Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 6
teolinda spune:
Buna seara fetelor!
Mai dar harnicute ati mai fost si astazi...ati scris...ati scris....
MARAKI - felicitari pentru cumparaturi
socroseniile au fost mai generoase decat ai prezis. Succes la gasit o solutie pentru a face rost de sorici.
NICOLE- fii barbata! Totul va fi OK mai ales ca vei fi sub observatie atenta.
MONICA - esti mortala ...toata ziulica gasesti ceva de papa.
BEE - si eu am vazut tot felul de carusele..unele doar de plastic(da' nu-mi plac) si de plus am vazut la preturi mari ..peste 1 milion. Insa in primavara i-am luat finei mele...de la un magazin de jucarii de cartier, cu carusel de plus ( cu morcov, iepuras...si nu mai stiu ce animalute) cu doar 350.000. Si ma gandeam sa mai dau o raita pe-acolo. Prospectez piata si iti dau de veste.
DIANA - Super ca ai atat spatiu sa bagi in baie si cadita si masa de infasat a lu' bebe. Esti o fericita. Normal ca e perfect sa stergi copilul acolo nu sa-l "scurgi" de apa prin toata casa
.
GIOVA - cum a fost cu mami in vizita?Super..nu?
DENISA - ai terminat cu musafirii? Inca mai ai rabdare sa primesti permanent vizite pt care trebuie sa gatesti, sa faci curatenie etc?Eu una...nu mai suport. Cand ma gandesc ca trebuie sa fac curatenie ca vin musafiri si dupa ce pleaca ramane dezastrul....mi se ia complet.
Gata...nu-mi mai aduc aminte ce trebuia sa raspund si cui...
In curand o iau directia pat...
Va pupicesc..noapte buna, linistita, somn usor!
34+
T_Ioana spune:
Seara buna dragi burtici!
Am ajuns si noi acasa din peregrinarile de la tara, am fost la bunici ca nu am ajuns pe acolo de o luna si i-am atentionat pe toti ca nu ne mai vedem pana nasc pt ca drumul e cam nashpa, si icu toate ca sunt 28km, ma resimt!
Giova, eu nu am vazut in Sellgros sutien pt alaptat, poate la Cluj nu aveau....
Prietena mea, care e asistent farmaceutic, mi-a spus sa nu folosesc supozitoare Hermozon, mai ales daca sunt externi, mai bine folosesc crema Hermozon si supozitoare cu glicerina, cum spunea una dintre fete....
Mie mi s-au umflat incheieturile picioarelor, de am ajuns sa-mi fie aproape la fel de groase ca si glezna, astea sunt edemele de sarcina, e grav? Pe mine de cate ori mergeam la control, ma intreba doctorita de familie daca am edeme, dar pana acum nu am avut, este cazul sa-mi fac griji?
Fetelor fug la nani si mai pove maine ca acum nu mai stiu nici eu ce vreau sa spun, da' sa mai raspund si unora dintre voi!
Pupici de la 2 arici
Ioana
cu
Razvan Gabriel 36+ Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Ioana ce burta aiiiiiiiiiii. Uau sa vezi ce Razvanel grasanel iese de acolo. Eram curioasa sa vad ca doar avem acelsi dpn . A mea e jumate cat a ta.Cand mai mergi la eco?
Irina 36+
diana12 spune:
Hopa si eu in miez de noapte in Europa, seara la mine.
Andiaroro, interesant tot ce ti-a spus dieteticiana. Am sa tin si eu cont de unele sfaturi.
Sa stapaneasca bebe sanatos lucrusoarele.
Astery, felicitri pentru sotul tau. Iar pe tine te asteptam maine cu vesti bune de la doctor.
March, ma bucur sa aud ca te simti bine.
Ursoaica, asa cum zicea si Monica la unii pot sa le priasca unele cosmetice, la altii nu. Eu de exemplu sunt alergica la produsele de orice fel de la Dove si Nivea. Dar asta nu inseamna ca nu sunt bune. Sunt sigura ca sunt bune pentru altii, dar nu pentru mine.
Oricum eu sper ca si bebe 2 sa nu semene cu mine si sa nu aiba nici un fel de alergie. Cu mandra nu am avut nici un fel de probleme.
Monica, suportul ala pentru baie e intr-adevar fain si daca ai bani si spatiu chiar merita banii. Eu tot imi zic ca e un moft, dar sotul m-a incurajat ca daca imi place il luam. Dragutul de el.
Tatiana, mersic ca ai adus vorba cum se face branzica in casa. Si eu ii faceam mandrei cand era mica. Am sa ii zic mamei sa imi aduca calciu lactic cand vine.
Nasii ii poti alege cand vrei tu, dar banuiesc ca e mai bine sa ii alegi inainte. Stiu oamenii din timp sa se pregateasca.![]()
Ingrid, mersic de sfatul cu varicele. Eu nu prea le dau atentie ca nu ma deranjeaza, dar am retinut ce ai scris.
Ana, multumim mult de urari.
Esti tare gospodina...eu am fost alintata de sot weekendul asta.
Irina, pai trebuia sa se respecte axioma Ursoaicei. Eu de cateva zile am arsuri, dar le dau gata cu lapte rece. Si am arsuri de la orice.
Giova, sa stapanesti sanatoasa sutienul. Si eu ar trebui sa ajung sa imi iau.
Maraki, sa stapaneasca bebe sanatos tot ce i-ati luat. Pana la urma a fost de gasca soacra.
Bee, cred ca metoda de sterilizare cu fiertul biberoanelor e cea mai ieftina si convenabila. Si eu o voi folosi in caz de nevoie.
Nicoleta, stai linistita si cumintica si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Teolinda, am o baie mica din pacate. Dar partea buna e ca se strange toata "scula" asta ca altfel nu ne-am mai invarti pe acolo. Asa ca seara o desfac, ziua o strang.
Ioana, nu e grav ce ti se intampla. Trebuie sa ai grija la ce mananci si sa te gandesti ca totul va trece cand vine bebe.
Am obosit scriind.
Pupicei si ne auzim maine.
29+ si
04/25/2000
marchplayer spune:
Buna dimineata!
Pe mine mai nou ma ingrijoreaza aceasta epidemide de rujeola (pojar) care este foarte periculoasa pentru nou nascuti caci ei nu pot fi vaccinati decat dupa 1 an! Sper sa se rezolve problema pana nasc eu, ca am vazut ca cele mai multe cazuri sunt la Constanta!
Chiar imi trebuie masuta speciala de infasat? Eu nu cred ca o sa iau. Cat despre faimoasele carusele sa stiti ca si eu am oservat ca bebelusii nu le prea suporta si ii enerveaza si chiauneala aia de muzica! Asta-i chiar un moft al parintilor, dar oricum aveti grija cum le montati: nu trebuie sa fie deasupra copilului ci in fata lui si sa fie foarte bine prins ca ei pe la 4-5 luni incep sa traga de ele si astfel devin destul de periculoase daca nu suntem atente!
daniela 29+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
Bee spune:
Buna dimineata.
Daniela, masuta de infasat nu cred ca e obligatorie. Sunt si saltele de infasat care se pot pune peste patutz (dar ma gandesc ca e incomod s-o pui s-o iei, cand ar trebui sa o ai pregatita mereu). Noi ne mai gandim si daca o sa fie incomod cu ea peste patuz, o punem pe comoda de la TV si TV-ul..........om vedea ce permutari mai facem. CAt despre carusel, cred ca e singura "jucarie" pe care stiu sigur ca mi-o doresc la bebitza si daca e moftul meu, mi-l satisfac cu asha o placere
(placerea sadica de a-l pune pe "unchiul"- fratele meu sa-i ia unul fain de tot
. Ca si asha fratiorul meu e cam zgarcit cand e vb de unica lui surioara- eu).
Acina si ALina, cum a fost ieri la control?
Fetele cu "experienta" in contractii (Catalina si Ralirali), cum mai stati cu minunile astea? Ca eu va ajung pe ultima suta de metrii si nu ar fi corect pt cine s-a distrat cu ele o sarcina intreaga!

In rest va
pe toate si va doresc o zi buna
Bee
si Fetitza
miraklucker spune:
buna dimineata burtici!!
Noi ca de obicei ne-am trezit devreme, defapt cam toata noaptea am fost mai mult sau mai putin treaza. Acum sunt beata de cap, am luat si eu juma de algocalmin, dar abia pot tine ochii deschisi. Asa m-as baga din nou in pat!!!!!! dar cine ma lasa! nici sambata cand am mai vrut sa dorm putin dupa ce s-a trezit sotul n-am avut liniste, David era din 5 in 5 min la mine in camera "mama scoala-te, e soare afara"
.
Plus ca de 3 nopti e bolnav, se tot preumbla la mine in pat, ziua e destul de bine dar seara il apuca tusea de nu se mai opreste si pe deasupra are si febra. Daria nu se lasa nici ea mai prejos, se trezeste si nu mai vrea sa adoarma. Asa ca o iau si pe ea cu mine. La un moment dar vine David langa mine, sotul sare ca ars "Daria" el credea ca se pune peste ea, dar o duse-sem inapoi la ea in patut!
Cel putin bebelina mica e inca cuminte, daca nu ma pot plange de ea ma plang de astialalti
.
Ingrid, parca tu ziceai de varice, si eu am mi-au aparut la a doua sarcina ca niste pete vinete sub genunchi la un picior spre exterior la celalalt spre interior, plus una mare de sus pana sub genunchi. Dupa ce am nascut au trecut, relativ. Dar acum... nu mai e asa bine ^, sau marit si ma dor, mai ales dimineata cand ma ridic din pat simt locul amortit si parca ma inteapa, probabil pana incepe din nou sangele sa circule. Am primit ciorapi speciali dar nu prea pot sa-i port, sunt tare stransi, mai ma dau cu crema dar cum e numai pe baza de plante nu e cine stie ce!. Asta e, cred ca l-am mostenit si eu si sora-mea pe taica-meu. sora mea dupa 2 nasteri trebuie sa se opereze deja, are venele aproape de tot blocate. O face saptamana asta! si nici de hemoroizi n-am scapat, la fiecare sarcina s-au mai marit putin nu ma deranjeaza f tare doar din cand in cand, si culmea eu sunt fff rar constipata. Asa cum zicea si Denisa cred, bai in apa cu musetel, supozitoare cu glicerina. Hemorzonul dupa cate stiu eu nu e prea bun mai ales supozitoarele pentru ca au cortizon si tetraciclina, iar intestinul e foarte puternic vascularizat asa ca se absoarbe bineee. Unguentul e ceva mai bun ca se foloseste numai extern. Pe de alta parte la varsta asta bebele e format deci nu stiu cat l-ar afecta de mult. Eu am o crema pe baza de hamei care se paote folosi fara probleme in sarcina.
Hai sa va spun cum e aici cu nasii!! sotul meu e evanghelic asa i-am botezat si pe cupii. Fiecare cupil are 2 sau 3 nasi, deobicei din familie, cel putin unul, dar fiecare copil alti nasi. n-am avut la nici care nasii inaite de a se naste, la Daria chiar f tarziu, inaite de botez. Asa ca nu va stresati pentru asta aveti tot timpul dupa![]()
Si in privinta caruselelor cam aveti dreptate, nici ai mei nu s-au omorat dupa ele, plus ca muzica era tare le-ao puneam din cand in cand de distractie nici gand sa adoarma cu muzica aia. Acum Daria il are la picioarele patului ca sa-i mai treaca plictiseala cand se scoala si sa nu strige dupa mine.....vise!!!!
Si... daca vreti sa va distrati uitati-va am mai pul niste poze sa vedeti ce se paote intampla daca lasati copilul singur
!!! plus burtica lu mama!
O zi buna la mamici si bebei!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
Ursoaica spune:
'Neata burtici!
Vaaaii ce ma enerveaza sunetul asta de fond. La voi se aude? Brrrrr...
Tatiana nu cred ca, conteza religia nasilor. Eu cred ca, conteza doar crestinizarea copilului.
Monica ... pai dr se cruceste ca deabea acum m-au apucat durerile...adica astea insuportabile la nivelul meu... pt ca am urmari din viata sportiva la coloana. Mie mi-e frica sa nu raman iar blocata, brrr...
Ana depinde de pielea fiecaruia, cat de bine tolereaza.
Irina eu nu cred ca esti neindemanatica. Pt ca: impreuna cu sotul tau (cred
) ati creat un bb, pe care urmeaza sa-l nasti, si apoi sa-l cresteti. Asa ca eu nu te cred neindemanatica, eu zic ca o femeie care poate avea grija de sot si de copil/ii este o femeie super. (Sa nu te superi la faza cu "cred" a fost o gluma
.)
Astery tu esti cea cu piciorul umflat? Vezi sa nu ti se fi obturat vreun ganglion (de la niv genunchiului, inghinal, sau mai grav la nivelul "cisternei" - intreaba-ma daca nu intelegi), ca ai pute rezolva usor piciorul deblocand ganglionul limfatic.
Stati sa vad ce ati mai scris si mai bag o tura.
Ursoaica
34+
marchplayer spune:
Ana sper ca te-a lasat durerea de cap si ai reusit sa dormi bine pana la urma!
Giova, eu mi-am luat de la jolidon pt ca nu stiam ca se mai gasesc si in alta parte, nu de fitze, oricum eu il port de vreo 3 luni si il mai port inca ca altul nu mai am! Cred insa ca o sa-mi mai trebuiasca inca unul pentru cand voi alapta sa am de schimb!
Nicole, precum vezi toate fetele se plang pe aici asa ca tu nu vii cu nici o noutate! Doar din acest motiv ne-am adunat aici!
Denisa, cum a fost cu musafirii? Saptamana viitoare iara musafiri ca doara ti se organizeaza baby shower!
Ioana nu cred ca este cazul sa-ti faci griji, se intampla la varsta asta a sarcinii! Pentru linistea ta suna doctorul si intreaba-l!
Diana, iti urez o saptamana placuta si usoara, fara arsuri si alte cele! Ai grija cu varicele, nu mai sta in picioare si cand stai culcata incearca sa le tii un pic mai ridicate decat restul corpului, nu stiu daca ajuta ceva creme, dar un masaj usor seara ar fi perfect!
Monica, chiar asa da-o incolo de contabilitate! Ce bine ca intri in concediu de joi! Apropo lamureste-ma si pe mine in legatura cu concediul! Mie dr. de fam mi-a spus ca se da concediu doar pe luna in curs, adica imi da de pe 15 dec pana pe 31 dec si pentru luna viitoare imi da din nou alt concediu de data asta pentru toata luna ianuarie! Nu inteleg de ce nu-mi da de pe acum tot concediul prenatal?
Teolinda, sper ca ai avut o noapte buna si n-ai facut prea multe drumuri la baie!
Maraki, eu zic ca Robert poate sa-ti aduca macar o bucatica de sorici!
daniela 29++
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
ralirali spune:
Neata, burtici!
Am aparut si noi dupa un weekend plin. Au fist in vizita sora mea cu familia de la Sibiu si ieri, colac peste pupaza, pe Ovi la prins raceala cu febra mare si rapus la pat. Sper din tot sufletul sa nu iau si eu raceala, ar fi a treia oara in sarcina asta..deja am inceput sa ma bombardez cu sucuri.
Bee, sa stii ca pe mine contractiile m-au mai slabit de o saptamana, am observat ca azinoapte am avut vreo 4 si nici acum nu ma simt extraordinar. Dar ce sa zic? Am fost destul de agitata in WE, mi se rupea sufletul de Ovi care a ars ca o soba si nu mai stiam ce sa ii fac si sunt un pic suparata ca ne vindem una dintre masini (prima noastra masina pe care o alintam "fetitza"). Dar lasa ca acum ma pun in pat si recuperez
. Incearca sa iei si tu Gynipral, e foarte eficace, doar ca da palpitatii si trebuie sa le suporti, dar cu siguranta nu afecteaza sarcina in mod negativ...e special pentru contractii in sarcina.
Fetelor, ati scris atat de mult incat nu mai stiu ce cui sa raspund, mai ales ca sunt cam chiauna de somn.
Aaaa, Ioana, pentru hemoroizi stiu de la sora mea ca e sfanta untura de porc, ideal ar fi sa fie crema de galbenele facuta din untura de porc. Si stiu ca ea mai folosea niste supozitoare cu popolis de la naturisti (nu stiu cum e cu propolisul in sarcina).
V-am pupat pe toate, acum merg in pat si intru mai tarziu.
Ralu 34+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel