Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 11

Bebe Beca spune:
Dragele mele, am mari necazuri... Am facut un import, produsele ar fi trebuit sa ajunga pe 30 nov. Mi s-a spus ca este o intarziere si ca ajung pe 1 dec. Au ajuns pe 4, astazi, dar cei care le-au trimis au trimis actele cu niste greseli pe care le-am modificat ulterior, dar cei de la vama nu accepta variantele scanate si trimise pe mail. Si lucrul asta ne poate costa 9000$, taxe vamale, bani pe care nici nu ii avem (profitul nostru este la jumate din astia 9000) si pe care nu mi se pare normal sa ii platim, pentru ca nu a fost greseala noastra. Nu stiu ce sa fac, ma depaseste cu totul problema asta. Comisionarul vamal care se ocupa de importul nostru spune ca s-ar putea rezolva cu spaga, dar nu este corect!!! Ce sa fac?
Ioana si Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004

anacami spune:
Ioana, imi pare extrem de rau; nu stiu ce sa zic, nu ma pricep; cred ca le-as !Poate reusesti sa o scoti cu bine la capat! Of,of , nenorocitii, mai ales acum de sarbatori...Va doresc sa iesiti cu bine din asta!Nu puteti sa le cereti daune?Mai este proverbul acela "te faci prieten cu d.. pana treci puntea" si apoi te rafuiesti tu cu cei care au incurcat borcanele!
Diana,felicitari pt. izbanda!Sanatate multa in continuare!
Cius,ce baiat dragastos ai!
Am uitat sa va spun ca doctora mi-a recomandat sa nu mai folosesc betisoare pt. urechi, chiar daca sunt cu opritori-speciale pt. copii. In schimb, mi-a recomandat ca dupa baita sa ii pun aprox. 10 picaturi de apa oxigenata in urechiuse si sa sterg cu putina vata medicinala! Cica a avut tot felul de cazuri cu otite,etc, datorate si acestor betisoare care nu ar fi sterile...
Nu stiu ce a avut Sebastian ieri, nu pare a fi racit; mi s-a parut ca este caldut,.La un moment dat nu voia decat in brate, el care nu are stare intr-un loc nici macar un minut.Cand ii pun termometrul pe frunte (care cica arata chiar mai putin decat temp. reala) am avut un soc: 38,5!!! Dupa ce i-am dat Panadol,si-a revenit.
Chiar si-a luat revansa pentru perioada de "liniste": a sarit pe burta mea pana am crezut ca imi rupe tot:oase,intestine, etc...Eu banuiesc ca a fost de la canini, locurile cu pricina sunt super-inflamate.L-am urmarit toata noaptea si ziua de astazi; nu s-a mai intamplat nimic rau.Uf, sper sa nu mai faca, tare nasol sa se imbolnaveasca copilul...
Tocmai am vazut ca in perioada 8-11 decembrie o sa fie 2 expozitii la Romexpo (am intrat pe site-ul lor sa vad programul celei pt. copii): Kidex si Targul de suveniruri-cadouri pt. Craciun! Vai de tati daca o sa mergem acolo (mai ales ca nu prea ii place sa alerge si sa mearga prin magazine; cred ca o sa-l cam "tarai" dupa mine)!!!Sper sa fie mai bine decat BabyExpo, avand in vedere ca spatiul de acolo este mai "generos"!
Va dorim o seara placuta!
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

cius22 spune:
Ioana,imi pare nespus de rau de ceea ce ti se intampla; imi dau seama ce stress pe tine; sfaturi insa,nu stiu sa-ti dau...poate ar fi bine sa vorbesti cu un avocat priceput...sau cu vre-un om de afaceri mai "uns cu toate alifiile",care sa fi trecut prin vre-o situatie asemanatoare( o fi existand vre-un forum al oamenilor de afaceri?)...Multa bafta -cred ca ai nevoie-! Rebeca scumpa!
Camelia,e foarte posibil sa fi fost febra de la dintisori...ooof, pe Sebi si sper ca totul e ok acum!...hahaha...cat despre febra cumparaturilor de Sarbatori...ii plang pe toti barbatii din lumea asta...
Eeei,cu pernutza buclucasa...a fost putin circ...a trebuit sa i-o dam umeda inca-nu se mai putea altfel-dar a trecut cu bine ziua si mai avem liniste ceva vreme,pana va trebui spalata iar( daca nu ar tarai-o peste tot,pe jos,poate n-ar fi nevoie asa des de spalari,da' din pacate...pernutza e prezenta peste tot!
Am uitat sa va spun ca ieri am facut pana la urma papanasi fierti-cu pesmet si zahar pudra-in speranta ca va papa si Victor...ei-ash!...(da' pastele n-am mai apucat sa le fac,pentru ca tati a avut pofta de peste,si s-a schimbat meniul),dar o sa le fac maine,cand vin de la scoala)
Am mai pus o poza cu Victor,facuta odata cu celelalte,dar salvata cine stie pe unde,ca deabia azi a gasit-o tati in computer...
Ati avut un week-end fain?
Va pe toate si pe copilasii dulci!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!
poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

anacami spune:
Simona, frumusel foc carliontatul tau!Cred ca o sa faca furori printre adolescente!!!
Referitor la pernutza, nu mai gasesti una identica, de back-up?? cand nu este disponibila una, o scoti pe cea de rezerva

pd spune:
Buna seara tuturor!
Ioana, in legatura cu problema ta cu importul, a patit si sotul meu de cateva ori asa. La el pachetele cu produsele au venit mereu prin DHL si atunci cand venea comisionarul si el vedea ca actele nu sunt corect trimise si ar fi trebuit sa plateasca taxe vamale mari, ii spunea comisionarului ca nu primeste pachetul pana nu se rezolva cu actele. La DHL ei tin pachetele 10 zile in vama, in cazuri cu probleme. El trebuia sa ia legatura cu firma de la care a importat si acestia sa ia legatura cu DHL-ul de la ei si sa spuna ca e o problema cu actele si sa trimita cat mai urgent actele corecte. La noi s-a rezolvat mereu. Nu stiu care e exact situatia la voi, dar sper ca raspunsul meu sa te ajute un pic. Daca nu m-am exprimat prea clar astept intrebari.
Acum sa va mai spun si despre Cristina. Ieri am fost la gradina zoologica si a fost tare incantata. Cel mai mult i-au placut maimutele (nu degeaba ii zic ei maimutica)si tigrii. Erau 2 pui de maimuta care se jucau si ea a stat o gramada si i-a urmarit si radea in hohote. Daca o intrebi ce a vazut acolo iti spune: pisica, oco, pasaea, capa si peci. Adica la tot ce semana cat de putin cu pisica a spus pisica, oco ( de la Rocco - catelul nostru) erau lupii si vulpile, pasaea toate neamurile de pasari, capa erau toate animalele care semanau cu capra si peci erau pesti. I-au placut mult si serpii si ursii, dar nu le-a spus in nici un fel.
De azi noapte are niste mucisori si stranuta, dar n-a facut febra asa ca sper sa scapam repede, mai ales ca trebuie saptamana asta sa facem vaccin.
In rest e o maimutica, cum va spuneam si mai sus, adica nu exista obiect in casa pe care sa nu se catere, cu exceptia cazii de la baie in care inca n-a reusit sa intre. Cel mai tare mi-e frica cand o vad cum alearga si sare in patul nostru mare din dormitor, care e destul de inalt si ar putea sa cada cine stie cum. Daca face vreo prostie si o prind rade, tipa, fuge si se ascunde.
Cu olita nici noi nu stam bine, adica stie ce se face in ea, se aseaza imbracata pe olita si face in pampers, dar daca o dezbrac si o pun la olita sta putin se distreaza dupa care pleaca si face tot in pampers. Am incercat si sa o pun pe WC cu colac din ala mic, dar rezultatul e acelasi. Cand face kk in pampers ne anunta zicand kk sau pute.
Ii place "sa scrie" si din fericire se rezuma la foi de hartie, ziare si reviste, inca n-a trecut la pictat peretii. Bineinteles ca zilnic hainutele ei sunt pictate cu pix, noroc ca iese la spalat.
Cam atat despre noi si o sa incerc sa pun si niste poze cat de curand.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
http://community.webshots.com/user/cristina040614
Vacanta Antalya

anacami spune:
Paloma, astept poze !!!
Dealtfel, astept sa vad de la cat mai multe, mai ales ca maine o sa vina Mos Niculae (ca doar avem copii cuminti ...)

tnicoleta spune:
Buna seara fetlor.
Bia mea a continuat cu greva foamei, Ieri nu a papat decat biberoanele cu lapte cand s-a culcat. Astazi am pacalit-o dim cu un out fiert, preferatulei, doua ligurite de iaurt si una de pireu si in rest apa sau suc cat mai mult. Azi am fost la cumparaturi si am lasat-o sa mearga pe jos cat mai mult, cand ne-am intor am luat-o in brate langa bloc si pana la scara a adormit.
Vanesa imi place casuta. Cat timp sa intr-un loc?
Ioana imi pare rau ca aveti probleme. Sper sa va vina actele cat mai repede.
Paloma mamimutei micute. Si dai Vitamina C sa scapati de mucisori mai repede.
Camelia lui Sebi sa iasa mai repede toti dintisorii. Si apropo de sarit si Bia face la fel iar ca boun da cu capul unde apuca de vede tati stele verzi, ca de obicei el e calul.
Cius lui Victoras. Na ca si Bia si-a jelit ieri suseta pe care am uitat-o acasa si pana ne-am intors a fost prapad.
Apropo de targuri. Vreau si eu la Kidex. Punem de o intalneala.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

acris spune:
Buna dragele mele,
Tot pe fuga mereu...am reusit sa citesc (tot in fuga) ce ati scris voi, am vazut si poze (vanessa si cius).
Vanessa, chiar pare de 3 ani cupilu' tau. Voinic tare si frumos pe masura.
Ciuss, si Victoras e o minune de baiat. Pup dulce si pe Roxy.
Nicoleta, nu mai fi suparata pe sotziorul tau....totusi ti-a adus un inel
Ioana, imi pare rau ce s-a intamplat cu importul ala. Sper sa rezolvati....fara spaga
Anacami, ce mai face Sebisor? A mai facut febra??? Coleg de suferinta cu Amalia. Ea nu a mai facut febra (si nici nu cred ca a fost de la canini), dar asa ii sticleste gingia si o doare...saraca numai vrea sa spele nici pe dinti...offf...de ar busi o data caninii astia.
Sa va spun cum am facut cu acea ofera de care va povesteam....
M-am dus f. hotarata la sefu' sa-i spun ca refuz...de fapt i-am si spus...si dupa cateva minute ma cheama din nou in birou si mi-a propus ca in cadrul programului de la prima firma (unde sunt acum cu norma intreaga) sa rezolv si actele celeilalte firme (2-3 h/zi)...asa cum pot...fara program prelungit si aceeasi oferta de salariu.
Chipurile ma intelege ca am copil si e constient ca m-a chemat la serviciu cand inca eram in CIC.
Bine, ca oboseala mai mare tot va fi, dar m-a incantat programul...
Asa ca am acceptat
Sper sa fie ok.
De Amalia ce sa va spun...ca e super cuminte si dulce foc...si uit de toate cand vad cat de mult ma iubeste, cand ma saruta din senin...cand vine si ma mangaie si chitaies de bucurie...
In astfel de momente nimic numai conteaza decat printzesa mea ! Si ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi ca mi-a daruit-o !!!!!!!
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Irinusha spune:
Salutare fetelor, pupici la nebunici!
Eu tot pe fuga ... insa am reusit sa termin albumele mult asteptate. Acum ca mi-a facut Boby ceva nou, promit sa fiu mai prompta, ca pot sa ma ocup eu :)
Deci, daca aveti chef si timp, aici ultimele poze cu Crisulica: www.cristian.in-guide.de Vedeti ca sunt 2 pagini ... asta, ca sa nu ratati cateva albume ;)
Am reusit sa vad pe fuga cateva poze ale Vanesei si Cius.
Vanesa, wow, ce baiat mare ai! Si iti seamana ... e leit!! Un nazdravan frumusel oricum! Pupici! Sanatate mamei tale!!!
Cius, acum am vazut mai bine! Roxi e o frumusete! Si asa matura pare! Sa-ti traiasca amandoi! Carliontatul de mortal! :)
Laurina, multa sanatate! Fii optimista! Eu ma gandesc la tine si tin pumnii sa fie totul bine!!! Pupici
Aseara am facut bradul ... o sa va para cam devreme, dar am avut chef. Sambata ne-au adus bunicii un brad (cum se gandesc ei mereu la noi :)) si ptr. ca duminica dupa-amiaza am iesit cu niste prieteni la un vin fiert la Christkindlmarkt-ul din Neuburg (oraselul copiilor de Craciun ), pe seara ni s-a facut chef de impodobit bradul. A pus Boby colinde si ne-am apucat de treaba ... n-am terminat ca mai imi trebuiesc globuri, la luminite am improvizat ca n-am avut rosii de ajuns (cica ar fi trebuit sa iasa un brad in rosu), dar asa ne-a placut. A fost o senzatie super sa ne facem primul nostru brad ca familiuta. Anul trecut a avut Cris brad doar la bunici, iar noi niciodata ... Pe Cris nu prea l-a interesat, dar ne-a placut noua, celor batrani :) Azi sper sa-l termin ... maine vine Mos Nicolae :) ... parca incepe sa prinda si la mine "vraja de Craciun" ;)
Va pupic, sper ca maine sa am mai mult timp! O zi faina! Si Mosul sa fie darnic cu voi si copilasii vostri! Irinusha &
Cris (03.05.04)

bertha spune:
Pupam toti puisorii si le uram sa le umple Mos Nicolae ghetutele cu jucarii frumoase si multe bunatati.
Sa fie sanatosi, ca frumosi si, mai ales, cuminti sunt cu totii!
Pupici!
Si eu pe fuga, ma duc sa pregatesc ceva bun pt piticutul meu.
Pupici!
Pa!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze