``mana a tzinut figura cu enter !Gata acum va las cu bine ,s-a trezit *neca si pana vin musafirii vreau sa ies un pic cu ea afara la GER!Va pupic dulce pe toate si tozi bebeii nazdravani si gravidutzele, si sambureii!!!!

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput