Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Veni de la doctor urmeaza RMN care cel mai probabil va fi nevoie so platesc

alus cum a fost la vaccin ??

cius iumbeste-maaaaaa ca is albaneza pasnica

bertha pupic la frmusetzea rara care e frumos oricum

mephala parinti mei sunt in Albania sora e in Grecia suntem cu toti departe unu de altu dar ne am obisnuit cat de cat.Mai am momente cand imi vine sa fug dar...aici e viatza mea.
De masea depinde cat este plombata daca e mai mult atunci cred ca iti un "capacel" si imbraca dintele.
De olitza nu ma strezes dilok dilok Inisa face cand si cand cand mama nu e lenesa

anacami si pe Inisa gradinitza scrie.io nu sunt deacord sa stea cupilu in casa.La gradi se socializeaza cel mai repede si bine.Si de boli se intaresc si ei.Dar acum sunt cam mici ei mai e un pic si gata merg si ei la gradi.

irinusha am s-o invat sigur pe Inisa albaneza numai imi este greu,daca vorbesc numai romana nu imi este usor s-o dau pe albaneza, pe bune.
De religie eu sunt ortodoxa,nu sunt musulmanca.Intru la procentul ala mic de ortodoxi de la mama natura(70% sunt musulmani restul ortodoxi si catolici)
De accent ce sa zic unii simt alti nu.Mai ales daca sunt nervoasa se simte accentul

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!!!

Cu toate ca nu am mai scris de 5 luni ma gandesc la voi mereu, imi propun sa intru pe forum dar nu mai reusesc. Am vazut ca s-au intamplat multe, din cand in cand apuc sa citesc pe sarite cate ceva. Trebuie sa recunosc ca principala motivatie de in sfarsit m-am urnit azi este MAYA, la prima aniersare,sa-ti traiasca Mona sa fie sanatoasa, iar tu mamica de doua printese sa ai grija de ele si de tine. Am citit povestea nasterii lui Maya si m-a impresionat, mi-am amintit apoi cand s-a nascut Lia era weekend parca, nu a vrut sa te deranjeze la serviciu, apoi m-au napadit amintirile despre nasterea minunii mele, apoi despre noi nerabdatoare sa nastem… . Iarta-ma pentru intarzierea urarilor, dar asta nu inseamna ca nu m-am gandit mereu la Maya si Lia. Multi, multi pupici pentru mamica lor.
Multe s-au mai intamplat, am vazut ca mai sunt mamici curajoase cu al doilea bebe pe drum, felicitari Diana, felicitari Irinel pentru fetita din burtik, sarcina usoara, sper ca partea mai rea cu micile neplaceri au trecut, va admir foarte mult pentru burticile voastre.
Irinusha[/b], felicitari pentru camera, o meritati sigur, cred si eu ca acum v-ati transformat in opertori, pentru ca asa facem si noi cand prindem camera. Inteleg ca a fost bolnavior Crisulet, multa sanatate. Auzi la voi la sanius vrem si nooooiiiiiiii.
Depre olita nici noi nu avem succes ce-i drept nici nu ma agit prea mult stiu ca oricum deocamdata nu se poate tine, zice kk, nici in gluma nu sta pe ea, si eu sper totusi ca pana la 2 ani scapam de pamers.
Apropo de pampers, am vazut ca v-ati plans, eu nu am mai fost multumita de pampers, 4+ erau mult prea mici, iar 5 mi se parea ca atarna urat asa ca am luat libero discovery de care sunt foarte multumita, sunt mai micuti, au marja intre kg mai mica (10-16 kg) si absorb foarte bine.
As vrea sa va povestesc si despre noi cate ceva, dar se aud urlete de dincolo semn ca somnicul s-a terminat si linistea mea la fel, dar promit ca am sa revin.

Multi pupici

[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Laurina, bine-ai revenit! Asteptam povesti despre Mihnea!

Fetelor, m-ati linistit cu olita. E drept ca si Iustin stie ca trebuie sa faca kk la olita, numai ca o comite in scutec.

Laureta, mersi de raspunsuri. Stau ca pe ace pana ajung la stomato.

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madisor spune:

Seara buna dragele mele!

La multi ani Mamaleone! Sa fii sanatoasa, fericita si sa te bucuri de puiutzi!
La multzi ani Getutza! Sa fii fericita si sa itzi fie sanatos voinicul!
Dupa ce va scriu o groaza, Cori profita cat vorbesc cu o prietena la telefon (mai mult de 5 min. nu a durat) si se aseaza la PC. Binevoieste, din greseala, sa imi inchida fereastra, asa ca mesajul meu s-a duuusss . Reiau: multzumesc din suflet tuturor celor care nu m-au uitat Eu, in ultima vreme, nu am mai apucat sa va scriu cateva randuri. De citit, v-am citit. ca mi-era dor, da' cu atatea de facut nu am mai reusit sa va zic doua vorbe. Ieri au venit nasii si totzi finii. Tare frumos a fost! Eu m-am bucurat ca a fost casa plina, sper sa se fi simtzit si ei bine. Si surpriza cea mai placuta, mi-a cantat Cori la vioara " La multzi ani", asa ca emotiva cum sunt am inceput sa
Bertha, felicitari pentru reusita eliminarii biberonului Si eu ar trebui sa ma incumet sa purced la aceasta actziune de exterminare cat mai curand...
Acris, tare haioasa si harnicutza Amalia Bravo ei, fata curata! Ai dreptate ca trebuie sa ii ajutam si trebuie sa fim perseverente
Tnicoleta, sta pe olitza Clara, da' daca nu sunt pe faza cand zice kk, totul e in chilotzel. Lasa ca se face Bia mare
Irinusha, la toata lumea! Sa stapanitzi sanatosi camera si sa o folositzi, ca noi aseara cu atata lume si atatea emotzii nu ne-a dat prin cap nici sa filmam, nici sa facem fotografii. Rusinica! Eu am filmatzi pe cei mari de cand erau bb si cu mare placere revad imaginile. V-atzi dat cu sania, ce fain! Sunt curioasa cum o reactziona Clara pe sanie. Multa sanatate si multzi vorbaretzului mic!
Anacami, la modul cum ai procedat la "cerintzele" lui Sebastian, eu zic sa nu itzi faci probleme ca va ajunge, mai mare, sa se dea cu fundu' de pamant. De gradinitza, nu stu ce sa spun... M-am gandit si eu la aceasta solutzie pentru la anu', cand ar trebui musai sa ma intorc la servici... Pe ceilaltzi i-am dat, cel mai devreme, la 3 ani. Nu stiu cum o sa fac... Pe mine ma bate gandu' sa stau acasa, sotzu' e de acord, da' nu-mi vine nici sa renuntz asa la servici, cand altzii se chinuie sa se angajeze undeva. Nici nu vreau sa ma gandesc... Oi vedea eu... lui Sebastian si spor la treaba!
Boneca30, citind cum peretzii tai au inceput sa capete diferite culori si forme, mi-am adus aminte ce faceau ai mei copii mai mari... Totul era pictat Da' am prins o idee: incearca sa lipesti in zonele unde scrie ea hartii, ca sa nu mai fitzi "stresatzi" de mazgaleli. Eu nu am incercat (inca nu e cazul pentru Clara, salava Domnului!), da' cred ca s-ar putea sa dea rezultate.
Cius22, sa stii ca m-am gandit si la voi cand am baut palinca, vinul si sampania! Nu v-am uitat! Da-mi voie sa te Esti tare faina! Am citit povestea despre Roxy. Eu cred ca ai procedat foarte bine. Poate ca daca o sa vada ce si cum, o sa se la mureasca. Mai bine decat sa ii fi interzis. Ai incredere! Of, of, ce e si cu pubertatea asta... Trece ea... Pupici printzesei si spune-i sa aibe grija de ea si lui Victor. Si Cori a mancat la varsta asta un Helena Rubinstein (parca asa se scrie).
Alus,ma bucur ca se simte bine soacra. Juliei si spor la cititul carticelelor!
Laureta, ai fost la Elias?! Cum te mai simtzi?! Te-ai hotarat ce le iei nepotzilor de Craciun ?! Inisei!
DianaR, ma bucur ca tzi-au mai trecut gretzurile si-tzi doresc din tot sufletul o fetitza sanatoasa si frumoasa! Daca o fi baiat, nu-i bai! Voi sa fitzi sanatosi! I-a mai trecut lui Vladutz nasucul?! Si eu sper sa nu aibe de a face cu varicela. Sanatate maxima si
Mephala30, recuperare cat mai usoara si rapida! Pupici lui Iustin!

Nu mai poci sa scriu... Trag de mine Vlad si Cori... Mai vorbim ...

Va pup pe toate si un inceput de saptamana asa cum vi-l doritzi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fetelor, sa ma iertati ca n-o sa apuc sa scriu la toate, n-am apucat nici sa citesc tot ce ati scris, da daca stau sa citesc, iar nu va scriu :-((

La Multi Ani fetele sarbatorite MAdisor, Mamaleone, GEtutza!
Sper ca am retinut bine, ca n-am avut timp sa ma uit pe lista. Din tot sufletul urari de sanatate si implinire alaturi de familiile voastre frumoase.

Laureta ce bine ai invatat tu romana, nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca esti venita in Romania doar de 10 ani. Si chiar asa, trebuia sa se intample, ca sa apara Inisa :-) Sa iti traiasca, sa creasca mare si sanatoasa si sa ii faceti fratior(ara) ca stiu ca asa te laudai :-)) Ce e cu RMN-ul, ce a iesit rau, ca parca iesise mai bine acum la analize... Cred ca am pierdut eu ceva

Fetele, Nicoleta, Alus, sunt niste carioci care nu scriu decat pe o hartie speciala. Nici sa vrea sa nu pot sa scrie pe ziduri, pe canapele sau altceva. Daca le place asa mult sa coloreze, puteti sa le luati. Singurul inconvenient pe care l-am observat, e ca se vede urma pe care o lasa pe hartie la 1-2 secunde dupa ce ai trecut cu varvul pe hartie...nu stiu daca am explicat ca lumea. Oricum lui Danut tot pixurile adevarate ii plac. Da i le dau doar in sscaunul de masa, asta daca nu e prea marait si ca sa scap de gura lui...:-((

Bertha sunt asa de lenesa cu pozele... Ai mare dreptate. Si sa stii ca uite nu prea am facut poze cu burtica. Zilele astea am fost bolnava. Stiti ca va scriam ca Danut a vomitat intr-o dimineata. A urmat diaree si crampe la stomacel. Da i-a trecut.. NUmai ca am luat eu si facut mai rau decat el. Am vomitat cam rau, stari de greata urate, stare de slabiciune, crampe, si in plus febra cam marisoara (38.8) si care nu voia sa cedeze. Era sa ma duc la urgenta sambata seara. Da cand mi-era mai rau am mai vomitat o data si se pare ca atunci s-a intamplat ceva ca febra a scazut bine de tot si n-a mai revenit. NIci n-am mai vomitat dar ma simt inca teribil de slabita pentru ca n-am avut voie (si nici n-am simtit nevoia ca sa fiu sincera) sa mananc mare lucru. Azi deja sunt la serviciu, sper sa imi treaca de tot, ca imi pare rau de bebelica din burtica... Pupa-l pe Darius, e asa de cumintel copilutul asta... al meu a fost cu urlete la tuns (la o prietena din fericire) si la ultimele ajustari i-a zis sotul sa il lase in pace, ca i-a parut rau de el ca plangea cu lacrimioare, a zis ca e frumos si asa :-))

Cius eu cred ca n-as lasa-o, e la o varsta cand inca are nevoie de indrumare. Si i-as explica si de ce. Cred ca mai tarziu iti va multumi. Bineinteles ca tu esti mamica ei si stii mai bine, o cunosti mai bine decat noi, sunt sigura ca vei face cum e mai bine pentru ea. Sa stii ca fiu-meu nu mi-a mancat rujul doar l-a scobit cu cheia :-)) ca adora sa umble lamine in geanta sa scoata totul si sa strice :-)

Cum ziceti si voi si Danut a inceput sa incerce sa zica mai multe cuvinte si de multe ori ma uimeste cu reactiile lui. Asta pentru ca e primul copil probabil, ca toti copiii fac progrese, da cand il vezi pe al tau facand ceva nou... El are de obicei cand se trezeste (doarme cu ta-su acum) sa vina in capul scarilor si sa strige "Mamiiiiiiii" si nu se lasa pana nu raspund. L-as manca nu alta...Stiti si voi cum e.

Va pupic pe toate, rau imi pare ca n-apuc sa scriu la toate.

A, sa nu uit, noi azi implinim 1 an si jumate!!! Am realizat la serviciu cand ma uitam ce data e...:-)

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara fetelor harnicutelor...ce de ati mai scris!

Pai,sa ma bag si io in seama cu subiectul "olitza" Carmen...Victor,nu sta pe olitza nici 20 de sec. Se ridica imediat,se uita in ea...cred ca a priceput ca acolo ar trebui sa fie...KK, dar nu il pasioneaza deloc subiectul.Nici cand face in pampersi nu spune nimic...doar ca e mai marait si im dau eu seama ca ar fi ceva....Oricum...stiti ca noi suntem ca "mutulica" (al 7-lea pitic din cei sapte ai Albei-ca- Zapada)...suntem mai in urma cu toate...dinti,vorbit...probabil si la asta...da' nu va faceti griji,nu ma ingrijorez deloc,ca stiu cum sunt de diferiti copiii la varsta asta.( dulce pe Iustin )
Ca o noutate,de 2 zile,nu ne mai atingem de bibi.Laptele nu prea il agreaza si deabia reusesc sa-i dau dimineata 150 ml cu cereale.Daca in timpul zilei il mai fentez si cu un iaurt...yupiii...a papat cupilul lactate!!!...asta e.In schimb,bea suc de fructe ,la greu,cu paiul...E haios cum cere...de-abia m-am prins ca "cu" inseamna de fapt "suc".

Va multumesc mult pentru toate parerile legate de Roxy...Am mai discutat cu ea si pentru ca nu i-am interzis sa se intalneasca cu baiatul si mai ales pentru ca nu i-am interzis ...sa se pocaiasca, parca a lasat-o mai moale cu ideea...de fapt nu stiu ce e in capsorul ei...Ceea ce se observa insa, e dorintza ei de a ne fi pe plac,mie si lui tati...ceea ce, mi se pare super fain.

Nicoleta,bravo mai mami!...sa rada fata de tine?...sa te spele pe fata! scumpa de ea...cred ca o mancam toata,pe loc!

Laureta...ok.te iubeeeeesc!( daca asa vrei tu!.Bafta cu RMN--chiar daca costa,se pare ca tre' sa-l faci!Ai grija de tine,albaneza mea iubita! Galusca isteata!

Bertha,si mie imi place Darius mai mult asa ...tunsulica! Oricum ar fi ,e super frumos,Cumintenia Pamantului!

Cami,nu-ti fa probleme cu Sebi,la varsta asta,deschid si ei ochii spre lume si probabil li se pare atat de grozav,incat VOR totul,pe loc!Dar,incet-incet,vor invata,ca nu pot avea intotdeauna totul,si imediat.Si Victor plange daca nu-i faci pe voie...Uneori,imi trece prin cap,ca daca ma tin tare pe pozitie si il refuz,o sa ma urasca copilul...da' nu-i asa; ei au nevoie si de autoritate; asta le confera siguranta ca sunt bine protejati de parinti puternici.

Madisor,multumesc mult pentru toate gandurile bune,pe care ti le intorc inzecit! Stii ca te consider eroina grupei,cu 3 "teroristi". dulce pe Vlad,Cori si Clara...(te rog,mai spune-mi o data varstele lor-sa nu ma "impusti" ca am uitat!

Cristina multi pupici Amaliei-premianta grupei...auzi! sa se tina pana acasa!Bravo!...acusica vine Decembrie si o sa stati toata ziua impreuna...Ce fericire va fi pe papusica ta..sa fie cu mami asa mult timp!

Irinel
,mamica curajoasa ce esti...cred si eu ca te topesti toata cand auzi "maaaami"...nu peste mult timp,o sa strige doi!...sa vezi atunci,dulceata in suflet! pe burtica...V-ati gandit la un nume de fetita?...Mie imi placea tare mult intr-o vreme:Anisia...

Irinusha,ai dreptate,"nasolica" varsta-cum zici tu.Da' asa cum au reusit parintii nostri sa treaca prin asta,om reusi si noi,nu?
Asa,da-i bataie si filmeaza tot ce poti...nu exista cadou mai frumos cand o fi mare decat aceste "depozite de memorie".Io, am pastrat intr-o cutiuta, testul de sarcina-pe care il consider "prima poza",bratarile de la maternitate,buricul,motzul de la botez,prima fila de cec cu alocatia lui...si o sa tot strang,tot felul de chestii care sunt pentru "prima data"(primul dinte,cand i-o cadea etc).
Tocma ce am citit ca ceaiul de ginseng mareste imnunitatea si s-a constatat ca persoanele care -l consuma sufera mai putin de raceli iarna...nu scria insa nimic de copilasi...poate gasesti pe Net ceva. Crisuletul-schior(sau sanior?)

Laurina
,bine ai revenit! lui Mihnea...cuminte baiatul mamii...doarme dupa-masa!

Boneca
,mi-ai ramas datoare cu un raspuns: "boneca" inseamna ceva in vreo limba?( portugheza? japoneza?) cretzolinei ochioase!

O Doamne-ce m-am intins...gata...

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

poze
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Laurina pupici la Mihnune

mephala curaj la stoma (curaj gaina ca te tai)

Irinelu pina acum analizele ies bine da io am obrazu si picorul stang amortit asa ca mi sa recomandat RMN.Nici nu vreau sa ma gandesc la diagnistic(doctoritza a spus ca sunt simptome de scleroza in placi/)multipla).Sa dea dumnezeu sa nu fie asa,nu ma vad o leguma.

Fetelor sa va rugati si pentru mine.Sper sa fie o alarma falsa si sa nu fie nimic.Sunteti mame si cred ca ma intelegeti cel mai bine

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)www.babiesonline.com/babies/i/inisa/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Haideti sa vedeti ce a facut domnisoara mea asta seara, in timp ce eu eram langa ea si curatam zarzavatul pentru ciorba, si nu am vazut dacat ...
rezultatul

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Am uitat sa ii spun la multi ani Mayei pentru prima luna de viata! Monet sanatate multa la toti si numai impliniri! Laptic mult pentru Maya scumpa si sa va asezati la casa voastra din nou, sa va linistiti. Pupici dulci.

Laureta ma rog pentru tine din tot sufletul sa fie bine si sa fie doar alarma falsa. Dar de ce trebuie sa platesti tu analizele?

Nicoleta sa inteleg ca a gatit si pisicuta mica? :-)

Mai fetelor eu nici nu il pun inca pe olita. Daca il pun in cada si ii spun sa faca pipi face, da la olica am incercat doar de 2-3 ori si nici gand... Da trebuie sa ma apuc serios si de asta. Aici nu fac o tragedie din asta, ei zic sa lasi copilul sa fie pregatit pentru asta.

Madisor pupici, eu ma tot minunez cand ai tu timp si de forum cu atatea minuni in casa, ca eu uite ca abia mai apuc si asa rau imi pare...

Diana ce mai faci, ma bucur ca e mai bine cu greturile. Eu ma gandeam ca mi-e ceva mai bine si de cand cu problemele cu stomacul nu mai pot manca aproape nimic. Daca o tin tot asa, cred ca ma duc la doctor, ca nu prea cred ca e bine pentru bebe. Inainte si daca mi-era greata, cand vedeam mancare mancam fara probleme ba chiar cu pofta, chit ca pe urma mi-era greata iar, da acum nu pot manca, mi-e p greata cumplita si nu imi vine sa mananc nimic...
Pupici dulci la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 18+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Fetelor, acum ma intreb daca am procedat bine cu biberonul! Darius a obs. ca lapticul se bea cu bibe, asa ca, de unde pana acum nu vroia sa-l vada ziua, aseara am avut un adevarat show. Cand sa se culce a cerut "apta". Eu m-am mirat si i-am adus un bibe de 170 ml. L-a ras. Cand s-a terminat a inceput sa planga "apta, apta" I-am mai adus unul. L-a ras si pe-asta! Cand s-a terminat a inceput sa urle efectiv "apta, apta" ! M-am enervat si i-am adus unul de 300ml plin. N-a putut bea "decat" 100 ml din el.Asa ca numai inainte de nani a adunat 440 ml lapte! Si azi noapte a mai baut 2 bibe de 300 ml! Va imaginati ca-n 12 ore a sarit de 1 litru de lapte?! Acum ma intreb sincer daca n-o fi prea mult!

Cius, m-am gandit la tine si la Roxi toata dimineata, ca suna una la usa, cu Biblia in mana si eu, fata finuta, n-o repezi din prima, astfel incat ma aburi 15 min, de era sa fac friptura ciorbita baitului. Ma lua prin invaluire, sa-i spun cum vad eu viitorul copilului (bun, normal, zic eu),... ce bine ca sunt optimista... si tot asa. Dupa un timp o intrebai ce vrea de fapt, si zisa ca mai trece sa mai vorbim! Prost ala de-o mai deschide usa! Sau poate are ghinionul sa-l nimereasca pe Lau, o rezolva in 10 sec. revenind la ale noastre, ma bucur ca Roxi s-a lamurit oarecum, sper sa uite repede toate astea. pe copilasii tai cei frumosi.

Irinel, imi pare asa de rau ca nu te simti bine, ma ingrijorezi de tot cu lipsa poftei de mancare. Macar un iaurt, un mar, o banana din cand in cand tot trebuie sa mananci, pt bebelina mica si frumoasa din burtica. La multi ani! lui Danut pt ieri, il pupam mult de tot pe frumusel si-i uram sa fie sanatos alaturi de parintii si surioara lui!

Laureta, iti tin pumnii stransi-stransi, sa vii cu vestea cea buna, altfel ma supar rau pe tine! Nu mai fi asa de pesimista, hai, curaj, eu pe mamica Inisei o stiu mult mai curajoasa! Pupici

Madisor, ma bucur ca sunteti bine, si eu intru in randul fetelor care te admira pt modul cum faci fata tuturor obligatiilor, sa zic asa. Te vad ca pe o mamica f echilibrata si dedicata puiutilor ei.

Nicoleta, ce frumos arata scaunelul Biancai! s-o fi saturat fata de acelasi lucru zilnic si a zis sa mai schimbe ceva in peisaj!

La noi vremea e f buna, asa ca ne-am reluat plimbarile.
A! Uitasem sa va spun de analize. S-a rezolvat cu anemia, dar viermisori tot mai are, e drept ca mult mai putini.

Va pup!
pa!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput