Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ASTERYARO scuze era fugareala si mai ales 20+ nu 30+ , sper sa nu cobesc Ce vrei...cu "muzica" asta...
URSOAICA faina orchestra...cum suporta motanul sunetele?

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Mei, mei fetelor!
Astery (uitas' ce vroiam sa zic), ah da kilogramele, stai linistita ca nu ma intrece nimeni, la 33 sapt aveam 24+, acum....nici nu vreau sa ma gandesc .
Monica pai daca nici asta nu o fac ce altceva sa mai fac ...nic'... Tocmai ma batea gandul de una mica deseara, dar sa vina domnul sa vedem ce zice...caci ieri s-a simtit atat de bine ca astazi a fost chiaun toata ziua. Si cred ca o sa ma amane ....

Ursoaica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- odihna placuta!Baba azi e mai calma, mai stau o ora si o tai la banca si apoi acasa, sa vedem maine, cred ca e linsitea dinaintea furtunii!
Astery- ai fost tare cu schiatul, nu te mai gandi la cate spondiloze si alteel ai la spate, oricum ai grija cu epidurala, evit-o dc poti, atata timp cat nu ai garantia unui anestezist f, bun.

Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Cred ca m-am tacanit de tot...cu sarcina asta se uita la mine sotul ca la masini straine, ba si pe alea le mai intele dar pe mine ioc. Faza este ca ne place am revenit la tinereti...Cred ca fetele se crucesc...asta nu are ce face si ne streseaza pe noi.

Pai motanul are adapost fonic sub calorifer...dar ea este tare ... sta pe boxa cu basi. Iti dai seama o mana de pisica la 2 kg cum face ea pe boxa aia...... dar nu pleaca de acolo 'neam.

Ursoaica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA mersi, merg in pat macar pana vine sotul cu ciocolata aia, turbez deja! Acum parca vad ca-i face frectie lu' socru-meu, ca acolo e, cu transportul mancarii...si inspectia !
URSOAICA mama ce matza ai ! Iar cu restul...da-i bataie pana poti! Poate in ritmul asta i-o iei IRINEI inainte!
Acum chiar ca plec...

MONI 34+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna seara fetele.
Am venit si eu sa ma alatur clubului suferindelor.
Felicitari fetelor cu ecografii si controale: Acina, Alina si Catalina (asteptam poze cu mobila).
Astery sper sa ai rabdare sa scapi de ghipsul ala! banuiesc ca 2 saptamani o sa fii aproape sechestrata in casa daca nu-ti face sotul program sa te duca undeva cu masina..
Maraki, spor la lupta cu raceala! Trece si asta. Cred ca pe langa toate cele nici n-o s-o prea simti.
Deea, legat de edeme, eu auzisem ca e bine sa bei cat mai multa apa, ca se si elimina mai usor din organism. Acum stiu ca tendinta e sa nu bei daca tot o retii in organism, dar incearca si tu vreo 2-3 zile cu apa multa si ceai si daca te tot umfli renuntza. Chestiile astea sunt legate si de problema ta cu tenisunea.
Rali, mersi de pontul cu Gynipral, dar la cat de tahicardica sunt cred ca mi-ar sari inima din loc daca as lua.
Mira te admir ca rezisti cu puiutzii mici si gravidutza. Cand aud ca te descurci, ma gandesc ca voi putea si eu sa-l fac pe bb2 rapid.
Giova, bafta la eco.
Irina, tu cu cola, eu cu pepsi twist (numai de ala am pofta). Cand te aud pe tine si pe Monica, ca ziceti de Burtica Ioanei ca e mare, incep sa ma sperii! Pai a mea e imensa! Sunt ca un tanc in miscare (norocul meu e ca sunt destul de agila). Acum o luna salopeta de blugi nu era toata inchisa la cei mai largi nasturi, dar mi-am luat si blugi cu manson si am uitat s-o mai port! Azi am tras-o pe mine si pauza la inchis. Poate daca aveam 10 cm mai putin in circumferinta!. Azi am vrut sa spal hainutele luate bebitzei si am luat un body din acela cu picior si mi l-am pus pe burtica, pe unde banuiam ca e ghemuita fata! Si parea taaare micutz!
MOnica cu algocalminul supozitoare eu nu incerc. Daca n-am luat cand ma dadeam cu capul de pereti de durere, oi mai inghiti eu si dureri de sciatic. Tare greu e cand ma ridic, ca dupa....merg ca un robotzel dar merg. Cat despre contractii.....dureroase. Dar eu n-am "impusaturi" sau"cutite" ca tine ci dureri ca la ciclu cu iradiere in spate timp de cateva secunde si ma trec si toate apele in momentul respectiv. Iar cand vine vb de mancare, nu ma laud, ca ma consider o mare haplea si o sa-mi ia ceva timp sa scap si de "aripioare" si de alte grasimi depuse pe ici pe colo. Eu la bebeitza am mobila si parchet de fag, in scimb canapeaua e verde si tare incomoda si viitoarea "masutza de infasat" e neagra . Deh, cu mobila neagra nu am nici o vina, dar suport ca in Romania pana sa apuci sa schimbi mobilierul............
DEnisa, spor la munci.

toate fetele, chiar daca neuronul nu ma ajuta sa le pomenesc.

Bee 35+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

M-am intors de la dr.
Marco al meu are la 33 sapt. si 4 zile 2261 gr. Ne-a si distrat ca e exact in grafic. Dupa toate masuratoril este tot de 33 sapt. si 4 zile. BPD- 84,6 mm. FL- 65,3 mm.
Placenta are grad de maturatie 3, si asta m-a cam inspaimantat, dar dr. a zis ca e bine, ca doar mai e o luna jumate sau chiar o luna pana la nastere. Vai ca m-au trecut toate transpiratiile cand am auzit.
Si mai are putin cordonul in jurul gatului, dar nu e de tot, doar o parte, mi-a zis sa nu ma precipit ca nu e pericol si daca ramane asa, dar eu sper din suflet, ca pana la urmatorul eco sa nu il mai aiba. Trbuie sa port lungi discutii cu el, poate ma asculta.

Am pus ceva poze in albumul diverse, iar la lucrusoare Marco, ce a mai primit de la bunica- mama mea.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ioana14nemes/my_photos

Fug sa papam ceva, caci imi este foame.
Si eu sunt cu Cola. Mi-a permis Clau un pahar de jumate ce e drept, dar imi era prea pofta.Poate de aceea misca atata Marco, ca beau cafea si Coca- Cola, dar nu toata ziua si nu in cantitati industriale.
pe mai tarziu.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Fetelor, daca e vb de fugarit, pai mi-a promis sotzul ca ma "fugareste" in saptamana 38, sa nu ma apuce Craciunul in spital. Desi cred ca avand in vedere ca vom fi chiar inainte de Craciun, n-ar strica un cozonac framantat, niste geamuri de spalat si curatenie generala! Desi la ce simptome am, momentan nu vreau decat sa-l vad pe Radu in tara (DUminica), dupa care asteptam sa nastem.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Astery pana la urma tot mi-am adus aminte ce vroiam sa-ti spun.
In legatura cu carjele sunt din lemn sau fier. Pt ca cele din fier se pot face mai mici. Au niste bilute pe margine pe care daca apesi se strang carjele cat vrei tu.

Ursoaica 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, fetele.
Azi nu am prea stat prin zona de groaza clopotelor si am stat mai mult in pat.
Imi place tare ca sunteti harnicute la scris si cand ma asez am ce citi, mai ales la schimbul2 .
Moni, ma uimesti cat poti manca. Esti o fericita, eu sunt in continuare cu greata si nodul in gat.
Bee, imi pare tare rau ca te lupti tot cu contractiile. Nu se linistesc nici de la Nospa combinat cu Scobutil? Mie mi-a mai dat dr. ca tratament Nifedipin si Magne B6 la 12 ore, dar nu stiu daca e bine sa iei fara avizul medicului.
Masinuta am vandut-o unei prietene, fosta colega de serviciu(gravifuta cu acelasi DNP ca al meu), deci pe undeva sunt linistita ca o sa o mai vad.
Va pupic acum, ma duc sa mai oblojesc la sot daca ma primeste pentru ca se fereste de mine sa nu imi dea raceala...deseara a zis ca dormim separat.

Ralu 34+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput