Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

GATA, am pus cateva poze de prin octombrie si noiembrie. noroc ca vin sarbatorile ca asa paote mai facem unele noi.

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
Vanessa,se vede si din poze ca este intr-o continua miscare!Mi-au placut f. mult pozele, mai ales ultima . Daca nu stiam cati ani are,i-as fi dat vreo 3 anisori; mi se pare ca seamana f. mult cu tine!
Carmen,ti-am mai spus de cateva ori ca voinicelul tau are niste ochi superbi!!
Laurina,ii facem galerie lui Mihnunita!Poze noi cu Mihnea ai mai ai sa ne arati si noua?

Nu mai stiu cine spunea de "scrasnit" din dinti;si Sebastian mai face.Ieri a fost doctora la noi, i-am spus si m-a intrebat cand face asta, daca face si in somn.In somn Sebi nu face,ci doar cand si cand cand se joaca; mi-a spus ca poate fi pur si simplu o "distractie".
Ne-a spus sa scapam de suzeta (cioni cum spune Sebi) cat mai repede.
Cu privire la laptic, Sebi mai bea cate 600-800 g pe zi:dimineata 200 ml, seara la culcae 360 ml, restul in timpul zilei.Bea si acum formula Humana, de orice altceva nici sa nu auda (am incercat si cu Dorna,Monor,Milli, Parmalat prima crestere,...); cand simte altceva scuipa si isi mai curata si limbuta .Simte altceva chiar daca combin 90% Humana +10% alt lapte...Cred ca pana la 2 ani nici nu mai incerc cu altceva.
In rest este bine, l-a consultat din cap pana in picioare; la stetoscop a inceput sa tipe si sa ii zica "la loc,la loc... (adica sa il puna de unde la luat ).I-a aratat dnei doctor ce are el, carti, jucarii,...I-a aratat cum pune el formele geometrice in lacasurile corespunzatoare,...Se trezise de curand,era putin "amortit",ca altfel cred ca ii scotea tot din geanta...

Am uitat sa va spun ca ne-a recomandat sa ne facem toti adultii din casa vaccin antigripal.Lui Sebi mi-a recomandat sa-i fac doua doze de antigripal la 3 saptamani diferenta (mi-a dat vreo 3-4 variante de vaccin).Cred ca o sa-i fac si lui

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna fete dragi,

sper sa aveti un super week-end! Sa profitam cat mai este vreme buna si sa-i scoatem pe pitici la aer...

Carmen,trebuie sa-ti mai spun si eu ce ti-au zis deja fetele? Iustin are niste ochi "bestiali"! Este o papusa de copil! de mii de ori frumusetea!

Da' nici ai Vanessei,nu-s mai prejos!...Sa-ti traiasca puii frumosi,Vanessa!Super pozele.Iti doresc in continuare putere multa,sa fie totul bine cu mama ta. dulce.

Eu nu am avut placerea sa te cunosc de pe vremea "burticilor" Laurina...asa ca subscriu la cererea fetelor de niste poze!...sa facem cunostinta.Pan'atunci,multi pupici Mihnunitei-minune(in special pe burtica,sa-i treaca repede)

Camelia
,si tu esti o mamica fericita,ca bea Sebi lapte!Mey,da' ce vorbaret e puiul tau! sa-i spuna el sa puna stetoscopul la loc! Pup si pe ochiosul tau frumos!

Ei,da' Elena e chiar "premianta"-sa faca ea propozitii de 3 cuvinte...Felicitari!Mamaleone,tre' sa fii tare mandra de "micii tai teroristi"...sigur ca ii pup si pe ei...ca azi ii iau pe toti scumpisorii nostri la rand!

Ioana,imi pare rau sa aud de necazurile cu inundatia la firma...sper ca a trecut totul si ati rezolvat problema.Pup pe "printesa Rebeca".

Laureta mama, iti tin pumnii sa te lamuresti cu doctorii astia.Io sper ca o sa fie totul bine...Cand ma doare spatele,ma gandesc la tine...Ia! vezi ca ne leaga ceva?....O iau in brate si o strang si pup pe Galusca mica( bineinteles virtual,daca altfel nu se poa')

Madisor,ooof puiutza mica de Clara...o fi avut ea ceva de a fost maraita,da' sper ca acum cand citesti,te topeste cu rasul ei! dulce pe copilasii tai minunati!

"Papusa",sa-mi povestesti ce ai patit cu pocaitii portughezi...ca ma intereseaza!...Desi am fost foarte bucuroasa ca am reusit sa- gasesc o ocupatie Roxanei,cea cu modelajul,ultima data m-a suparat foarte tare...Nu s-a dus la curs,dar a plecat la "prietenul" ei,care are si o sora,de varsta ei si ...a uitat sa mai vina acasa cu...orele(mie mi-a spus ca merge la modelaj)...ooof...nici nu stiu ce pedeapsa sa-i dau. pe Vicki pictoritza carliontzata si dulce!

Yupii,s-a intors Piatra Lunii!.Multumesc mult de incurajari cu dulciurile; ai dreptate,nu tre' sa ma ingrijorez...doar ca mi-era si mie pofta sa-mi rasfat putin familia cu bunatati...si mi-a cam pierit elanul de cocalit prajituri(spre disperarea Roxanei,care ar manca 5 kg odata-desi nu se vede deloc,ca e slabuta) pe Ingrid...ai si tu niste poze?

Nico-mami,(cei din urma vor fi cei dintai)...Mai ,da' ce cadou frumos ti-a facut sotiorul tau...un inel!...Cum sa mai fii suparata pe el? ia si pupa "baiatul"!...iar pe Bia scumpa-dulce-dulce, smotoceste-o din partea mea!...Da' o felie de tort,ne-ai pastrat si noua?

Eei,azi dimineata,l-am "pacalit" pe Victor cu putin cascaval;am facut o omleta (care ii place foarte mult) si am ras niste cascaval inauntru...da' banditu' mic,a simtit,mey!...insa a papat! Yu-huu!...si o sa incerc si o reteta cu paste cu branzica de vaci,la cuptor(pe care mi-a dat-o Mammy)...va spun eu daca a mers sau nu.Astia mari,ma bat la cap sa le fac papanasi- si acum se dezbate dilema...cum sa fie? fierti si cu pesmet,sau prajiti si cu miere si smantana? Ei? voi ce ziceti?
Victor are o noua "placere"-sa care toti pantofii din hol(in special ai lui tati) si sa-i aseze pe masuta din sufragerie-care oricum arata ca dupa uraganul Katrina.De vreo 2 zile,"vorbeste" intr-una, da' nimic inteligibil,iar daca cineva indrazneste sa-l imite si sa vorbeasca "pasareste" se uita mirat,ca la "nebuni"...hahaha

O sa va pun niste poze facute ieri-cu Victor si Roxy...Una din poze,a facut-o tati cand Victor isi baga,nu un deget in guritza,ci toata mana!(scuzati copilul jegosel,da' era dupa masa si inainte de baita...hihihi)

Va pup pe toate si sa petreceti fain week-end-ul asta!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Gataa! am pus 2 poze in albumul numit "Decembrie-puii mei"

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetelor
ce vad eu pe aici numai pui frumosi mama pe ei. Unde mai pui ca sunt si carliotati. Iustin, Victoras si Cata dulci.

Vanesa multa sanatate mamei. Uau, Cata e un uris. si lui Andutu care indura atata de la fratiorul lui.

Camelia Succes la eliminarea suzetei. La noi se pare ca va mai dura ceva timp. Cumnatamea vrea sa il invete pe bb cu suzeta da smechera de Bia ii da jucarii in schimbul sezetelor lui si fuge si se acunde ca sa nu i le mai ia.

Cius Daca vrei tu tort iti dau , da virtual ca eu nu prea ma omor dupa el si de altfel nici nu am avut. Sa sti ca nici Bia nu papa branzica dar ii fac macaroane cu branzica la cuptor si pe astea le rade. Iar de lapte nici sa nu-l vada tot HN-ul e de baza.

Na ca fimea e tot in greva foamei. Aseara nu a papat nici macar biba, dimineata a scormonit cascavalul de pe sendvisuri si a mai morfolit o bucatica de covrig si acum s-a culcat fara sa pape.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Iaca mai intru si eu pe aici... Au venit mama si tata pe la noi, facem o izolatie mai buna in baie si dormitor, iar de luni incep curatenia de iarna...

Carmen, Iustin e ca de o bicei adorabil, asa cretolin si dulce! Ai inceput sa faci miscare? Nu mi-ai dat raportul...

Cius, vai dar ce domnisorica frumoasa ai... Nu-i de mirare ca o curteaza baietii... Si Victoras, o minune nu alta...

Vanesa
, chiar ca e voinic Cata...

Nicoleta, asa cu o maaaare intarziere iti spun si eu la multi ani!

Cami, dar ce baiat mare si destept are mama!

Mamaleone, si noi stam cu frica in san si "asteptam" varicela... Au trecut mai bine de 2 saptamani de la contact, mai vreo 5 zile si iesim oficial din cercul suspectilor! Daca scapam de varicela eu ii fac vaccinul, m-am hotarat!

Laurina, sa-ti traiasca micul fotbalist!

Ioana, ti-am ramas datoare cu un raspuns, i-am spus lui Vladut ca mami are bobo in burtica, nu cred ca intelege... Il intreb, Vladut vrei fratior? el: NU, Vladut vrei surioara, el DA. Daca il intreb din nou peste 5 min le inverseaza sau zice nu la amandoua.

Madisor, pupici Clarei cea isteata, mai au si eu zile dianastea...

Fetelor, va anunt ca am scapat oficial de muci! De vreo 3 zile n-a mai trebuit sa-i pun picaturi in nas si a respirat f. bine. Ura, ma bucur ptr. ca ma saturasem de o luna tot muci...
Burtica e f. bine, creste, se vede din ce in ce mai bine, greturi, sau alte neplaceri nu am, doar o mare dorinta de a dormi...
Va pup dulce, nu stiu cand mai intru daca incep curatenia...

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (15+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Hai ca ne-am pus pe facut poze. am mai pus cateva proaspete, de azi. Andu mai putin prin ele ca e zgariat pe fata si am zis ca strica pozele.
Simona, nici eu nu eram pe aici pe vremea "burticilor"

POZE

Mergi la inceput

ma duc sa ma uit si eu la poze ca nu v-am mai vazut de mult puiutii

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boneca30 spune:

Buna fetelor!Inca o data va scriu ,ca sunetezi ffffffff harnicutze la scris sau eu nu am timp!Acum am adormito pe Viki si profit si eu un pic.A luat alta tactica cu mine ,ma calareste non-stop numai sa nu ma vada ca stau pe net,ma albeste de cate pupicuri imi da numai sa stau cu ea,de vreo 2 zile a cam lasat scrisul pe peretzi sa no deochii,acum a luat bucataria in primire ,plastice ,linguri de lemn si oale ,acum este bucatareasa!Aicci este o vreme tare nasoala ,ploua si e fff frig,trebuie sa stam in casa la caldurica!
Cius iubita am sa-ti scriu despre pocaitzii de aici saptamana viitoare cand am sa am mai mult timp promit,oricum nu este o poveste placuta ,nu vreau sa te descurajez dar nu doresc la nimeni prin ce am trecut eu cu ei!Ce ziceai de papanasi?,eu as prefera prajitzi cu miere si smantana,,dulce pe Viktor si pe Roxi si ptr tine
DianaR ma bucur ca a-ti scapat de mucisori felicitari,eu cred ca nu mai face varicela daca au trecut deja 2 saptamani,si mie imi era frica sa nu faca Viki ca ne-am jucat cu niste copilasii fara sa stim ca au avut varicela ,o mama inconstienta ia lasat pe afara ,eu miam dat seama dupa bubitze si am fugit la doc cu ea imediat si mia spus ca nui grav ca nu v-a face si sa stau linistita!Spor la treaba si ai grija de samburel nu face mult efort!dulci lui Vladut!
Nicoletafrumos cadoul din partea sotzului ,dar nul ierta !
Carmen mey ce ochii fffffffffffrumosi are Iustin sa-zti traiasca!
Fete nu masi pot sa scriu s-a trezit Viki ,va dulce pe toate si pe tozi bebeii nazdravai!

Roxy si Viktoria

Mergi la inceput

Vanessa,super dragute pozele,iar Cata si Andu(chiar daca apare intr-o singura poza) sunt fruuuuumosi-fruuuumosi!Casuta lui Cata e tare faina,pare usoara...n-o muta prin casa? Ma gandesc ca Victor ar plimba-o prin toata casa,daca ar avea asa ceva...si asa muta toate scaunele pe care le poate impinge . pentru o mamica curajoasa si la puii tai!(Vanessa,tu esti exemplu de Super-Femeie,si cariera si copii si sot,casa...Felicitari!)

Dianama bucur mult ca ati scapat de mucisori!...Acum aveti grija de voi in urmatoarea perioada si sa auzim numai ca sunteti bine sanatosi! pe burtica in crestere!E haios Vladut cu raspunsurile lui...eu nu as baga mana in foc ca nu intelege...astia mici,sunt uneori tare smecheri si inteleg mai multe decat ne inchipuim.

"Papusa",se vede ca ai fetita...acum a trecut la ...bucatarie!...Bravo ei!Astept cu nerabdare povestile...si voua un maaare!

Nico,ne luam de mana cu copiii astia "grevisti"...din ce-or creste ei? cum zicea Irinusha-din dragoste,probabil. dulce pe Bia si sper ca azi o sa pape!

Am emotii azi- i-am luat pernutza buclucasa,pe ascuns sa i-o spal...inca nu a observat,..da' ce m-oi face cand o vedea?...ooof,ca tot nu am scapat de problema asta...o iubeste in continuare,rau de tot...(am incercat odata o colaborare cu el...sa o spalam impreuna...da' de unde? cand era gata spalata si uda,o vroia in bratze...plansete de alea nu ati mai auzit,se uita la ea si ii curgeau lacrimile, de ziceai ca mai mare suferinta nu se poate...ooof)

Duminica Faina va doresc!

poze

Mergi la inceput