Cluj rulz! (23)
Raspunsuri - Pagina 3
olim spune:
Salutare fetelor
Va doresc o saptamana placuta tuturor.
Eu tot mai astept poza de sambata cu yank.Roxana mor de curiozitate, please
impreuna spune:
Multu' tare la toate fetele de urari. Am si niste poze aici
Sa ne laudam si noi un pic, Sara a inceput sa mearga singura, desi isi mai pierde echilibrul cateodata. Si avem 3 dintisori, acu se chinuie al 4-lea sa iasa.
Iar eu am intzarcat saptamana trecuta si vreau sa incep o cura de vitamine ca ma sufla vantu
Maine mergem la vaccin, sper sa nu ne vaitam prea tare...
Florina, te-as ruga daca poti sa mai imi spui o data cum se numeste gradi unde vrei pachete (e cumva sc. speciala pt nevazatori?); nu de alta, dar sa intreb daca nu cumva se dau si anu asta la toata scoala + gradi, ca din cate stiu anii trecuti s-au dat.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si puiutza Sara
asi spune:
Acum merge netu' dar nu stiu pentru cat timp
Fetelor ramane valabil pentru miercuri la 6?
Hai ca va astept cu drag.
Familia mea
Razvan
mariana tache spune:
Stanca, eu deabia astept sa ne vedem miercuri! Sper ca fetele nu se dau la fund!
Cattalina, eu nu stiu nimic in grigorescu; de ce nu te uiti in pagini aurii?
Flavia, am vazut-o pe printesa! E o scumpa. Sa-ti traiasca.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Mariana abia astept si eu.
Anca se apropie 8 sau 9 dec.Tu cu ce mergi imbracata?Nu ne ducem intr-o dupamasa la cumparaturi impreuna?
Familia mea
Razvan
olim spune:
Sa iti traiasca fata, ca e tare frumusica.Tare ciuda mi pe voi ca va intalniti asa des si eu nu pot.Dar mai au un pic si vin si eu.
Fetelor, inca nu am chirie la Cluj.Ajutati-ma ca daca nu vin la voi acasaSi imi oferi si serviciile de dadaca, GRATIS.
Ce ziceti? Are cineva o garsoniera si pentru mine? Nu am primit nici un raspuns la e-mailurile din piata, si am trimis vreo 50.Sa le fie rusine ca nu mi-au raspuns.Nu vor sa inchirieze, sau nu mai inteleg.
Astept vesti de la voi.
olim spune:
Sa iti traiasca fata, ca e tare frumusica.Tare ciuda mi pe voi ca va intalniti asa des si eu nu pot.Dar mai au un pic si vin si eu.
Fetelor, inca nu am chirie la Cluj.Ajutati-ma ca daca nu vin la voi acasaSi imi oferi si serviciile de dadaca, GRATIS.
Ce ziceti? Are cineva o garsoniera si pentru mine? Nu am primit nici un raspuns la e-mailurile din piata, si am trimis vreo 50.Sa le fie rusine ca nu mi-au raspuns.Nu vor sa inchirieze, sau nu mai inteleg.
Astept vesti de la voi.
ancuzza spune:
flavia, felicitari! sara e tot mai frumoasa!!! si a crescum muuult de cand nu v-am mai vazut!
stanca, se pare ca va fi in 9! am inteles ca e la sun...sincera sa fiu, nu ma prea agit..te-ai gandit la ceva deosebit sau ...? cat despre o tura de cumparaturi mi-ar pica bine, baiu e ca cu ale dupa mine ar fi un chin, iar saptamana asta nu am buni la dispozitie decat vineri, cand ma duc la tuns! daca nu mergi tu saptamana asta, aia care urmeaza poate ca reusesc sa vin ca buni e in concediu...
cat despre miercuri, io ma prezint cu gagalice cu tot, daca nu intervine nimic....nu-mi mai zici o data adresa? teoretic stiu sa ajung, da' mai stii....
mariana, sper ca pana la urma stefan a dormit mai mult decat ale...a mea insista cu nesomnul...dupa o noapte agitata, dupa 10 minute dimineata, ma gandeam ca cel putin vreo 2 ore uit de ea! aha...a servit fix o ora jumate! si cine-mi cade cu nasu-n farfurie la 8??
florina, unde umbli?
roxana1974 spune:
Salutare fetelor. Sunt extrem de ocupata azi, dar tre sa va scriu 2 vorbe!
Raluca, sunt fericita ca ai intrat pe DC si di ce zici ca numai pe Cristiana si pe Aura le cunosti? Nu mai stii ca ne-am intalnit la mine la job, cand mi-ai dat banuti pt Floresti? E drept, pret de o jumatate de minut, dar ne-am cunoscut :) M-as bucura sa poti veni mai des sa povestim si sa vii la urmatoarea intalneala.
Fetelor, eu am comis-o si sambata asta la Napoli Centrale cu o alta versiune de mancarica cu vinete si dovlecei. Foaaarte buuun!!! Plus ca am aflat ca in fiecare sambata grupul de mamici cu care ne-am intalnit atunci, deci si fosta aia si Cristina (Flo fii pe faza!!!) au intalnire saptamanala deci in jur de 17-18 ta na na !!!
Simo, esti mare figura , abia astept sa ne mai intalnim. Fetelor va pup pe toate si revin deseara ca acum sunt prastie!!!
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
asi spune:
Roxana deci ai spionat nu?
Anca nu e musai saptamana asta.Poate fi si celalta.Nu vreau nimic special ci o pereche de pantaloni si o bluza mai larguta sa nu se vada.Ti-am trimis pm cu adresa.