Copilasi de Mai-Iunie 2004 (62)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Carmen, asa este, si cand o sa inceapa sa vorbeasca sa te tii!!!Eu am inceput serviciul, deja de un an; de la 1 ianuarie 2004 Sebastian sta cu soacra-mea, dar la anul ea o sa plece la tara,la vreo 50 km de Bucuresti.Ieri l-am trecut si eu la Pampers nr. 5
Bertha, sper sa nu se intampla nimic rau, ca daca nu ; fiind asa aproape de locul de munca,probabil ca o sa-l vizitez destul de des (sper sa nu o faca si el la mine ,adica sa ma trezesc cu el la birou). Sunt sigura ca o sa se imbolnaveasca destul de des,sper numai sa nu fie ceva grav; am inteles ca este chiar bine sa faca diverse boli ale copilariei cat sunt mai mici.
Felicitari lui Darius ca a stat cumintel la tuns!Si ce serios este!!!Tunsoarea ii scoate si mai multa in evidenta fata dragalasa!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna tuturor,

In primul rand, vreau sa urez LA MULTI ANI ! lui Madisor si Mameileone. Sa fiti sanatoase si fericite, alaturi de cei dragi !!!

Nally, bine ai revenit !!! Mi-era tare dor de tine.
Ma bucur ca iti place atat de mult ceea ce faci.
Pupici lui Sebisor si sa nu fie nimic in neregula cu kk.

Irinusha, bine ca ati luat-o din pripa...Offf...bietul Crisulet. Pupic pe rasfatat.

Cius, haioasa faza cu rujul.
Daca ai vedea-o pe Amalia cum sta neclintita langa mine cand ma machiez...vrea si ea un pic de gloss, vrea parfumul meu, deo-roll-ul meu...si daca ai vedea-o cum ma imita...ia parfumul si zice "puf-puf" (adica se preface ca-si da cu el pe gat). S-o mananci nu alta....

In ceea ce-o priveste pe Roxi-fiica ta, trebuie sa ai f. mare grija. Tu, ca mama, vei sti exact cum s-o sfatuiesti.
Noi o sa invatam de la tine...mamicile cu fetitze

Bertha, ma bucur ca s-a termintat totul cu bine...Asteptam pozeeee!!!!!!

Cat despre noi, se pare ca acel spray nazal incepe sa functioneze cu toate ca mi se pare destul de tare pt. ea.
In rest, iubire mare pe noi in acest week-end, a fost o dulcica si o cuminte. Si atat de fericita ca era cu mami si tati.

Cam atat, iar ma preseaza timpul...dar promit ca o sa mai intru sa va povestesc de "minunile" Amaliei.
va pup dulce pe toate!

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

Va sriu e fuga, aseara mi-a povestit Bia ce a facut la tara.
"Tatie, pa" (s-a plimbat cu tataie), "Tataie, mu" ( a vazut vacuta). Am pacalit-o sa pape un castronel de lapte cu biscuiti (ea care il scuipa numai decat). Ne-am iubit si ne-am pupacit muult de tot si a adormit din prima ca era obosita.

Va las ca am de lucru. Poate intru mai tarziu.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fetelor! Pupici la banditi!

Bertha, sa-i fie de bine! :) Nu te supara, dar sa stii ca Frumusetea ta rara imi place mai mult baietel decat bb ;) ... ptiu, ptiu, ptiu sa nu-l deochi ;), frumos mai e asa baietel! Si am vazut eu bine, are vartej in frunte? Ca daca da, s-a scos baiatu', o sa aiba o freza frumoasa si fara gel de par si alte minuni ... :) Marfa!

Laureta, mai, trebuie sa-ti fac un compliment! Ptr. 10 ani de Romania vorbesti super (na, scrii, ca de vorbit nu te-am auzit, dar presupun ca vorbesti bine). Si romana e o limba grea! Felicitari! Si acum sa trec la cearta: cum nu iti inveti tu fata albaneza? Nu numai ca-i pacat sa "scape" o limba, dar si parintii tai au dreptate, ei cum or sa comunice cu nepotica lor? Tare mult gresesti ... o limba in plus n-a daunat nimanui, mai ales ca o s-o stie corect, o sa poata mereu sa te intrebe, un profesor de 24 h ... ce vrei mai mult! Asa ca pune-te si invat-o pe fata albaneza!
Ah, ca sunt si curioasa, nu numai cu gura mare ;) : esti musulmanca, sau ai trecut la ortodoxi?

Cius, bun glosul ... l-a incercat si fi-miu ... adica Cris mai mult si l-a intins pe maini ca nu mai stiam cum sa-l spal :)
De Roxi, ce sa-ti spun ... nasolica varsta ... Sigur n-o sa treaca ea acum la alta religie (motivul e unul prost, se trece la alta religie daca crezi, nu ca esti indragostit), dar ai putea sa-i explici, ca daca baiatul in cauza o place, o s-o accepte si fara sa se pocaiasca ... si va trece si peste cuvantul parintilor. Binenteles ca-i prea mica sa inteleaga, dar poate-i poti explica asa ... sau poate chiar e asa matura si va intelege. Eu iti doresc mult succes! Cum mai spuneam, nasolica varsta ... mie imi e o groaza de ea! mama, mama! ... acum o inteleg si pe mama, ca statea cu ochii pe mine ca pe butelie ;)

Diana, sa nu mai uit: saru-mana de reteta! Crede-ma ca nici n-am deschis atasul sa vad ce si cum ... sper sa ne mai linistim si noi si sa-mi revin cu timpul asta care fuge ...
Pupici dulci pe burtica, tin pumnii sa fie "bebelina" minunea ta mica! :)

Alus, mai ar fi pacat sa pierdeti petrecerea! Lasati fata la bunica si voi distrati-va un picut! Petrecere faina!

Carmen, al meu nu face la olita ... il prind cate o data cand se screme, il intreb daca face caca, raspunde "a" (da) si asta a fost ... am sarit de cateva ori si i-am dat pampersul jos ca sa vad ca am fost prea lenta sau e fi-miu un c-c-cios rapid :D ... Daca il intreb unde trebuie sa faca el pipi si casa imi arata olita, dar de facut in ea nu vrea ... ii place sa se plimbe cu ea prin casa, in functie de masina binenteles ... noroc ca avem parchet si merge.
Cred ca incerc si eu cu un pampers mai mare ca si eu ii gasesc ud. Aseara ca am fost la prieteni si a avut partener de joaca n-a baut chiar asa de mult ceai si n-a mai fost ud ... dar acasa cere tot timpul, nu pot sa nu-i dau ... eu la asta m-am referit cand ti-am spus sa nu-i dai prea mult sa bea. Laptic bea si al meu noaptea (ca. 450 ml) si se culca cu alti 150-200 ml. Na, mai vedem!
Cu maseaua nu prea ma pricep, insa presupun ca daca a mai ramas o parte din ea, poate sa ti-o "salveze" ... cred ca depinde si de dentist. Succes!

Noi suntem bine acum! N-a fost chiar asa de rau, sau poate i-a prins bine antibioticul dat din pripa. Insa am devenit paranoica ... ma uitam ieri cum se juca cu copiii si in loc sa ma bucur, eu imi faceam griji ca o sa faca iar fi-miu vreo boala. Toti imi spun ca-i bine, ca se imunizeaza, eu ma gandesc doar ca se chinuie. Iarna trecuta nu l-am infofolit ca iarna asta ... si avea si mai mult contact cu copii. Nu stiu, am innebunit complet, dar zau ca m-am saturat! Acum o inteleg si pe Madutza!
Gata, trec la ceva mai frumos: ieri dimineata am fost cu saniuta ... prima data pe anul asta si in viata lui Cris. A fost marfa!!! Ne-a placut la toti trei ... asa ca ne-am propus, daca va ninge mai bine, mergem pe pista adevarata! Iuhu, de abia astept!
Ne-am luat si camera de filmat ... e cadoul nostru de Mos Craciun. Asta e, mai bine asa. A fost o oferta super si ne-ar fi parut rau s-o ratam. Pana acum il filmam pe Cris cu camera lui tata, una de 15 ani, care nu mai avea acumulator, asa ca stateam cu firul dupa noi, plus ca mai trebuia si o priza prin preajma. Filma ba color, ba alb-negru .... ce sa mai, era veche, si-a facut datoria. Ne mustra constiinta ca o sa ne certe Cris mai peste 20 de ani ca in anii nostri n-am fost si noi in stare sa-l filmam ca copil. Pana si eu am filme (mute, doar alb-negru, insa film) cu primii pasi, ca bb, etc. si asta in anii 74-75 ... am fi fost de rasul lumii! Acum sa ne vedeti ca stam doar cu camera pe el :)

Cius, nici Cris nu zice "mama", barem nu de fata cu mine ... cand il pun sa spuna, face "baba" ... asa ma striga si pe mine si pe Oma si pe Opa. Insa in schimb zice "tata" clar si frumos. Ai mei spun ca atunci cand e la ei si vede poze cu mine (are mama pe perete - beh, ce nu-mi place!) zice frumos "mama", alfel insa nu. Si stiu si eu ca stie, ca l-am auzit cat de frumos spune "Oma" si " Opa" cand nu sunt de fata ... Cred ca se prosteste ... sau stie bulangiu' cat mi-ar place ;) ... De cateva zile a inceput sa repete dupa noi, insa trebuie sa insistam, cred ca spune ca sa scape de noi ;) ... a spus frumos: "p-ochio" - Pinochio - , "aica" - painica" ... ptr. fi-miu, care ne capia doar cu "alta" si "uite-o" e ceva ;)

Gata, ca acum am exagerat! Pupici la mamici si la pitici! Poate mai revin ... sa nu scapati asa usor! ;)

Irinusha & Cris (03.05.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Irinusha, multumesc de raspunsuri. So, nici Cris nu face la olita. Vor invata ei odata si-odata...
Ma bucur ca acum se simte bine. Pupici

Anacami, ups, ai deja un an de munca. Brava!

Bertha, un frumos este Darius!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Carmen io dupa cate stiu doar Amalia e campioana la capitolul "Olita". Si mai era si Clara (Madisor).
Na ca si Bia plimba olita prin casa si nici prin cap nu-i trece sa stea pe ea fara panaloni. In rest stie ce trebuie sa faca acolo.

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Carmen, da, a stat cuminte Darius la tuns, s-a mirat si frizerita, se pregatise pt un conecrt... a zis ca pana acum nu a venit nici un copil sa se tunda si sa nu faca scandal. Dar el e intelegator mititelul, azi am fost si i-a luat sange din degetel si a scos doar unn scancet.
Despre olita: Aici nu mai e cuminte. Sta in fiecare dimineata pe olita, face pisu aproape mereu, dar in max. 5 min dupa ce-l dau jos face kk in pampers, indiferent daca il tin 5 sau 45min pe olita. I-am spus ca ma supar pe el, ca se supara si tati, si mamaie, si tataie etc, si mi-a aratat f serios ca si el se supara. Asa ca mai zi-i ceva daca poti, sa mor de ras, nu alta! Stie f clar unde tb sa faca, dar degeaba. Nu ma stresez insa prea tare, mai e timp, zic eu, pana la 2 ani. Asta-i termenul max. pana la care sa stam cu pampers, daca ar fi dupa mine, normal.
Cum merge Iustin cu recuperarea? Deja fuge prin casa, cred!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Apropo de olita, ma bag si eu, ca ma stiu cu musca pe caciula
Amalia a ajuns in faza in care nu mai suporta deloc pampersul....se trage de el si tot spune: "uff..ufff"
De ex., sambata am fost cu ea in supermarket, si o trecea kk si tot spunea si se tinea cu mana de funduletz...si eu tot insistam sa mai tina un pic ca mergem acasa...Si asa a facut bietul copil... A tinut pana acasa. dar cand am intrat pe usa a inceput sa strige tare de tot: "kk !!!". Am pus-o pe olita si a prestat

Eu cred ca la un moment dat vor renunta singurei la pampers. Stati linistite! Dar ajutati putin si de voi.

pana la 2 ani e ok, dar mai tarziu nu...
Am o vecina, fetita ei are 2 ani si 8 luni. Face si acum in pampers si doarme numai leganata pe picioare (leagana maica-sa la ea cu orele). Si nic macar nu i se pare anormal.
Va imaginati cum e sa legeni un copil de 17 kg. si 96 cm????
Brrr...nu vreau sa stiu....

Cristina & Amalia (20.04.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47936" target="_blank"> Povestea nasterii
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Tot eu.

O uitasem pe Irinusha! Cum sa ma supar, mey, ca zici ca-i mai frumos Darius acum?! Rusinica mare sa gandesti asa! Sa stii ca si mie parca imi place mai mult ca inainte, parca e mai maricel, i se vad buculitele mai bine si ochisorii aia pusi pe sotii mereu.
Sa stapaniti sanatosi camera de filmat, si sa filmati muuuuulte ore pe Dl Crisuletu cel rasfatat! Ce smecher e, nu zice "mama" decat cand nu esti tu acolo. Cred ca-ti face in ciuda banditul mic, vede cat de mult ti-ar placea sa-l auzi!

Acris, bravo Amaliei ca e fetita mare si nu mai vrea pampers! Sa stii ca si pe nepotu-meu l-am leganat toti pana la 3 ani, norocul era ca la el era doar ideea de baza, adormea in 5 min. Daca poti spune noroc.

Tot uitasem sa va spun ceva. De 4 zile i-am scos lui Darius biberonul pe timpul zilei. De cand cu boala se rasfatase rau, statea min. 2 ore/zi cu bibe in gura! Uneori il cerea numai de dragul de a mai rontai putin tetina. Eram nevoita sa i-l las, stiind cata nevoie are de lichide cand e bolnavior. Dar acum gata, i l-am inlocuit cu un bidonas cu pai cu care se intelege f bine. Noaptea nu se pune pb inca, pt ca el ziua nu bea lapte mai deloc.

Hai ca azi statui calare pe voi!
Va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Cris ai dreptate, vor renunta singuri la pamperi dar trebuie sa-i ajutam si noi.
E si cu leganatul pe picioare, pai a leganat soacra lui soramea nepotii pana pe la 4 ani.
Cand s-a dus Filip la gradinita nu putea sa doarma ca nu era leganat. Si uite asa, daca nu era gradinita cred ca si acum tot leganat dormea.

Berta Sa-i fie de bine Frumusetei rare tunsoarea. Mey ce baiat frumos!

Cius lasa mami ca si puii nostri trebuie sa fie frumosi. Aseara cand ii faceam baie Biancai mi-am dat cu o crema-masca pe fata. A ras Bia de numai si lua sapunul sa ma spele pe fata.

Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput