Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 5

tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! de SF. ANDREI tuturor ce poarta numele de Andrei si Andreea
Roxi Sa-ti traiasca Andreiusa. dulci
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

acris spune:
Buna tuturor!!!
Vreau sa urez LA MULTI ANI tuturor celor care poarta numele de ANDREI si ANDREEA !!!!
SA FITI SANATOSI SI VOIOSI...si la punga grosi
Cristina & Amalia (20.04.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

acris spune:
Fete, va multumesc pt. sfaturi.
Amalia n-a mai facut febra 38.5 (doar 37.8). Si kk a inceput sa se lege. Este pe regim si i-am spus mamei sa-i dea Debridat si Enterol.
Inca nu ma alarmez f. tare incat sa fug cu ea la medic.
Nici eu nu cred ca-i de la canini.
Mai degraba pare o indigestie. De ce tind sa cred asta???
L-am "descusut" pe tata c-am ce i-a dat Amaliei sa manance...ca el tinde sa-i cam faca toata mofturile.
Si a recunoscut ca in ziua aceea i-a dat si portocale si mere (i-a facut suc din ele), apoi a vrut laptic . Plus ca Amalia a mancat f. mult atunci (supa, ou proaspat de casa, prajitura de casa si ce-o mai fi fost) si va dati seama ce-a fost in stomacul ei.
Sunt f. suparata pe tata ca nu respecta cerintele mele. Sta doar 3 ore pe zi cu ea si atunci o face lata....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

anacami spune:
La multi ani celor ce poarta numeleAndreea si Andrei!!
Cady,Boneca,Bertha,Alina,Getutza, Vanessa, Mihaelajulia,Mammy, sa va traiasca puiutii!!!
Monet, sa-to traiasca puiutele!Si Sebi regurgita lapticul cand era mai mic, cred ca manca foarte repede si tragea si foarte mult aer.Doctora m-a sfatuit ca dupa masa sa-l pun pe ceva mai inclinat,sa stea cu capul putin mai sus;important este sa-i scoti si gazele dupa masa.
Alus, , si Sebi da cu ce apuca in noi daca il luam in brate cand este in aceasta stare: maini, picioare,...Cand ne jucam si ii dau cate o palmuta la funduletz ii place...chiar se da inapoi cu spatele si isi "expune" funduletul sa-i mai dam
.Cred ca nu acelasdi lucru o sa se mai intample dupa ce n-o mai purta scutec!
Sebastian nu are inca nici un canin, de abia i-a iesit ultimul incisiv lateral lipsa. De acum ne asteptam la al doilea rand de maseluta si la canini.
La olitza nu vrea sa faca, sta pe ea numai imbracat, daca il dezbraci fuge de ea "rupand pamantul".Mentionez ca timp de cateva luni a folosit-o cu succes , asta de la 7 luni- pana pe la 1,2 ani...
Eu sunt bucuroasa, am prins un "zvon" cum ca la firma la care lucrez am avea liber si joi si vineri (daca nu avem lucruri de facut care sa nu sufere amanare)- deci un adevarat concediu!!Vineri o sa o chem pe doctora sa-l vada pe Sebi, ca tot am amanat ...
Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

boneca30 spune:
Buna fetele !Imi cer mii de scuze nu am timp sa stau mult pe DC ,azi asteptam si noi musafirii.Promit ca maine am sa va scriu mai mult,si sa va citesc,ca am vazut atzi fost foarte harnicutze la scris!Pupic dulce tozi bebeii nazdravani,gravidutzele,si binenteles pe voi mamicutze scumpe si dragi! Tnicoleta LA MULTZI ANI,FERICIRE SI TOT CE-TZI DORESTI!!
Mai spun LA MULTZI ANI !TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR!!!
distractzie placuta!!!!!!!!!!!!
Roxy si Viktoria

mephala30 spune:
La multi ani celor care poarta numele Sf. Andrei! Sanatate, fericire si tot ce va doriti!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

bertha spune:
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! Uram tuturor Andreilor si Andreiutelor sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa aiba o copilarie minunata!
La multi ani si parintilor care poarta numele Sf. Andrei!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

bertha spune:
Boneca, acum mi-am amintit de intrebarea ta. Ca sa scrii de la capat, apesi "enter" atunci cand vrei sa treaci la un alt rand. Cursorul va sari automat la inceputul randului urmator. Nu stiu daca m-am exprimat suficient de explicit. Mai intreaba-ma, daca am fost prea incalcita in explicatii.
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze

acris spune:
Ce liniste pe aici...
se cunoaste ca e sarbatoare.
Tocmai am primit o propunere de a colabora cu o alta firma de acelasi profil cu cea la care lucrez acum.Mai exact: 2 firme separate, dar cu acelasi patronat. Plus marire de salariu la firma la care lucrez deja
Ma tenteaza pe de-o parte (financiar vorbind), dar pe de alta parte inseamna un program si mai incarcat. Adica mai devreme de un 7 seara nu cred ca am sanse sa vin acasa. Si f. putin timp pt. copilul meu.
Nu ma gandesc decat la Amalia...stiti ca vroiam s-o iau acasa in decembrie, dar asa n-as avea nici o sansa....ca si tati a primit o oferta buna si el deja a acceptat.
So....
Poze

tnicoleta spune:
Cris Pai pune pe o hartie avantajele si dezavantajele si apoi impreuna cu sotul poti sa iei o hotatre. Oricum eu te felicit inca de pe acum. multi Amaliei.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005