Cluj rulz! (23)
Raspunsuri - Pagina 4
olim spune:
Scuze pentru mesajul trimis de doua ori, dar oricum ramane valabil ce v-am scris.
La mine calculatorul asta ma inebunesteface doar ce vrea el.
O seara placuta.
carrie spune:
ceau fetelor
Ralucaaa!!bine ai revenit!oare Dana ce mai face, nu mai stiu nimik de ea.mai , la Chios o fost cald si bine, sper sa nu luam teapa anul asta.am meniul suna binisor, daca imi dai un nr de fax ti-l trimit.
Stanca si eu as veni miercuri in vizita, sper doar sa nu intervina nimik la job ca si azi am fost la o prietena cu Thea dar am ajuns numa pe la 6 jumate acasa.imi trimiti un pm cu adresa?
deci nu-mi dati nici un sfat legat de insomniile maica-mi?chiar ma consuma problema, ca o vad obosita si vreau s-o ajut!Mariana multumesc de raspuns
roxi unde e poza aia cu distractia?
olim ai incercat si la agentia Edil sau Nobila Casa?sunt destul de seriosi.
va pup si va doresc noapte buna!
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 4 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
baby-boom spune:
I'm not dead....doar chefless!!!!
Mari, acum am aflat ca l-ai sunat pe Mihai azi...omu' asta e tare ocupat...a venit acashi la 8, ca am facut spume, uitase de mersul la shopping, si-am prestat asa tarziu....nu ma plang, ca macar n-a fo' lume......printre altele, si-a amintit sa-mi zica!!!
Stanca, viu si io cu beebee!!!!!!!! etajul 3 e, nu?????....nu-s 100% sigura!!!
Cristiana, a incercat cu valeriana??? e sedativ usor, naturist....stiu persoane care l-au folosit cu succes....la Plafar sau farmacie se procura!
....no, ce bine suna Chiosu'...ma asteptam sa fie mai scump, nu stiu de ce....mor de ciuda cand stiu ac n-am cu cine-o lasa pe asta mik.....eeeiiiii!!!
Roxa, zici ca v-ati distrat???....noi am fost obligati s-o tulim din oras pana duminik dupa amiaza.....asta-i, ce sa fac, chiar nu mi se arata sa ma deconectez si io odata...da' si cand o fac
....
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61094" target="_blank">Ajutati copilashii in suferinta participand la acest bazar umanitar!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
"UN COPIL EXPRIMA PAREREA LUI DUMNEZEU CA LUMEA AR TREBUI SA CONTINUE" Carl Sandburg
roxana1974 spune:
Salutare fetelor!
Cristiana, ce-as veni la Chios, dar acum cu notarul asta si cu apartamentul, nu mai avem nici un leu, nici unul! Eu sunt cu 2 zile inainte de salariu si azi la sfarsit de zi am zis sa scot neste bani de pe card. Eram pe ZERO si am uitat! Am planuit sa facem o mica patrecere acasa la mama timp in care mama sa stea la mine cu copilul...Sa vedem cu ce sar astia cadou de Craciun, poate baga o prima ceva, anul trecut a fost am jalnica suma...sa vedem...
Fetelor, nu v-am zis printre altele pe unde am mai umblat cu yank! Am fost si la Libraria Universitatii unde se lansa cartea Harry Potter! Era sa luam baloane si carti, dar nu aveam unde sa le tinem cand era sa mergem in club asa ca am renuntat. Eu mi-am cumparat cartea astazi :) (ultimii banutzi, jur!) Pana la urma am fost la Crema, unde ne-am rasfatzat cu niste chesti buuune buuune nu va zic ce ta na na!
Am vazut-o si eu pe puiutza Sara, e tare dulcica, Flavia, sa-ti traiasca!
Va las ca mi-e somn. Inainte sa plec o sa incarc pozna cu yank pe linkul nostru sper sa nu uit de parola...daca nu reusesc o pun in albumul meu si revin cu link...
Roxa
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
roxana1974 spune:
Fetelor, nu mere webshots Incerc sa pun poza maine de la job! Mariana, intre timp da-mi si parola pliz pe PM ca n-o mai stiu!
Roxa
...fiecare mâtză pe limba ei piere ...
Raluca spune:
Roxana, mea culpa, asa este ne cunoastem desi intalnirea noastra a fost pe fuga...poate alta data!
Cristiana, fax la faculta nu am insa nu am probleme de meniu prea mari, daca au ceva cascaval/branza in meniu e O.K. pentru mine. Sper sa reusim sa ne adunam ceva mai multi priteni si sa ne rezervam o masa. Referitor la mama ta, cred ca ar fi bine sa faca mai intai un set de analize complet (dr. de familie nu i-a recomandata sa ceva?)iar apoi sa vada un psihiatru.Poate o iesire din Cluj la munte i-ar prinde bine.(apropo, am ramas datoare cu adresa pensiunii din Albac)
sa aveti o noapte placuta cu bebici cu somn adanc!
Raluca mama Ilincai de 3 ani
mariana tache spune:
Seara buna!
Am tot uitat sa va spun ca la un moment dat am cochetat si eu cu ideea de rev la chios. Dar Cristiana mi-a taiat tot elanul....spunand pretul, evident ! Mi se pare exagerat de mult sa dau 5 mil ca sa ma distrez o noapte! (mi se pare mult fiindca nu ma scot banii afara din casa; probabil,daca as avea in exces as da). I-am zis sotului ca mai bine stau toata noaptea afara si ma dau cu capul de pereti, asa - .
Noi chiar ne dorin sa mergem la o cabana (chiar daca am cheltui mai mult de 5 mil; macar stiu pt ce dau banii si stau mai multe zile), dau nu stim unde.
Asa ca va mai intreb odata: nu stiti o cabana de inchiriat pt rev??? sau o pensiune draguta si nu f scumpa???
Raluca, despre ce pensiune din Albac ai pomenit?
Roxana, am dau PM cu parola. Tu vii miercuri la Stanca???
Florina, am sunat ca sa te convoc la cumparaturi in oras si sa vad ce mai faceti caci m-a ingrijorat absenta ta de pe DC. Mihai a zis ca sunteti ok. E adevarat? pt printesa mea favorita!
Fug! Somn usor!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Bata-ma norocul sa ma bata! Nu stiu cum fac, dar mereu uit ceva.
Acum vreau sa intreb mamele de copii care mananca fff slab: v-ati gandit sa le dati copiilor ceva pt pofta de mancare???
Ca eu am ajuns la capatul rabdarilor cu mancatul lui Stefan si tare ma bate un gand sa-i dau ceva pt pofta, dar nu stiu ce. Efectiv nu mananca decat cu cartile in fata, sau cu masinile etc. Nu mai pot. Asa putin a mancat si azi. Si grav e ca masa de la pranz o cam scalda; deci nu prea vrea carnita.
Ce pareri aveti?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Ralu-Cat spune:
Marianasi eu am avut o perioada in care nu mancam, pe la 2-3 ani. Si cu toate siropurile nu a mers... nu mancam de plictiseala... Pana cand a venit bunica mea de la Bucuresti si ne punea si pe mine si pe sor-mea la masa cu ceremonie ("ca la restaurant!" zicea ea, cu fata de masa colorata, farfuria preferata).
Dar cea mai tare faza era cu carnea! Ne-o taia bucatele mici si o aranja deasupra piureului in forma de floare, bradut, stea... "ca la restaurant". Si a mers inclusiv la sor-mea (cu 2 ani mai mica), care e mofturoasa rau, si in ziua de azi! Poate merge si la Stefan...
Raluca spune:
Pe scurt caci am curs de la ora 10, Mariana, noi suntem fani munte asa ca batem zona Apusenilor in wk-enduri. La Albac am gasit o pensiune de 4 margarete pe placul nostru din toate punctele de vedere (mai putin pret dar...asta e ). Daca vrei detalii, adresa lor web: www.poianaverde.ro
Din pacate de Rev este ocupata de trupa patronilor.
In privinta poftei de mancaresunt experta, Ilinca face in ianuarie 4 ani si are.....14.200kg, ce zici? La noi nu afunctionat nimic iar pediatrul (pe care-l consider de nota 9.50) nici nu vrea sa auda de suplimenti gen vitamine atata timp cat analizele copilei sunt O.K. si nu are nici o problema grava (Doamne fereste!)de sanatate...
O zi frumoasa si cat mai usoara!
Raluca mama Ilincai de 3 ani