Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
Ingrid S spune:
Mira, Diana, va dau o crema pe baza de plante, poate am mai scris-o pe net, nu conteaza, am uitat! Este vorba de Stimuven Plus, pt cine are probleme cu varicele e super ok. E doar din plante, o gasiti la farmacii sau la magazine cu produse naturiste, eu m-am dat cu ea de la inceput si nu mi s-au agravat ..inca.
Giova, mersi, o sa merg in Sellgros si in Metro pt "tanga"
si pt sutien de alaptat. Oricum esti mai aproape de termen decat mine, asa ca o sa te "bombardez" cu intrebari!
Ana, cred si eu ca se deschid in fata, dar sper ca nu toata cupa (?), sa-mi iasa tot sanul afara !!
Bee ,si tie daca ai probleme iti recomand aceeasi crema pt varice, oricum rau nu face la bebel, e DOAR din plante (spanz, castan si hamamelis).
M-am spalat si eu pe cap si ma duc peste cateva ore la epilat. A, si inca ceva: cele care au probleme cu venele, sa nu se epileze cu ceara. Eu ma epilez doar de la genunchi in sus, pe coapsa, pt ca venele iesite sunt pe gamba si le afecteaza.
Dupa aceea astept sa vina maseuza...yupii!, si dupa sa stau in pat sa citesc.
Miercuri ma duc la doctor sa-mi vad bebelushul care nu are stare deloc, misca intruna, de la ora 7 incepe pana dupa-masa, apoi seara din nou.
In legatura cu banii, de ce sa mergi cu dosarul sau cu o cerere lunar la primarie pt bani? Ce, aia sunt cretini? In fiecare luna trebuie sa-i asiguri ca ai dreptul sa iei banii?
Daca mai aflati ceva, scrieti neaparat, ca sunt convinsa ca pe fiecare din fete le intereseaza.
Va 

pe toate!
Ingrid S 28+
utocatalina spune:
Ursoaico eu nu mai inteleg nimik....cum " 19+ cu 305g?????" Ia vezi unde este greseala...la nr. de sapt/greutate...???
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 si 2 zile ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
alina80 spune:
CATA, si eu abia astept sa vad mobila bebelinei! Cand pui pozele?
34+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos
Denisam spune:
Maraki-te
sai incerc sa nu am stresez sa le iau pe rand sa le fac.Nu prea am incotro, stii tu, decat sa te icnerci sa lupti sau sa convingi pe cineva, mai bine ii dai ce vrea si gata, ai scapat-ast ae teoretic ca scapi![]()
ALina 80- bravo pt Ayan- sa fie sanatos ca mai creste el!
Utocatalina- cum adica e albastra mobila, nu erai cu rozul?si ce anume zici ca ai comandat? ca doar patutul la voi era luat, cel din material nu?
Daniela ai aflat cand vine Robert?
Irina- tu ce faci dragutza?
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
maraki spune:
Alina felicitari pt. bebe Ayan
E foarte bine greutatea care o are
Mai fetelor, are dreptate Ursulina, eu cand am fost la eco morfo la 20 sapt. bebele meu avea 400 grame
Asa si ea: la 19 + ( poate din urma si-a adus aminte sa-i spuna Danei ) are 300 si ceva grame.
Ioana la tine cat de cat nu sant umflate picioarele atat de rau, la mine nici nu se cunoaste glezna, e mult peste ea umflatura! Asta trece dupa ce nasti, stai linisita ca e normal![]()
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
acina spune:
Alina ma bucur ca Ayan e ok si maricel
.Ai dreptate, mami slabeste dupa, bb sa fie sanatos .Si normal noi suntem cele mai frumoase![]()
Am uitat sa te intreb ...ti-a dat dr sa faci ceva analize?
Cata asteptam pozele cu mobila, ai grija sa nu te obosesti prea rau...
Dana merci pt mail.
Pupici la toate burticile.
Anca
29+
Pozele Noastre
Burtici
diana12 spune:
Ziua buna burticutze.
Greu se mai incarca site-ul azi, cel putin la mine.
Dupa patru zile de lenevit acasa in formatie completa, tare singura ma simt in dimineata asta. Imi venea sa nu mai trimit mandra la gradinita. Am intrebat-o in gluma daca sta cu mine acasa si mi-a zis ca nu poate, dar sa il tin pe puppy (catelusul ei de jucarie cu care doarme de cand e mica) in brate si o sa imi aminteasca de ea.
M-am topit toata.
Azi trebuie sa fac mancare si am o leneeee...dar trebuie. Asa ca o sa va mai citesc intre taiat de o ceapa si un morcov.![]()
Am cam uitat si ce am citit, deh am o scuza, mancam si va citeam. Sa incerc sa vad ce imi aduc aminte.
Ingrid, Mira, March multumesc de sfaturile cu varicele. Eu nu le-am bagat in seama si inca nu le bag. Nici macar nu le simt. Am doar doua vene mai proeminente deasupra gleznei, una de vreun centimetru, cealalta de un centimetru jumate. Dar maine am sa merg la doctor si chiar am sa il intreb daca trebuie sa iau atitutine.
Astery, imi pare rau sa aud ca ai piciorul in ghips. Ai grija de tine, stai mai mult in pat si gandeste-te ca doua saptamani trec repede.
Maraki, sanatate multa, tare nasol de tine cu raceala asta mai ales ca la stomacul tau nu iti prieste lamaia si mierea.
Catalina, sa stapabeasca Bia sanatoasa mobila. Si eu abia astept pozele.
Dana, e o dulce Oana. Pupicei multi din partea noastra.
Nu mai stiu ce am citit. Asa ca pupici la toata lumea.
Ana, Irina, eu sunt o pupacioasa si cred ca m-as fi simtit bine printre spanioli si frantuzi.![]()
Fug la bucatarie, dar las deschis forumul.
29+ si
04/25/2000
diana12 spune:
Mai vroiam sa zic ceva. Ca si Maraki si eu cred ca nu a gresit Ursoaica cu greutatea lui bebe la 19 saptamani. Si la mine la 19 saptamani fix bebe avea 250g. Si am intrebat daca e putin si mi-a zis ca e foarte bine.
Alina, ma bucur ca Ayan este bine.
29+ si
04/25/2000
LunaNoua spune:
Maraki, imi pare rau pentru raceala ta. Bea multe ceaiuri, iar daca iti da arsuri mierea, bea ceaiuri neindulcite. Aici e un medicament homeopat Oscillococcinum. Nu stiu daca gasesti pe acolo. Isi face efectul imediat. Pentru nas, creioanele nu isi prea fac mare branza. Cel mai eficace la mine a fost apa cu sare. Iti faci intr-o canita apa calduta cu sare cat iei intre 2 degete. Tragi usor pe fiecare nara din solutia aceasta, tinand cealalta nara inchisa, si imediat o sufli afara. Asta ca sa nu iti ajunga in gura, caci e cam neplacut la gust, dar nu patesti nimic daca se intampla asta
Ti se desfunda nasul si dupa ce o practici de cateva ori o sa vezi ca nu se mai infunda asa repede.
Mai vroiam sa mai scriu .. dar .. am uitat
Va pupic pe toate 
, Deea
29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele
Denisam spune:
Diana- cum ati petrecut, ne dai ceva poze!
Dana- tu ce mai faci, pupici Oanei, cand intri in concediu?
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!