Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Robert nu se duce acasa, ajunge in Resita si nu imi pun baza in el.Aici nu am unde sa ma duc sa cer pt. ca oricum astia nu cred ca parlesc soriciul cum facem noi in Ro, nu cred ca este comestibil asa crud.Vaai...nu ma mai gandesc ca mor aici......In rest nu am contact cu romani, am niste vecini cu un etaj mai jos dar ne vedem din an in paste pe la bloc

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

MONI...
GIOVA...
IRINA...
DANIELA...
ANA...
MARAKI...
Saru'mina pentru incurajari..ca de obicei...va simt aproape....
Sa dea Domnul sa fie toate nasterile cu bine..si sa ne vedem cu bebeii nostri intr-o vacanta..cu trupa..cind vom fi scapat de toate cele....
VA MULTUMESC CA EXISTATI!!!!!!!!!!!!!
Nicole si Daria
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

MARAKI pai mama prietenelor din ITALIA a carat la greu cu autocarul incepand cu zacusca,bulion,compoturi,salata de vinete, mere, varza murata nici nu mai tin minte cate...ca avea 3 gentoace imense cand a dus-o tati cu masina ala autogara! Ma gandesc ca si in Germania poate fi la fel si varul din Germania sotului pleca cu alimente la greu de-aici...poate cu virusul asta or fi mai restrictivi...dar cred ca doar la pui...ar trebui, nu? Evontual sa puna cate un pachet de "proaspata" (carnati, lebar, sangerete,jumari etc.) cum se zice pe-aici si pentru...vamesi

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

A..Am uitat sa va zic ceva..Ati aflat apropo de legea cu indemnizatia de maternitate???De la 1 ianuarie..se va plati prin primaria de sector...de domiciliu....nu se mai da de la servici...
Se face un dosar...se depune la primarie...si appoi se trece la plata efectiva....
Nebuneala...
Va dau un link cu legea..aprobata saptamina trecuta....
http://www.expertus.ro/contabilitate/stire.php?s=319.
Pup...
Nicole si Daria
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Monica personal poate aduce pe autocar orice, ca sa trimita pachet din Ro fara insotitor agentia nu accepta alimente, te pune sa desfaci coletul in fatza lor sa se convinga

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

NICOLE si eu am citit...o fi nebuneala la inceput, pana se dumiresc, dar ca si contabila imi usureaza mult munca...mai ales la firma fratelui unde trebuie sa umblu lunar cu un kg de acte sa putem recupera banii de la CAS pentru angajata ce e in concediu de crestere a copilului.La fel si la birou...la calculul salariilor scap de ...vreo 10 persoane!
Sa speram ca ii vor trimite...tot pe card, sau prin posta...sa nu complice lucrurile.Dar cred ca din pacate, in loc sa faca cererea contabilul odata si sa mearga automat treaba 2 ani, vor trebui sa mearga mamele lunar cu cererea aia...parca asa am inteles.Ceea ce e o cretineala!Oricum vedem noi la anu' ca astia schimba legile si regulile ca pe ciorapi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Monica si Irina, cu burtile voastre "mici", nu cred ca e cazul sa va faceti probleme! Sunt sigura ca aspectul fiecareia e subiectiv. Plus ca am zis ca eu nu am centimetru sau ruleta, iar palmele mele sunt mici de tot , eu sunt mica, dar am o burta gigantica(comparativ cu persoana mea). Si in plus mama si sotzul imi tot spun ca s-a bombat mai tare in partea de jos (asta la ei inseamna ca "a coborat").Monica cred ca telepatic a inceput si fiica-mea sa dea din labutze.
Nicole, la noi potzi oricand sa te plangi. Te ascultam cu drag si speram sa n-ai motive de compatimire din partea nimanui! Daca te plangi asta nu inseamna ca nu esti o luptatoare, ci doar ca poate chiar ai tare multe probleme si nu totzi suntem genul care inghite in tacere. E tare bine sa te potzi descarca intre persoane care te inteleg.
Maraki, sa-ti fie de bine cu salata. Si te rog eu ceva. MAi povesteste-mi de caruselul ala al tau! E plusat sau din plastic? Ce figurine are (animalute?), culori si cat de mult costa la voi. Ca la noi pe net am vazut niste preturi........Poate-i ia tata bebitzei de Mos Nicolae unul frumos!
POdoabe de pom, ce frumos. AM fost cu Radu in Metro si am luat tot ce ne tb pt brad : rosu si auriu. Podoabele lui au fost luate in intregime de fosta nevasta, iar acum va fi primul nostru Craciun impreuna, , poate si cu bebitza.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

MARAKI am priceput! Pacat ca n-am porc sa-l tai, ca-l chemam pe Robert pe-aici sa-l incarcam cu pachete De vreo cativa ani mamai cumpara doar "carne de lucru" si face carnati doar, restul mai primim de gustare de pe la neamuri, sau noi de la vecinii socrului...asa de pofta! Eu nu sunt cu jumarile dar mami si sotul...sunt terminati dupa ele! Nu stiu cum dar mami a mai cumparat si ceva "clisa" si a prajit-o facand jumari, nu ma intreba cum, dac vrei ma documentez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cu indemnizatia mie mi-ar conveni sa se dea la primarie, ca fac 15 mil pe jos pana acolo. Altfel tb sa merg la munca la Buftea sa iau banii, ceea ce inseamna 30 km! Pt mine ar fi super!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

BEE...
Draguta..ca de obicei...
Da,Moni..om vedea ce-o fi...Eu ma ingrozesc la faza cu statul la cozi...prin Lucretiu Patrascanu..sa depui dosare..pline de hirtoage....ca eu apartin de sectorul 3...Si Marius nu e genul descurcaretului..adica nu e de acord cu ideea de spaga la functionarul public...si ...om vedea ce o fi....
Va pup...
Nicole si Daria
27+

Mergi la inceput