Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Imi par rau ca v-am facut pofta cu de-ale porcului.
Monica si eu caram la greu in Italia. e drept ca prin pachet e mai nasol, dar poate gasesti pe cineva care vin, si macar cate ceva din toate asa de gust.
Si la noi, anul asta, vor cumpara carne pt. a face carnati, caltabos, etc. Cum a murit bunicul, bunica nu s-a incumetat sa tina porc singura.
Tin minte ca la o prietena i-a facut figuri la aeroport si a zis ca-i duc la sora-sa in It. ca e . Pai la tine nu trebui sa minta ca e adevarat.
Nico nu-ti mai fa probleme, intra si spun-ne ce te doare, ca-ti va fi mai usor sa te descarci, si mai primesti si sfaturi folositoare.
Monica si Irina eu cred ca intreb dr.,cu privire la chiloti. Mi se par absurd sa-i iei doar cand te ridici din pat, vorba Monicai cum sta tamponul ala, se scurge tot sangele in pat. Bleasc!!!
M-a facut Clau frumoasa jos, cu masina de tuns, am facut un dusulet si acum fug in pat sa vedem ce e la Tv.
Si sutienul meu e din bumbac, aproape la fel cu cel de la Jolidon, dar la jumate pretul.
M-am convins ca nu merita sa dai bani multi pe el, bumbac 100% sa fie.
la toate si ne auzim maine seara.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Sa vezi cand s-or trezi ei cu puhoi de mame pe la cozi la primarii in fiecare luna...atunci isi vor da seama ce prosti au fost! Ca pana acum se agitau firmele, mai bine zis contabilii lor pentru toate...
Ar fi logic totusi sa faci doar odata la inceput cererea, nu lunar.Si sa trimita banii cum ziceam prin posta sau direct pe card.Dar la mintea astora...de ce sa nu mai creeze niste posturi de functionari la primarii in plus? Doar au o multime de pipite la care le trebuie posturi caldute...

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

MARAKI acum realizez ca am confundat soriciul cu jumarile...la mine sunt totuna, ca nu-mi plac deci sunt neglijabile...
De la chipsurile astea sarate mi se trage!
Apropo ieri seara eram cu picioarele cam butuci,nu pareau umflate, doar aveam senzatia ca-s grele, iar degetele de la maini se cam umfla, mai ales cand mi-a cald.Inseamna ca retin apa deja? Sa tai saraturile de pe lista ? Voi cum santeti?
Azi n-am facut decat sa mananc, sa dorm si sa bantui pe net!!!
Chef de chef...daca tot raman de joi acasa,las pe atunci contabilitatea, ce naiba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Giova eu tin minte ca am stat fara chiloti pana m-au dus la salon.Depinde cat te tine in sala de travaliu dupa ce nasti, eu am avut probleme la a doua nastere si am stat o sapt. cu sonda in sala de travaliu( nu va spun ca se auzeau non-stop urlete de la tipele care erau in travaliu )
Bee pai daca iti spun cat am dat pe carusel o sa iti treaca Este cu ursuleti si semilune din plus, culori albastru cu galben, cand canta se invartesc Mie mi-a placut dar a costat 30 euro!L-am luat de la Segmuller la raionul cu jucarii pt. bebei.In Ro ce preturi sant?
Monica merci pt. intentie, la sorici ma gandeam mai mult insa acum cand ai scris de jumari( asta pot face si eu aici ) am simtit instantaneu miros de jumari

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

MARAKI n-ai nimerit-o aici am vazut si mai scumpe carusele de-alea! Si oricum am auzit ca nu toti bebeii sunt foarte interesati de ele...cred ca mai mult ne place noua!!! Spor la facut jumari
DENISA pe unde bantui?
URSOAICA ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Maraki, pai si in Ro caruselurile sunt scumpici. Pe site-urile din Ro am vazut chiar mai scumpe, iar in magazine mi s-a facut parul maciuca de ce preturi am vazut (bine e drept ca eu am fost doar la privit, inca nu am studiat problema intensiuv). In schimb la Metro cand am fost sa iau podoabe de brad, am vazut carusele de plus la niste preturi atat de bune incat mi s-a parut ciudat (pana in 500 mii).

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Fetelor, credeti ca o jumate de algocalmin pot sa iau ? Ca nu vrea sa ma lasa capul si pace. Pe moment ma lasa, cu metoda Monicai, apoi iar ma ia. Nu mai suport nici lumina , nici calculatorul , nici telvizorul . Asta e o migrena in toata regula.

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ana poti sa iei si una eu am intrebat docotrul si a zis ca e ok atata timp cat nu fac o obisnuinta din asta. La fel si cu paracetamolul dar sa nu fie sinus.
Irina 36

Mergi la inceput

Fetele v-ati culcat? Vad ca e pauza totala pe-aici!
Eu mai beau o cana cu lapte si mai pap o felie de paine cu margarina si gem, ma mai invart putinpe-aici si ma culc si eu.Daca ma lasa Diana ca vad ca are chef de "dans" acum!
ANA sper sa te lase durerea aia de cap...Numai pe sotul meu il doare periodic capul si inghite toate medicamentele posibile si azi tot s-a vaicarit pe-aici!La el cred ca-i de la spondiloza cervicala...
Noapte buna la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

M-am intins si parca m-a mai lasat umpic. Cred ca ma duc sa ma culc, e un film la TV , dar nu prea mai am chef de nimic.
O noapte usoara tuturor si pe maine
Pupici

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput