Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
miraklucker spune:
Daniela, cum am ramas gravida de data asta nici eu nu prea stiu sau mai degraba cand?? Daria avea 6 luni
. E la fel ca dupa nasterea normala, dupa 6 saptamani nu mai ai nici o interdictie!!!tocmai terminasem anticonceptionalele imi dadu-sera cilcu complet peste cap, nu mai stiam cand imivine si cand mi se termina. Mai uitam sa mai si iau cate una, erau pe te miri unde ascunse de David care le credea bomboane, asa ca asteptam sa se faca iulie sa intre sotul in concediu sa merg la doctor sa-mi pun spirala. N-a mai fost nevoie
. Adevarul e ca de fiecare data am ramas f re^pede gravida, iar de data asta nu-mi inchipui cum, probabil cand am considerat ca nu se mai poate intampla nimic, sotul meu era foarte grijuliu si tare speriat sa nu ma lase gravida... avad doua antecedente
. La primul eco aveam 6 saptamani de ultima CM si bebele avea 7 saptamani, deci am ramas la vreo saptamana inaite de ciclu!! Numai asa imi explic!!Am planso luna, nu se putea discuta cu mine, nu ma puteam hotara sa fac avort, sotul isi dorea copilul ( cum doctorul spusese ca nu e nici o problema!!), dar pana la urma cica" eu nu mai zic nimic tu horatasti". am fost la 3 doctori toti mi-au dat alt termen, la ultimul crezand ca am 9 saptamani cum imi spuse-se al doi-lea, aveam deja 11, si n-a mai vrut sa se bage a zis ca e tarziu!! apoi m-am linistit, acum ma bucur ca vine!!
Chiar ieri vorbeam cu al meu paote ar fi bine sa luam pe cineva sa ma ajute, poate din Romania, sa ma combin cu prietena mea, tot romanca care are doi baieti unul ceva mai mare decat David si unul cateva zile mai mic decat Daria. Problema noastra cea mai mare (a mea si a prietenei mele) e serviciul. Aici cui ii spun ca vreua sa-mi gasesc de lucru cu 3 copii se uita la mine ca la ciudati!!! Asa-i mentalitatea aici majoritatea femeilor daca au copii stau acasa. nici nu-mi pot inchipui asa ceva. Asta e offful meu cel mai mare de 5 ani de cand sunt aici. La anul primesc si cetatenia si sper sa-mi fie mai usor! Om trai si-om vedea!!!!!!!
Ma duc sa-l imbrac pe David si sa se trezasca si Daria si mergem la cumparaturi
Va pup!!!!!!
Mira
28+ mami deDavid (15.08.2002) si Daria (20.11.2004)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
irinadum spune:
Denisa da_i foc la baba . Glumesc . Dar mai ai putin si scapi de ea deci.... noroc in continuare.
Fetelor pai Ursoiaca a zis clar ca a dat de datele astea mai vechi de la 19 saptamani si probabil vroia sa le treaca in lista.
Alina felicitari pentru Ayan . Are cam aceeasi greutate ca al meu si doctorul a zis ca e bine dezvoltat pt perioada respectiva.
Diana lasa_i pe frantuji si pe spanioli ca tot la voi cred ca e mai bine . Pup_o pe "mandra" de 4 ori cand iti aduci aminte de frantuji si spanioli
.
Maraki eu ce sa mai zic ca ti_au zis fetele tot ce ai nevoie. Insanatosire grabnica
.
Irina 36+
LunaNoua spune:
Ah... mi-am amintit.
Ioana, am vazut pe prospectul la TAROSIN ca este si pt hemoroizi. Si asta e permis in sarcina. Mie mi l-a dat doctorul pentru sangerari usoare din nas. Vad ca e si pentru varice.
"Indicatii: Afectiuni insotite de fragilitate capilara sau de o permeabilitate anormala a peretilor acestora: purpura vasculara endogena sau toxica (intoxicatie cu saruri de aur, barbiturice, salicilati), hemoragii retiniene, digestive, renale etc. Stari alergice, hemoptizii, boli infectioase cu afectare capilara (scarlatina, tifos exantematic etc.), varice, hemoroizi. http://www.farmaline.ro/?cid=1&pid=1298&c385f97d792466fae60d3ae65d2b5ed5=1733176663"
Am si eu mainile si picioarele umflate
. Ma dor incheieturile degetelor de la maini de umflate ce sunt. Iar gleznele nu mi le-am mai vazut de mult. In jurul lor am niste colacei ca niste papanasi durerosi. Va intrebam mai demult daca nu stiti vre-un leac pentru astea. Atunci se pare ca nu stia nimeni
Acum repet intrebarea, poate s-a gasit pe undeva vre-o solutie. Sarat nu mananc, in picioare nu stau si tot sunt umflate. Poate sa incerc sa le intep cu un ac ... si poate fac poc ca baloanele ![]()
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
alina80 spune:
Fetelor, multumesc de urari!
ACINA, eu am facut analizele de trimestrul III, hemograma, calciu, urina si glicemie. Daca o intrebi cred ca tot astea o sa-ti zica sa le faci, asa ca poti sa le faci deja. A, si secretie vaginala. Asta iti face dr. cand mergi la control, dar trebuie sa mergi intr-o zi dimineata, ca sa fie deschis laboratorul.
Si mie au inceput sa mi se umfle gleznele, mai ales cand port sosete se vede. Imi ramane si modelul sosetei pe picior, chiar daca sunt largi.
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
alina80 spune:
MARAKI, sa stai la caldurica si sa bei ceaiuri multe! Multa sanatate
!
IRINA, merci, asa este, sunt grasunei bebelinii! Sa fie sanatosi!
CATA, astept vesti de la tine!
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Ursoaica spune:
Acu' m-am trezit si eu, dupa somnul de pranz.
Daniela esti o dulce, nu am gresit, este bine 19+ cu 305g. Pai daca ar fi avut la 19 sapt. 3050g. ...... acum cred ca avea vreo 15 kg
....cred ca deja il dadeam la gradinita 
Irina
nu cred ca ar vrea sa vina ca ar fi in dezavantaj: el ar fi singur noi am fi 2, si sotul este tot fost sportiv
. Dar daca il iubesti mult trimite-l
si iti garantez ca se v-a intoarce cu alte idei, pt ca si sotul meu gandeste la fel ca mine
.
Maraki eu l-am folosit non stop, ma refer la creion. Acum depinde cred si de firma. Da!!!! Ai fost singura care a inteles. Si am scris ca la am gasit in sfarsit greutatea....
... da nimeni nu ma intelege.
Ursoaica
34+
maraki spune:
Alina, Irina, Deea, Diana mercic pt. urari si sfaturi
Deea chiar daca nu stai in picioare, se pot umfla si cand stai pe canapea in pozitia sezut.Eu asa stau mai mult si sant butuci si la mine.Alta solutie decat stat in pat cu picioarele pe o pernita nu stiu.Mai avem putin si scapam si de neplacerile sarcinii
Catalina daca nu e doar bleu culoarea, merge si la fetite ca are bej[:X Roz o sa aibe la hainute si pe la lenjeria de patut
Sa ne anunti cand pui pozele sa fim pe faza
Deea acum mi-am facut un ceai si o sa incerc sa il beau fara miere, sper sa reusesc
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Ursoiaca deci veti sa il "papati" cu fulgi cu tot amandoi. Pai dc e asa stai ca vin si eu . Si bine zis voi sunteti "fosti" el e inca activ deci... Frumoasa faza cu "sotul meu gandeste la fel ca mine" adica vrei sa spui ca si el "crede" ca pe Mario l_am facut cu sotul meu

? Hmmmmmmmmmmm... Ahaaaaaaaaaaaaaaa si stai ca mi_am adus aminte : si eu am inteles perfect ce ai spus dar se pare ca mesajul meu l_ai "sarit"
. Nu e nimic , am glumit
. Si ca tot imi aduc aminte de toate cele nu reusesc sa deschis emailul cu ce ai trimis pt masaj.
Irina 36+
Ursoaica spune:
Irina te rog frumos trimite-mi si mie un PM ca nu inteleg nimic
.
Ce am pierdut?
Din cate inteleg de la tine am gresit undeva... am o ceata totale in creier.
Este posibil sa fie scris mesajul inainte de a intra eu prima oara pe forum? Ca pe alea nu le-am citit?
Te rogggg lamurestema si pe mine!!! Te roggg!
Iar la faza cu ganditul la fel, era ca sotul meu "considera femeia care are grija de sot si de copil este o super femeie".

Ursoaica
34+