Cluj rulz! (23)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns country girl spune:

Ma primiti si pe mine la oaspeti?

Intru eu mai rar pe aici si mai mult cand am cate o intrebare, dar is clujeanca expatriata si tare prinsa cu bebelusa mea, colega de generatie cu Simon al Marianei. (Aku sa nu zici, Mariana, ca indragostita fiind de Simon, te urmaresc pe tot forumul)
Mi-e un dor de Cluj... de numa'-numa'; desi in ultimii ani am ajuns mai rar pe acasa si parca nu mai e chiar ce-mi aminteam eu

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

country girl, bineinteles ca te primim printre noi. Acum fug sa te trec pe listuta!
Sa stii ca am vrut sa ma uit la pozele voastre, dar zice ca nu ai albume publice; ca pe la bb de sep-oct nu mai apuc sa trec.(iar daca trec rar, nimeni nu obserava ).
Sa ne mai pove despre voi. De cat timp esti plecata?

Simona, da, eu am mai zis de sirop de brad, ca si Stefan era cu tusea. Dar sa stii ca Roxanica a fost draguta si l-a impartit pe al ei cu noi. Asa ca acum nu ne mai trebuie. Multumim oricum (ca doar tot de la tine il avem si pe asta, iar eu ca o nesimtita nu ti-am multumit pana acum ).
Sa stii ca din partea mea ai toate incurajarile pt bebe; toate gandurile bune, iar daca vrei vin cu tine si la medic

Fetelor, ce-ati facut in oichend?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ola, n-am avut net tot week-endu si tare nasol o fost!noi am avut la noi niste prieteni tare dragi, plecati in Germania si am depanat la amintiri cu ei, o fost super.

noi suntem ok desi inca tusim rau, Thea o fost model de copil de cuminte!nu stau mult ca-mi impachetez sotu de plecare din tara pe o saptamana

asa ca pe scurt:Simona, sigur ca putem vb, oricand!am sa-ti dau si nr meu de tel sa fie si mai simplu.am auzit de clubul Seven cum ca ar fi f simpatic si mi-ar placea sa organizam o iesire acolo.
doua chestii, intalnire la pizza mai facem?

si inca o intrebare: nu stiti un medic bun care trateaza insomnii?psihiatru, homeopat nu stiu.mama mea e in faza cronica deja si e tare nasol.mentionez ca face tratament naturist da nu prea ajuta...

no va doresc noapte buna, ne auzim maine

Roxana, unde ati petrecut?

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Mei, mei!
Cum nu am somn, bantui pe forum .
Si dau de tot soiul de sobiecte, care mai de care...
Si imi place ce citesc...
Oameni indrazneti....
Cine-i cu musca pe caciula???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

NEATA!

intrebarile anterioare raman in vigoare!
da am uitat sa va zic ca am fost la Chios, meniul arata bine si costa 2,5mil/pers.
deci, cine mai vine?daca vreati imi dati un nr de fax si vi-l trimit.

pupicei

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

Salutare clujului,

nu prea am mai dat pe DC, din pacate doar pe Cristiana si Aura le cunosc, fac parte din generatia mai "batrana" (sper ca nu le supar pe Cristiana si Aura) a DC-ului care din pacate, si-a pierdut interesul. Totusi azi ma bag in vorba...Cristiana, noi cred ca vom merge de Rev la Chios, ce sti despre meniu??? si inca ceva...stiu ca tu ai fost acolo si anul trecut, nu a fost frig in sala? (m avut niste nunti acolo si brr.....)

sa aveti o saptamana placuta!

Raluca mama Ilincai de 3 ani

Mergi la inceput

`neata.

Cristiana, eu nu stiu nici homeopat, nici psihiatru.

O saptamana memorabila!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuzza spune:

'neata fetele!
vad ca unele dintre voi ati petrecut ...

simona, esti o draguta! felicitari pt. decizie si spor la treaba...
cat despre scari, imi pare rau da' habar n-am! casa e inchiriata iar tipu' care a construit-o e aiurea prin lumea larga! da' poti sa vii la o cafea si sa te uiti mai bine...

va las ca zana mea a dormit fix 10 min.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cattalina spune:

cine ma poate ajuta cu cateva adrese de gradinite-crese in cluj...particulare si de stat...de preferat in grigorescu
din ian incepe mami serviciul si dragos mititelul nu are cu cine sta si trebe sa mearga la cresa...si are doar un an si cinci luni atunci.
cred ca mie o sa-mi fie mai greu decat lui

multumesc

cattalina&costty(22.09.2002) Dragos (23.07.2004)

Mergi la inceput

Mai, mai! Pe pagina 2?!?!
Am inteles ca in week-end ati avut activitati diverse , dar acum ce faceti? Nu au plecat sotii la servici?

Ancuzza, si Stefan a dormit fix 15 min . Cred ca e in semn de solidaritate.

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput