Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 2
Giova spune:
Monica- Arad au plecat si acum e tare naspa.

Chiar as vrea sa stau in acelasi oras cu ai mei,imi pare asa de rau, dar nu cu socrii.
Mi-a placut cu toata fam. aici, cu toate ca a fost cam agitatie. Dar a fost fain. Tata mai vine inaite de Craciun cu chestii de-ale porcului si mama cand vin bebe. Maine sara voi pune niste poze, ca de dim. iar imi ia calc.
Ingrid sutienul nu e de firma, si a fost 135.000 lei, ieftin, dar mi-e putin marisor, ca nu l-am putut proba. Chiloti am luat XXL de la Jolidon, tot din Selgros, 3 perechi la 120.000 lei. Dar imi zicea o dr. ca aici in maternitate nu te lasa cu chiloti, ii iei doar cand iesi sa vzi vizitatorii. Habar n-am fetelor-
Monica nu am greturi, slava Domnului. Doar ca de 3 zile n-am mai mers la WC. si mi-e groaza. Dar maine mananc compot de prune, poate, poate.
Nici eu nu stiu la care si ce sa mai raspund, asa ca daca-mi aduc aminte mai revin.
gio
si bb Marco 33+
Bee spune:
Monica si eu chiloti de flotir cu floricele!
. DAr nici gand sa sara de buric! Sunt muult sub. Ce pacat ca n-am si eu ruleta sa-mi masor burtica de jos pana sub sani! Dar ochiometric acum am 3 palme intre linia parului pubian si buric (care e neted si aplatizat). Iar de la buric in sus, tot atata.
Si afacerea secolului, Ingrid, la Metro, daca te uiti bine, gasesti chilotzi maxi 5 la 82 mii. Eu am luat XL, dar sunt imensi.
Sunt tare suparata cu durerile de burta si contractiile.
. Nu ma lasa deloc. Si Radu a plecat pana Duminica viitoare, deci trebuie sa stau taaare linistita. Parca se luau maxim 3 No-Spa, nu? CA eu oricum n-am prea luat si nici n-am depasit 3 pana acum.
Bee
si Fetitza
monica70 spune:
GIOVA cum sa nu te lase cu chiloti???? Si atunci cum iti pui vata sau tampoanele...le lipesti cu scotch ? 

Iar daca vrei o reteta pentru problema aia uita-te la meniul meu de azi ca am fost odata
si inca odata
si tot asa! Am mai patit odata cahestia asta luna trecut si nu stiu daca nu tot de la salata de vinete + ciocolata + cafea...ca fasolea n-o mai pun 
Sutienul e bine ca-i mai marisor! O sa vezi tu! Eu mai astept sa vad cat de ..marisor ca parca vad
! Ala l-am luat doar sa am unul macar,sper ca tot imi va fi bun la un moment dat!
MONI 34+ si bebelina DIANA
monica70 spune:
BEE ma sperii cum trei palme??? Eu ochiometric am o palma juma si inca o palma juma! Cu ruleta fix 40 cm de la par la sani! Iar peste buric aproape 100 cm! Acum cand imi ziceau si mie colegele ca s-a mai tuguiat si ridicat burta si ma faleam ca-i mare...a ta e dubla 

nicoleta raducu spune:
Buna,burticute!!!!
In sfirsit reusesc si eu sa mai bag o vorba...am avut probleme cu netul....Am citit tot ce ati scris..harnicute ati mai fost!!!!!
Mi-ati lipsit...muuuult....
Noi,suntem binisor...Am fost la Tutunaru vineri seara si avem 938 grame la 27 de saptamini....si mi-a zis ca o sa nasc mai devreme...el spera nu mai devreme de 34-36 de sapt....asta e...sanatoase sa fim....si sa ajungem cu bine acolo....IR-urile au mai scazut...Placenta e cam nasoala...cu calcefierile alea....In rest...de miine o sa merg saptaminal la elias ca sa ne faca monitorizari fetale..asta pentru ca sa stau eu linistita....
Va pup pe toate...si va spun sa aveti grija de voi si puiuti....
Nicole si Daria
27+
Ana_m spune:
Salutare burticute,
Dupa ce ne-am ospatat bine, ne-am gandit sa ne destindem uitandu-ne la un film de groaza
. Nu ma mai uit la din astea o vreme buna. Problema e ca ma apuca frica nu acum , ci noaptea cand fac plimbari la baie
, cred ca nu sunt intreaga la cap. Oricum de 2 zile nu ma mai lasa capul asta nicicum. Dac nu ma lasa pana maine capitulez si iau ceva, da sper sa imi treaca.
Gata , Monica pe ziua de azi am terminat , de fapt chiar pe 2 zile nu mai fac mancare . Ma bucur ca te simti mai bine.
March, sotul tau zici ca e in Spania acum, in Taragona ? Asta e foarte aproape de mine !!
Bee , nu stiu cum mai stau cu tensiunea, tensiometrul meu cred ca arata aiurea
, tot mica, dar am niste dureri de cap groaznice. Si m-am incapatanat sa nu iau nimic.
Tatiana , zici ca ai facut branzica si cu lapte din asta de la cutie ?Ca aici numai asa ceva este. Eu odata parca am incercat si nu mi-a iesit nimic
. Oricum nu se compara laptele din Ro cu cel de aici, dar asta e, eu m-am obisnuit cu el. Chiar si branza proaspata pe care o numesc ei la inceput nici nu puteam s-o vad, acum in lipsa de altceva chiar imi place.
Ingrid, Giova, sutienele astea de alaptat cum trebuie sa fie ? sa se deschida in fata ?
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
CEAU NICOLE!
Las' ca ajungi si tu cel putin la 34-36 s, ce vrei sa scapi, trebuie si tu sa intri in clubul celor ce se vaicaresc de la 30 in sus!!!
Si e bine ca vei merge saptamanal, vei sta mai linistita! Nu ca noi...la o luna abia (majoritatea!).
Ana_m spune:
Irina , ti-au trecut arsurile ?
Maraki, tu ce mai faci, gata salata de boeuf ? Eu o fac pt sot ca mie nu mi-o place ![]()
Ana
33+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos
monica70 spune:
ANA ia incearca tu sa-ti pui palma dreapta pe ceafa si cea stanga pe frunte si stai asa cateva minute, e REIKI si stiu ca pozitia asta scade tensiunea, daca de la asta te-o durea! Eu am mai folosit "tehnici" din astea si a mers! Chiar, ar trebui sa mai recitesc cartea aia sa vad niste remedii...nu m-am mai gandit de mult la astea! Mai ales ca medicamentele sunt pe lista neagra acum...
Sutienul pe care l-am luat eu se deschide in fata in partea de sus.
Si cu filmele alea de groaza...no coment 
nicoleta raducu spune:
MONI...multumesc pentru cuvintele frumoase....sa stii ca am momente cind imi e si jena sa va mai povestesc despre problemele mele.....
Sa stii ca nu e genul meu sa ma vaicaresc...sau sa mi se poarte compasiune....Eu am fost si voi fi o luptatoare,,care,de regula a cistigat orice batalie....fara teama..oricit de greu a fost...si sper sa fie bine si de data asta....Iar voi sa ma iertati daca uneori vin aici si imi vars oful...cu inca o analiza nasoala..sau nu stiu ce placenta....O fac pentru ca am simtit o familie care stiu ca intelege exact ce simt....Sper sa nu ajungem compatimitele familiei...Asta e...Ce o vrea Doamne-Doamne....
Va pup....
Nicole si Daria ei