Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Ursoaica spune:
Da, Diana, ma capiaza. Problema este ca eu vreau sa ascult muzica, iti dai seama ce iese?
POATE VEDE VREUN MODERATOR!
SA OPREASCA CINEVA CLOPOTELE ASTEA.... CA NU A MURIT NIMENIIIII!!
SAU MACAR SA IL DEA MAI INCET SI SA-L INCHIDA!
Ursoaica
34+
alina80 spune:
GIOVA, merci! Bafta la echo!
CATA, ma bucur ca Bia e ok! Nu mai fi nervoasa cu pozele, le pui tu! Analizele probabil ca asa trebuiesc repetate. Dar sigur o sa fie totul ok.
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
LunaNoua spune:
Fetelor, ce clopote ?????
Daca se aud clopote sau ceva sunete, eu sigur nu le aud. Folosesc Opera ca browser, deci v-am dat si solutia ![]()
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
TEOLINDA zici ca bebe doarme sus? De-aia nu te trezesti tu noaptea, la mine e la parter...nu la etaj
, cand pe-o parte, cand pe alta, depinde de pozitia mea si ghem - ghem!
ACINA "numai" 17 kg la 29 s ? Nu-ti zic spor la mai multe, dar stiu o droaie care au pus 30 kg, asa ca esti in grafic
Si las cura, ai timp dupa, ce naiba!
RALU condoleante pentru masina, vezi ce faci cu sotul...sper sa nu te contaminezi!
CATA sa vedem mobila! Ce fain s-ar asorta in dormitorul meu pereti albastri, mobila si parchet maro deschis (fag)!
ALINA felicitari pentru AYAN si sa scapi de cezariana!
MARAKI stii cum e, una calda, una rece...a iesit faza cu socrosenia, acum plata: trebuia sa te racesti, ca nu se poate sa fie totul perfect! Poate mai uiti de arsuri! Sa te faci bine!
DANIELA concediul de maternitate se suporta de la CAS si in fiecare luna trebuie depus de firma ca dovada, sa-si recupereze banii.De aia iti da doctorul un formular separat in fiecare luna, din doua exemplare unul ramane firmei (dovada) unul il depuna mai departe la CAS (lunar).Dar stai, ca cine stie ca mai schimba astia, poate n-or mai fi concediile medicale suporate de CAS ci de CASA de SANATATE si alte hartogarii...
Pana ma intorc la birou in aprilie, mai schimba ei de vreo trei ori, n-are rost sa-nvat de-acum...
DENISA ce-ti face baba, te mai streseaza?
URSOAICA mai scoti nasul din barlog? Te-ai anchilozat si tu?
N-o fi de la
? Ca unele nu se limiteaza la fugarit ca si CATA...
GIOVA ateptam pozele...
DIANA tu mai da-ne sfaturi ca de obicei, chiar daca la ora aia! Poate ca in curand vom fi tot mai multe pe forum si la asa ore...
Pe cine am uitat?
ANA unde esti? ca azi nu mai tin minte, ai intrat?
IRINA fug si eu sa trag o cola, ce, numai tu? Si asa se agita asta mica de vre-o ora, da' m-am prins acum!!! Cred ca danseaza pe ritmul....tastaturii!!!!
MONI 34+ si bebelina DIANA
Ursoaica spune:
Deea iti dai seama cum se aude House cu clopotele astea ...

Cred ca am un vecin la usa ... care inca nu ma cunoaste
, dar care in curand o sa se mute iar inapoi de unde a venit ...

cand o incepe sotul 

Ursoaica
34+
LunaNoua spune:
Merci Diana. Nu e prea imbucurator ce mi-ai zis, dar m-am obsnuit ca tot ce e nasol sa fie "normal" in sarcina. Asta e. Bucurosi le-om duce toate. ![]()
, Deea
30+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
monica70 spune:
FETELE m-ati facut curioase cu sunetul asa ca am deschis boxele si...m-a apucat rasul! Ce se gandeste biata bebelina dupa tastele care pacane mai lipseau clopotele 
sa vedeti ce dansuri imi trage!
DENISA, DIANA merg si-n pat da' nu promit ca stau prea mult, mai vin pe-aici!
Ursoaica spune:
Dana 
pe fata mea nu o sa o cheme Maria ci Thea Raisa
. Te rog sa modifici
.
Ursoaica
34+
asteryaro spune:
Monica, pana mai devreme nu ma durea, acum s-a umflat si-i gipsul aproape fix.
Ehe, spondiloza are toata lumea, io am cervicala, deci acuma nu ma supara (am facut fizioterapie chiar in perioada conceptiei, fara sa stiu ca sunt
). Si mai am 2 bube mari: hernie de disc cervicala si inca una lombara. Prima cica trebuie operata. Da' io n-am timp de de-astea mey! Peste cativa ani, poate.
N-am stare nici in pat sa stau, parca as avea claparii de schiuri in picioare (imi imaginez doar, ca n-am schiat in viata mea
).
Am o stare de nervi
.
Am si carje, da's prea inalte. Deci... n-am.
Catalina, da mama si mie reteta aia de fugareala, s-o "prepar" si io. POate iese ceva, cine stie
...
Io sunt singura care a pus 20 si ceva de kile
? Ce chestie...
Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
monica70 spune:
ASTERYARO iti mai arde de fugereala cu 30 kg + si claparii de rigoare...? Si eu care ziceam ca-s singura intr-o dunga 
poate doar URSOAICA ce ma-ntrece...