Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Irina am uitat sa te intreb: cum stai cu arsurile? A fost ceva intamplator?
Giova si Dana,nu prea ati fost active astazi
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Irina
Uffff .... acum m-am linistit...am inteles ce ai zis.

Da asa este nu apucasem sa citesc ce ai scris
.
Vezi ca e-mailul in 5 min o sa fie in contul comun, este din 2 parti.
Ursoaica
34+
Denisam spune:
Ursoaica am intels si eu ca u greutatea sie ok, don't worry!
Monica cum te mai simti, c emai gatesti?
EU am gatit ieri si mi-a ramas de la musafiri pina vineri asa ca m-am scos cum se zice!
Oricum maine si mierucri sunt busy cu turul spitalului si cursurile prenatale si apoi sa mai tai de pe lista cu treburi- joi si vineri.
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Buna seara fetele!!!!
Uite am venit la birou la Clau si incerc sa pun niste poze din weekend.
La 6.45 avem programare la dr., asa ca dupa ce ajungem acasa va anunt cum e.
Alina felicitari pt. Ayan!!!
Astery felicitari pt. sot, si imi pare rau pt. piciorul tau. Ai grija de tine
!!!
Ingrid mergi la Selgros si nu-ti va parea rau.
Bee vom incerca si la Metro pt. carusele.
Monica si eu am gasit un carusel tot albastru cu galben, cu ursuleti si semilune. Dar e putin mai mult de 30 euro. Cred ca-l luam ca merge cu mobila.
Ai grija si tu de tine. Multa sanatate!!! 
Nu mai stiu la cine, ce trebuia sa psun, ca v-am citit, m-am mutat la vechiul meu birou si am uitat.
Si pe mine ma ingrijoreaza epidemia asta de rujeola, dar voi vorbi cu dr. meu azi.
Oricum va
pe toate si vb. mai tarziu!!!
gio
si bb Marco 33+
monica70 spune:
Buna seara la toata lumea!
Azi am avut o zi de KKO , vorba Janinei...
De dormit am dormit normal, cu trezirile de la 2,00 si 4,00, iar pe la 6,00 am luat supozitorul avocalmin, convinsa ca voi zburda pana la serviciu! Eroare...pe la 7,15 cand sa ma ridic din pat...pauza! Cutite, iatagane...etc. Prin urmare am telefonat colegei ca apar cand isi face efectul substanta...si asa am ajuns dupa 9,00 la birou,cu taxi (se mai defectasera si tramvaiele
) si tot intr-un picior!!!! Efectul s-a facut simtit doar pe al 10,30-11,00 dar in compensatie m-am trezit cu niste cutite in burta superintarita, care n-au incetat deloc (nici dupa al doilea NO-SPA luat),astfel ca la ora 14,00 am plecat acasa dupa ce preventiv am lasat cheile de la casa de bani colegei, plus ca azi i-am facut instructie!
Cand am coborat din tramvai s-a dus si efectul supozitorului, astfel ca abia am ajuns acasa! Noroc ca-s doar 30 de metrii de la statie pana la bloc!
Cum m-am dezechipat nu va mai explic, va puteti imagina
si apoi m-am trantit in pat: in mai putin de 5 minute burta s-a inmuiat si printesa a inceput sa zburde, mai ceva ca URSOAICA la antrenamente
,de cat a stat saracuta stransa toata ziua! Totusi nu m-am linistit pana nu m-am monitorizat cu ceasul...sa nu vina alta contractie dupa 20 de minute...cred ca m-a lovit paranoia...Dar impunsaturile ale sigur erau contractii dureroase, nu?
Mai fain e ca azidimineata cand am iesit din bloc astepta salvarea taman pe graviduta ce lucra in sectie la noi la fabrica, e vecina de bloc si trebuia sa nasca pe 3 dec. Eu ma holbam la salvare gandindu-ma ca precis la ea venise, soferul se holba la mine...credea ca eu sunt probabil cea pentru care venise 

Am stat in pat doar 1/2 h ca n-am avut stare, apoi am citit ce-ati mai scris azi, (iar s-a intarit burtica in timp ce stateam pe scaun)si m-am uitat la serial.Ar trebui sa trec in pat,dar mai rau e ...
Iau o mica pauza si revin sa va mai raspund!
MONI 34+ si bebelina DIANA
irinadum spune:
Ursoiaca gata acum dau jos cele 4 parti. Mercic mult. Ma bucur ca ai inteles ca incepea sa ma intreb si eu ce naiba am vrut sa spun la cat de ametita sunt. 
Maraki azi nu m_a mai durut nimic drept rasplata acum trag un pahar ( sper sa fie doar unu) de cola
. Sa vedeti ce copil agitat si nervos am sa am
.
Irina 36+
monica70 spune:
Am luat o pauza de-o felie de paine cu salata de vinete, ca cele trei sarmale de la ora 16,00 s-au digerat deja, nu am nici ciocolata pana vine sotul cu provizii si am fost nevoita sa rontai niste bomboane ratacite pe-aici si ma mai si ustura limba de la ele 

Dupa cum vedeti, schiloada bine da' cu mancarea....nu ma-ntrece nimeni!!! De-ar veni odata cu ciocolata aia!!! Ca nu am pe stoc, nu exista notiunea asta la mine in cazul ciocolatei...cat e atata consum 
Incep cu "surorile" CRISU SI IRINEL care vad ca tot din 1 decembrie vor parasi corabia serviciului (eu sper totusi sa mai razbat urmatoarele doua zile...).Deci chef de chef!!! Sper doar ca nu santeti in starea mea!
ASTERYARO esti o comoara ma consolezi ca se poate si mai rau
...da' macar nu te doare, nu? Oricum tu stii sigur ca-n doua saptamani iti scoate gipsul si e ok, pe cand eu cu spondiloza asta...no coment!
DEEA si tu ma consolezi, daca la 29+ si fara sare se umfla mainile si picioarele, eu ce sa zic la 34+ si cu sare en-gros!!! Macar m-a apucat doar de-o sapatamana si doar seara...la picioare,iar la maini cand mi-e cald ("ezista" vreo explicatie?).
DANA ...inca o suferinda la birou, cat mai rezisti? (mama ce rosu-morcov de efect ti-ai tras, ai batut-o pe ALINA la puncte cu albastrul ala
)
Mira faine pozele, mai ales DARIA manjita e mortala!
IOANA , vorba IRINEI, cred ca noi doua poate impreuna te ajungem la amrimea burtii!!!Ce-un dolofan iese!
NICOLE bine ca-i bine, tine-ne la curent!
BEE vad ca suntem pe aceeasi lungime de unda nu numai la contractii ci si al idei: si eu fac din comoda TV din dormitor...masa de infasat.TV-ul il pun pe-un fel de noptiera cu sertare mai lata si joasa,sper s incapa.
MONI 34+ si bebelina DIANA
utocatalina spune:
Buna fetelor...sunt plina de draci ca nu reusesc sa incarc deloc pozele...o sa mai incerc maine ca azi m-au trecut toate apele...in fine sa va dau vestile bune de la eco...Bia are 2085 gr....e foarte bine...157 batai pe minut...este mai mare cu citeva zile...n-a avut chef de joaca...dormea...ma mai duc iar pe 12 dec. si mi-a zis ca in sapt. 36 repet iar hemoleucograma, sumar urina si analiza secretie!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
diana12 spune:
March, Giova, in primele trei luni copilul are anticorpi de la mama si nu ar trebui sa se prinda rujeola de ei. Asa ca nu va panicati prea rau. Si mai e pana nasteti si poate pana atunci nu va mai fi epidemie.
Denisa, mare lucru nu am facut in weekend, stat la masa cu prietenii, cumparaturi vineri, nebunia sale-urilor de thanksgiving, sambata am fost la un lac in apropiere si ne-am batut putin cu zapada, iar duminica am stat cuminti in casa ca a plouat toata ziua si adio zapada. Dar o asteptam iar pe miercuri. Dar am sa pun niste poze pe contul noastru comun mai pe seara.
Monica, ai grija mare si stai in pat. Lasa calculatorul in seara asta si odihneste-te cat poti de mult.
Ursoaica si pe mine ma zapaceste de cap ce se aude pe fundal cand deschid site-ul asa ca mi-am inchis sonorul sa nu mai aud nimic.
Deea, daca ai eliminat din dieta tot ce putea cauza umflaturile nu iti ramane decat sa astepti pana nasti si ai sa revi la normal.
Fug la mancare ca se pare ca nu am viteza Anei sa fac papa multa si repede.
Giova, bafta la medic.
29+ si
04/25/2000
Denisam spune:
Monica70-Si eu am spondiloza, si acuma cu arsuri nasoale la spate si pe coloana si pe omoplatzi, dar ti-am zis de exercitzii cum o pacalesc la 1-1h30', altfel nasteam demult, mai ales ca am contractzii false si intariri de burta de la 20 sapt, asa ca uite
si fii optimista ca trec.Mai nou ma doare so soldul sting dar nu mai zic nika.
Mira ai grija de tine, ia-ti ajutor neaparat dc potzi si mortale pozele!
De Florinini, Bombonica si MyBaby-fetele din state -ce mai stitzi?
Denisa
32+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!