Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Parca mi-ati facut si mie pofta cu salata boeuf.
Dar fac o supica zileleastea si atunci din carna de pui fac salata.

Monica si eu am ramas uimita la chestia cu chilotii, poarca imi vine sa-l intreb pe dr. meu, dar mi-e jena.

Ana sutienele de alaptat, cred ca toate sau majoritata sunt la fel. Adica in forma de triunghi si se desprind in fata, la varful de sus. Asa se deschide si poti scoat tzitzi. Nu stiu daca m-ai inteles, sper ca m-am exprimat cat de cat bine.

Nicoleta bine ai re, re, re venit!!!!

Daniela eu am ceva globuri aduse din Italia, albastre si galbene si tot pe nuantele astea raman si anul asta. Asa ca am mai luat ceva fundite, inimioare pe astea 2 culori. Si mai trebuie betala sa cumpar.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Bee si eu tot o palma si jumatate am iar in jurul burtii am 115 si tot pare mica fata de ce vad eu alte gravide pe strada. Ultim aora cand am fost la doctor deci eram in 34 sapt era un in luna a 5 a si avea burta cat a mea . Nu iti mai spun ce fata a facut cand a auzit ca eram in luna 8.
Giova chiar asa cum sa nute lase cu chiloti ? Pai ce faci defilezi asa ... cu " ea" in aer?
Nicole lasa ca e bine sa fii monitorizata si ai sa vezi ca o sa fie bine.
Ana nu prea au trecut cel putin nu stiu pentru ca le simt asa din cand in cand mai elas cand imi e lumea mai draga. Habar nu am dc asa trebuie.
Monica banuiam eu ca ai avut vinete congelate, dar de... las ca vine cineva in decembrie si imi trimite si mie mama pana si sarmale congelate mi_a trimis data trecuta.........
Irina 36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Monica, ti-am ascultat sfatul si sa stii parca imi e ceva mai bine . Dar cateva minute ? N-am putut sta mai mlt de un min ca mi-au amortit mainile

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

GIOVA poate o fi ceva adevar in chestia cu chilotii la cezariana pana iti scoate sonda o zi-doua,sau daca stai imobilizata in pat, cand incepi sa te misti insa ...eu zic ca nu se poate fara ca doar nu umbli tinandu-te cu mana de flostomocul cu vata sa nu cada...va si imaginati, nu???
NICOLE cum sa-ti fie jena? Toate suntem in aceeasi oala, nu vezi ca ne jeluim la greu aici toate si daca ne plangem de 10 ori pe zi de acelesi lucru nu se supara nimeni, nici nu se plictiseste, eventual ne mai linistim ca vedem ca-i normal, ca mai trec si altele prin asta! Si majoritatea am avut si cate-o problema mai deosebita mai ales pe la-nceputuri...acum astea trecute de 30 s suntem deja cam intrecute zic eu, oleaca mai linistite totusi,cu toate durerile cu tot!
Restul lumii? Pe la TV? sau cu musafirii?

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Monica vrei si tu pufuleti? sa stii ca sunt buni! n-am mai mancat de cand eram mica, acum imi cumpar din astia cu surprize si toti copii din vecini ma pandesc sa le dau jucarioare!
Si eu mi-am luat niste chiloti tetra foarte haiosi, sunt ingrozitori de mari, imi acopera aproape toata burta, sunt urati dar comozi ce sa zic, dar n-as vrea sa ma vada robert imbracata in astia! Sutien de alaptat eu am luat de la jolidon, am dat vreo 350 mii pe el dar este comod si din bumbac, eu l-am purtat la greu pe perioada sarcinii ca alea din dantela si cu sarme nu-mi mai veneau!
Eu stiu ca poti lua pana la 6 no-spa pe zi! Mie cand am avut durerile alea mi-a dat sa iau no-spa din 8 in 8 ore combinate cu scopantil. Se pare ca a mers!
Da, Ana, sotul meu este in Taragona sau cel putin se indreapta catre acel oras!
Nicoleta, bine ca te duci saptamanal la monitorizare, aa o sa te simti mai bine si mai protejata! O sa fie bine ai sa vezi!

daniela 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Nicoleta draga, nu trebuie sa te scuzi !! Nu vezi ca aici toate ne plangem de cate ceva ? Si eu asa de bine ma simt cand vin aici,, spun ceva si sunt incurajata , mi se dau sfaturi !! Asa ca nu ai de ce sa te simti prost. Uite

Ana 33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

IRINA lasa ca a venit saptamana asta o muncitoare dupa o adeverinta pentru medic la mine la birou, cu o burtoaie ca ma intrecea, ma mai pune naiba s-o intreb cand intra in prenatal...si face aia niste ochi zicandu-mi ca are doar 18 saptamani... Mi-a fost mai mare jena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Nicoleta foarte bine faci ca intri si ne scrii cum te simti, nu ai de ce sa te scuzi, aici in ultima vreme toate ne plangem( eu cel putin, m-am plans intotdeauna )Important e sa duci sarcina cu bine si sa se nasca un bebe sanatos iar tu sa nu ai probleme
Fetelor am terminat salata, am mancat o portie si m-am simtit cam nasol,dar asa patesc dupa tot ce bag in gura, asa ca .....Si eu tot doua palme am pana la buric Astazi am desfacut caruselul pt patut, am vrut sa vedem cat tine muzica....4 minute doar ma asteptam sa tina mai mult, vreo 10 minute
Giova ai scris de porc si ma gandesc la sorici intr-o veselie De vreo luna si ceva am numai asta in minte Aici nici o sansa sa gasesc iar pe autocar nu se trimit alimente din Ro

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki pai nu prin autocar prin avion cum prinzi pe cineva ca vine. Nu mai pleaca Robert? Sau du-te la o carmangerie ca trebuie sa iti aduca dc ceri. Uite ce idei mi_ai dat sa vezic e fete o sa faca astia ca aia de la piata cand am cerut rosii verzi ( ca doar nu stiau ei de gogonele).
Fetele voi vat aveti circumferinta burtii?
Irina 36

Mergi la inceput

DANIELA in loc de pufuleti tocmai am confiscat chipsurile fratelui, noroc ca sta in apartamentul de alaturi (doar noaptea, in rest e la mami, ca-i solo inca).Asa ca am trecut pe saraturi!
UAU si s-a trezit bebelina si ce mai zburda!!!
Ce bine de voi cu pomii de Craciun, tot ma gandesc unde-l voi pune anul asta...numai in locul patutului as avea loc!

Mergi la inceput