Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Irinel Sanatate multa. Hai incearca sa papi si tu cate ceva. Macar o salata, daca mancare gatita nu poti. Si dute la doctor. pe burticuta.

Berta Bia picteaza tot timpul scaunelul cu mancare. Da aseara s-a pictat si pe ea. Am schimbat linkul pentru ca sunt mai multe poze.

Sati sa va povestesc. Aseara am facut cumparaturi si cand am ajuns acasa am zis sa fac mancare. Bia a scotocit in sacose si s-a servit cu un iaurt. Am pus-o in scaunel sa manance singura si eu mi-am vazut de ale mele. Deci eram langa ea dar nu am observat ce face pana nu m-a strigat sa-mi arate opera. Si pe langa faptul ca m-a amuzat am zis ca o sa pun bataia pe ea ca nu mai merge cu vorba buna sa nu se mai joace cu mancarea.

Madisor pentru mamica super ocupata.

Laurina Bine ai revenit. Mai povesteste-ne desre voi, asa printre picaturi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna fete,

Tnicoleta, ce m-au amuzat pozele cu Bia mancacioasa.
Scumpica foc.
E bine ca a stat acolo in scaunelul ei si a facut doar acolo mizerie...
Amalia are luni intregi de cand nu mai vrea in scaunel. I-am luat din ala de plastic pt. copii si e tare fericita.

Fete, am si eu o intrebare: cele care ati trecut prin experienta caninilor, se poate face febra ??? si daca da, cat de mare a fost febra???
M-a sunat mama de dimineatza ca Amalia a facut azi-noapte febra (38) si kk moale.
Acum sunt disperata ca nu stiu de la ce poate fi. Caninii se vad f. bine, parca sa buseasca...dar...Ea n-a facut febra niciodata nici macar la masele, dar kk moale da si iritatie la funduletz....
Acum este bine, am sunat...n-a mai facut febra si kk se pare ca se "aduna"....
Offf....
Da-ti un sfat, va roooogggggg!!!!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cristina, Darius a scapat de canini fara pb, in afara unei stari de nervozitate aratata cu cateva zile inainte sa apara. Niciodata nu a avut febra sau diaree. Din cate am citit in mai multe carti, eruptiile dentare pot accentua diarea si febra, dar acestea sunt provocate, de fapt, de alte afectiuni.
Nu cred ca te-am ajutat prea mult.
Amalia, sa-i treaca repede=repede.

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna ziua le fete dragi!

Nico!,superbe pozele cu Bia si "masca de fatza"...pai bine mami,ai fata desteapta; nu te-a vazut ea cu masca pe fatza? Ce si-a zis...ia sa incerc si io! pi ea de dulceata!

Cristina,io nu stiu cum e la canini,dar stiu ca poate face febra si KK moale de la dinti...sa speram ca totul e trecator... Amaliei

Bertha!,unde a incaput mai mama, atata "apta" in burtica lui?...Doamne,scumpetea de Darius!( si pe mine ma ingrozeste ideea ca Roxi ar putea ajunge ca "alea"..da' cred ca nu se va intampla asta...e prea "prozaica" fata mea si infipta in viatza...Multumesc pentru gandurile bune...)

Irinel,nu e cazul sa vezi un dr.?...ai grija de puiul mic din burtic!

Nu cred ca mai pot sta,ca Victor demoleaza toata casa...nici Roxi nu mai face fata singura...ca tati e terminat deja( a stat cu el dimineata cat am fost eu la scoala-yupii: a inceput scoala-si acum zace in pat-cica sa se ...odihneasca...hahaha..cred si eu,cu teroristul asta mic)

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Cius, scumpa mea, nu pot sa-ti raspund la intrebare, ca nici eu nu stiu unde a incaput! Pot sa-ti spun sigur ca atunci cand se intorcea de pe o parte pe alta, se auzea asa cum se aude cand agiti o punga de lapte. Si ca i-am schimbat pampersul de 2 ori azi-noapte! Si el nici n-a simtit!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mammy2706 spune:

acris, Andrei a trecut de primul canin doar cu ceva kk moale fara febra. Dar cand i-au dat incisivii de sus a avut si 38 cu 6. O jumatate de supozitor de novocalmin a facut febra sa dispara. Amaliei.

Cristina, mamica lui Andrei

Andrei<1an ,>1an
in parculetz
cu mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare!
Nicoleta, ce-am ras de Bia manjita cu iaurt!

Laureta, ne rugam sa fie totul bine si tu sa fii santoasa tun!

Acris, tocmai i-a spart un canin puiului meu, dar n-a facut febra. Doar scaune mai moi a avut.

Bertha, traiasca papaciosul mamei! Iustin rade seara de seara 2 bibe de lapte inainte de culcare. Si inca 2 la pranz, in timp ce-si face somnul de 3 ore.
Pupici frumusetii!

Cius, si Iustin e mai mutulica, nu-i bai, sanatosi sa fie, ca-si dau ei drumul la vorbit si atunci sa ne tinem!
Pupam pe Victor si pe Roxi.

Irinel, 'La multi ani' lui Danut de 1 an si jumate!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Getutza - LA MULTI ANI

Julia cum stiti ieri a avut vaccin, totul a parcurs bine numai ca noaptea a facut temperatura 38.5, l-am aruncat pe sot din pat si m-am culcat cu ea. Dar tetita mea in loc sa se culce a inceput sa-mi povesteasca ce vede pe geam , am inceput sa-i explic ca toti dorm,si sa culcat si ea. Am cantarito si masurato, cantareste 11500g si are 83cm, mare este fetita mea , cand o intreb cat de mare se face daca mananca imi arata ridacindusi manutele sus. Astazi temp. nu mai avea si cred ca nu va mai avea. In fine si asa bine a primit vaccinul, doctora a spus plus ca am citit ca dupa el copii pot avea greturi, cacuta moale, vamari, temp., insomni si pierdere de pofta de mancare. Cam atat pe la noi.

Bertha-pupici pofticiosului . Julia mananca lapte de dimineata cam 200ml, inainte de somnul de pranz tot atat, si seara 260-270 ml.

Mefhala- ma da mancacios este Iustin ,dar este bine sa o tina tot asa.

Cristina- doctora mea mia spus ca niciodata sa nu ma bazez pe acelasi lucru, un dinte poate iesi fara dureri ca urmatorul cu dureri, febra si altele. Jullia nu a avut niciodata febra sao kk moale, dar cand iau iesit canini si maselele a avut dureri, pana atunci nimic. Am auzit ca sunt copii care au temperatura pana la 39 grade. Eu de obiciei merg cu ea la doctor cand face febra nu-mi place sa ghiciesc de la ce poate fi. Cand a facut bronsita a fost din pricina ghicitultui, noaptea a facut febra si am crezut ca de la dinti ca ii iesiau maselele, si am ghicit prost. Iar pisicuta in polona se spune KOTEK

Cami- pai so vezi pe julia ce isterie face cand nu vreau sa-i dau ceva, cateodata ma si ataca , asa mia rupt ultima oara ochielari , iar daca ii dau peste fundulet tot ea este mirata de ce

Tnicoleta- Julia mea dupa ce face kk in pampers atunci ma anunta. Cel mai amuzant a fost, nu mai tin minte daca vam povestit, cand statea pe olita si a inceput sa se screme eu fericita ca va face in olita, julia draga de ea sa ridicat si a facut langa

Irinusha- nu cred ca va iesi ceva din aceasta petrecere la ambasada , ju o pot lasa cu mama, ea locuieste de noi la aproape 150km, o sa mai fie petreci si vom merge. Sotul a mai propus sa o sculam la 6 dimineata sa o culcam pe la 8.00, se va trezi dupa 10 si vom putea merge, dar ea nu va rezista pana seara, pe la 15.00 va vrea sa doarma, daca se va trezi dupa 16.00 in loc sa se culce la 20.00 cel tarziu 20.30 min se va culca dupa 22.00, pur si simplu ei fac petrecerea prea devreme, pana acum cand a fost alt ambasador se vaceau pe la ora 16.00, dar astai trecutul.

Revenind fetelor la olita, eu cand se trezeste, ca atunci sant sanse mari sa faca la olita, ii dau pampersul joz o las cu funduletul gol si ii spun sa se aseze singura sa faca pipi, ea se aseaza se ridica iar se aseaza si pana la urma reusim sa facem la olita, nu mia facut de mult pe langa. Si inca ceva. In iunie cand am inceput sa tin regim am avut 57 kg , acum am 53500g

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI MAYEI - LA O LUNA

lA MULTI ANI TUTUROR CARE AU IMPLINIT UN AN SI JUMATATE

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1
http://community.webshots.com/user/julicia101

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

multumesc, fetelor, alus, laurina, diana, irinel, pentru urarile pentru prima luna de viata a mayutzei. m-ati facut tare bucuroasa. va trimit cite o din toata inima!

sintem pe baricade, e greu, dar fiecare zi ne aduce cite o experienta noua. liutza e tare bunutza, de fapt, uneori o mai bruscheaza pe beibi, dar nu intentionat. in rest, e tare afectuoasa cu asta mica, ma si mir. da'-i si acord eu liei atentie speciala, sa nu se simta pe dinafara. cred ca reusesc, ca ne-ntelegem tare bine. ma rog, sigur ca mai sint si momente de 'razboi', dar trec.

am un alt pitic pe creier: sint stresata ca maya scuipa o gramada de laptic dupa ce maninca. mai ales dupa ce maninca de la tzitzi. ma gindesc c-o fi pozitia, ca atunci cind ii dau cu bibe, o tin mai la verticala..... sper sa fie trecator, doar ca ma stresi ca scuipa afara tot ce-i dau, mai ales mi-e mie de laptic de mamic, bun da' putin, cum e cazu' la noi....:)

hai, ca nu va mai plicti cu problemele mele. va pup tragic si cu drag!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput