Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 7
Ursoaica spune:
Dana am descoperit si eu in sfarsit unde scria greutatea bb. Adauga-ma si pe mine te rog la 19+ cu 305g, te rooggg.![]()
Nicoleta daca nu ne varsam oful aici...unde sa-l varsam in alta parte? Cine ne mai asculta in afara de soti si de fete? Niimeeeniii!
Toti ne spun: este normal, este normal... da asta stim si noi, dar o vorba buna nu ar zice.
Monica nu am stat aseara pe forum...am fost invitata la tati la un pranz intarziat
, pana pe la vreo 22.00.
A fost prima noapte dupa 2 sapt cand am dormit de la 0.00 pana la 6.30 neintoarsa...evrica...
Mei fetelor nu mai incurcati termenii, ca ma bagarati in sperieti cu drumurile la primarie. Si aveti grija ca daca cereti ceva la primarie si spuneti altceva, o sa asteptati mult si bine dupa ele.
Apropo trebuie sa primesc in curand un formular de "cerere prima nastere" care trebuie depusa la primarie de catre mama, cand o sa mi-o aduca (sper ca, cat mai curand) o sa o pun pe contul comul si o sa va anunt.
Vedeti ca nu este forma finala cea de acolo (surse sigure) o sa se mai schimbe cate ceva pt ca primariile o considera o brambureala. Iar ceea ce a aparut este pt a mai "inchide" din guri deocamdata.
Ursoaica
34+
dana_ene spune:
Mai, burtici, de-o ora jumate' tot citesc la ce s-a scris.
Culmea e ca nu mai tin minte care-ce si cum
. Of !
Astery, iubita, felicitari pentru sotul - doctorand
si tie : multa sanatate
.
Mergi la doctor si intreaba-l ce sa faci sa-ti fie mai bine.
Eu am avut un weekend plin, dar azi ma resimt. Ma simt ingrozitor. Ma doare capul foarte tare (de aseara ma doare intruna, cred ca apelez si eu la un algocalmin, ca nu mai pot).
In plus, am si-o stare de greata si o stare de moleseala. Am chef sa stau in pat, cu patura pe cap. Dar de unde ? Ca eu-s la birou si mi-e o sila
.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, sunt ametita rau, ma iertati.
Va trimit cate-un pupic
fiecareia, ca sa nu va suparati pe mine !
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
J G spune:
Neatza burtici!
Vad ca toate sunteti bine, cu durerile si neplacerile "normale". Ai dreptate Ursoaica si pe mine ma apuca damblaua cand incep sa ma plang de starile mele si ceilalti zambesc de parca ar fi un lucru minunat. Vad ca toata lumea isi imagineaza ca fericirea de a face un copil ne face sa avem placeri masochiste si sa ne bucuram ca suferim.
Eu am avut un weekend de kko. Ma enerveaza si vremea asta nasoala.
J 29+
irinel2005 spune:
Buna dimineata, dragele mele
Am inceput si eu numaratoarea inversa, mai merg la serviciu pana la 1 decembrie, deci mai am 3 zile. Cred ca am fost inspirata cu decizia asta, pentru ca mi-e tot mai greu, iar ieri mi-a fost rau de tot. Toate m-au durut. Burta (vreo 3 feluri de dureri), stomacul, intre picioare, de mijloc si de spate ce sa mai vorbesc.
Cred ca oricum vor fi 3 zile sinistre, pentru ca trebuie sa las totul in ordine si lucrarile scadente facute, sa nu ma injure cei care raman dupa mine.
Teolinda, vad ca nu ai activata optiunea PM, asa ca o sa spun pe forum, cu atat mai mult cu cat s-ar putea sa mai fie lume interesata. Scoala parintilor la municipal se va tine o data pe saptamana, joia, timp de 4 saptamani, cate o ora, si va incepe de joia viitoare, 8 decembrie orele 16, in ambulatoriul spitalului. Desi initial aflasem ca nu este o taxa fixa, ci fiecare plateste cat vrea, se pare ca este totusi o taxa, insa modica; nu a fost stabilita sigur, insa va fi in jur de 200.000 lei.
Va pupacesc pe toate si sa aveti o zi usoara si frumoasa. Ma apuc de treaba cu gandul la ...Marele Concediu. ![]()
Irinel
si bebe
Ilinca Ioana 32+
acina spune:
Buna burtici,
Hop si eu pe aici. Am fost ieri la dr si nu ne-a facut eco doar control local, suntem bine, colul e inchis, bebe mareee dar asta nu e rau zice dr si mami grasa. Asa ca regim, carne alba, fara dulciuri , fara cartofi prajiti , fara paine...asta pt ca am luat deja 17 kg.
Sa ma vedeti mai incolo...of of
Cata arati bine in rochie de seara , imi plac ciorapeii ...sunt cu floricele nu? Mai , mai ati prestat si voi ? Bravo , pai era cazul nu?
Ioana ce burtica mare si frumoasa ai . Sigur bb o sa fie un mancacios.
Alina esti bine?
Anca
29+
Pozele Noastre
Burtici
teolinda spune:
'Neata burtici!
Ne-am trezit si noi de-o jumatate de ora, defapt eu ca bebe al meu inca mai motaie ca vad ca nu a inceput sa se agite deloc. Doar s-a sinchisit sa se dea mai jos un pic. Eu cand dorm bebele meu se cocoata in burta cat mai sus si cand ma trezesc il simt funduletul tare...sus spre stern. Ai vostri cum se cuibaresc?
March- Slava Domnului nu am facut decat un drum la baie...mai pe la 6 dimineata. Foarte rar mi se intampla sa ma duc de 2 ori pe noapte. Si de foarte multe ori nu ma duc niciodata
.
MIRA - esti tare! Oricum bebelina cu micuta va fi floare la ureche ca doar ai antrenament zdravan. Noi care ne aflam la primul bebe o sa fim devastate la inceput...sau NU..pentru ca suntem optimiste si vom avea copilasi cumintei
.
RALU - Iti inteleg supararea cu masina. Si eu am suferit cand mi-am vandut prima mea masina ..cumparata cu banutii mei proprii si personali
...am plans de-a dreptul ce sa mai.... desi am vandut-o in familie si o mai vad si-acum
.
Daniela - bine ai revenit...hai da o raita pe unde mai ai treburi si te asteptam astazi la sueta. Ce mai face Oana ta?
Irinel - pentru mine, din pacate, pe 8 decembrie va fi foarte tarziu cu aceste cursuri...fie chiar si pentru o sedinta. Atunci voi fi in sapt 36 spre 37. Nu cred ca am curaj sa ma mai aventurez singura la volan, nu de alta da' eu sunt destul de "razboinica" in trafic si mi-e frica sa nu fac vreo boacana.
Chiar imi pare f.f. rau ca nu m-am mobilizat mai din timp pentru acest curs. Cred ca ideal era sa fi mers in luna Nov.
BEE - si eu ii voi cumpara lu' bebe al meu carusel. Eu le-am luat si altor copii si au fost f. incantati de el...culorile vesele le atragea atentia si se uitau la jucarele cum se invartesc si pana "ameteau" si adormeau
.
Ia uite ca se vede o raza mica de soare. Ma duc la o plimbarica..poate mai cumpar ceva pt bebe.![]()
Va aveti o zi buna!
34 sapt si 6 zile
Crisu23 spune:
Neatza burtici
Apar si eu printre picaturi ca deja trebuie sa predau la munca una alta...de la 1 voi sta acasa
Fetele care va mai plangeti de dureri...cand va doare burtica va doare si mijlocul? Eu asa patesc, ma dor deodata.
Crisu
33+
asteryaro spune:
Fetele, 'neata!
Mi-am pus piciorul in gips. Intindere ligamentara. 2 sapt. stau cu ghetuta de gips, 2 zile cica sa nu calc pe el... cine poate! Nu stiu daca voi rezista psihic, nici cand eram gimnasta n-am avut aparate gipsate... mi-e rau numai cand ma gandesc, cu toate drumurile la baie, cu nervii de la picioare... sper sa reusesc sa depasesc acest moment, care nu este grav, dar imi da o stare de disconfort psihic 
. Scuzati-ma daca ma vait prea tare.
Va pup pe toate si mutumesc celor care m-au felicitat pt. sotul meu.
Kiki
29w
http://community.webshots.com/user/astery100
dana_ene spune:
Of, Astery ! Deci pana la urma a fost de gips nevoie. Imi pare rau. Lasa ca trece si o sa te simti mai bine. 
Uite, ca sa va mai inveselesc, sa va povestesc de Oana mica.
Acum invata cantecele si poezioare pentru MOSH CIUN si incepe sa stea cu gura cascata la cele cateva reclame cu braduti si moshi.
Ma gandesc ca abia de-acum incepe sa se impodobeasca orasul si sunt curioasa ce reactii va avea.
Aseara, de exemplu, eram in masina si mergeam la ai mei. I-am aratat Oanei o vitrina in care era o instalatie de pom dintr-aceea care-si schimba culorile periodic. A fost atat de fascinata.
Cand am depasit zona, le spunea luminitelor: PA-PA, MINITZE, PEC ACASA A MAMAIA !
M-am topit toata de dragul ei, va imaginati.
Daniela
(29+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
nicoleta raducu spune:
Salutam burticutele...
Tocmai am venit de la Spital..am facut prima monitorizare..si a fost ok..bebelina mea respira bine..si misca normal..contractiile sunt si ele ok....Voi merge saptamina viitoare din nou...
Am ramas profund impresionata de Elias..in sensul bun....Am reusit sa vad si sectia de prematuri..unde sunt conditii ok...Erau trei copilasi nascuti mai devreme..si era ok...Am cunoscut-o si pe moasa Tuti..o draguta....M-a incurajat..si mi-a dat exemple de copii nascuti cu reale probleme..care au fost bine in final...
Acum papam un sandwich cu carnita din friptura....si putin mustar...si dupa o sa tragem un somnic....
In rest...Am facut si analiza aia cu Factorul V Laiden...la Geneticlab....am ramas cam neplacut impresionata de acest laborator....dar..asta e...Cik sunt singurii specializati pe genetica...
O sa tragem o ciorbita de purcel dupa ce ne trezim..ca o sa vina tati al nostru si nu avem mincare..ca in weekend am umblat in vizite..si nu am gatit...Iar felul doi un spanac..sa dam fier la fetite...cu un pic de carnita...Poate facem si un desert..o congoleza..cu multa ciocolata...Vedem..cu ce chef ne trezim....
Pupam burticutele....
Nicole si Daria
27+