Mamici de ianuarie-februarie 2006 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
asteryaro spune:
[quote]Originally posted by ralirali
.
.Masinuta am vandut-o unei prietene, fosta colega de serviciu(gravifuta cu acelasi DNP ca al meu
), deci pe undeva sunt linistita ca o sa o mai vad.

Kiki
30w
http://community.webshots.com/user/astery100
ralirali spune:
Oups. Neuronul 

Ralu 34+
Poze cu familionul
www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel
irinadum spune:

Da ca e buna.
Monica a venit ciocolata sau nu?
Giova pai e bine ca greutate iar cu cordonul trebuie urmarit ca majoritatea se sucesc mereu si poate sa nu il mai aiba peste o saptamana infasurat.
Bee lasa ca e buna si cola si pepsi iar despre burta pai da si tu o poza ca m_ai facut curioasa cat de mare poti sa ai burta . Masoar_o macar.
Irina 36+
Bee spune:
Giova felicitari pt eco.AM vazut lucrusoarele si m-a uimit unitatea cromatica: totul alb si bleu! Foarte dragutze. Cosul de la sora ta e plin cu hainutze? Noi tot ce-am cumparat fetitzei e "turbat". AM fi vrut sa ne axam mai mult pe galben, dar cum unde am fost si am luat tot ce ni s-a parut necesar, a iesit.......minunat! Noua tare ne plac. pijamalutza galbena cu ingerash, set de maternitate (crem deschis cu rosu si albastru
), hainute: roz cu imprimeuri diverse, body verde tot cu imprimeuri si vb vine "compleu"- compus de tati: bluza roz cu ceva animalutze verzi si pantaloni verzi cu animalutze roz. 
. O iei razna! Cred ca nici nu se mai vede copilul intre atatea "turbaciuni".
Rali, cu mashinuta tare te inteleg. A mea a incaput pe mana tatalui meu, care s-a transformat in "sofer personal". Si a devenit subiect de cearta!
Eu sustin ca nu stie s-o conduca si ca nu are grija de ea, ca o chinuie!
Mi-e asa un chef s-o conduc.....cum stiu eu.
Irinel, multam de informatiile cu scoala de gravide de la Municipal. Daca sunt in stare vin! Dar si eu voi fi in aceeasi situatie ca Teolinda: sapt 36-37.
. M-o apuca nascarea pe-acolo.
Bee
si Fetitza
Bee spune:
Irina, burta am masurat-o aseara si m-a luat groaza: 115 cm. Iar de la linia pubiana pana sus sub sani (unde o simt pe bebitza) 44 cm.
. Dar in zona inferioara o simt si mai jos cand da cu labutzele fatza de cum m-am masurat. CUlmea e ca pe burta n-am grasime ca se vede orice miscare a fetei. Cred ca e ciudat la mine ca eu sunt si micutza: 1.62, iar fii-mea cred ca seamana cu ta-su: lungana. Aseara impingea un caputz in dreapta deasupra buricului, piciorusele jos de tot in col si cred ca manutzele or fi fost fix in coaste in dreapta, de-mi taia respiratia. Si e taaare vioaie. Ii place la nebunie sa-i cant! Asha ca ma pun in cada fac o baitza caldutza (nu dati cu pietre! Imi alina toate durerile) si-i cant fetei cantece de munte (ca altele nu stiu inca)
Bee
si Fetitza
diana12 spune:
Astery, hai ca m-ai facut sa rad. Auzi tu, vrei reteta la fugarit.

Sau cumva ai cerut reteta ca poti fi prinsa usor...![]()
Irina, macar daca bei cola si copilul va fi agitat, o sa ai idee de ce.
Monica, ti-am mai zis dar iti mai zic o data, esti ca o boare de primavara cand apari pe aici.
Sper sa nu patrulati noaptea pe aici si sa aveti somnic linistit.
Denisa, nu te mai gandi la baba. Bucura-te ca azi te-a lasat in pace. Vezi tu cum va fi maine.
Deea, lasa ca o sa arati super dupa ce nasti. Imi amintesc ca eram in facultate cand fata nasilor mei de botez era insarcinata. Era asa umflata si deformata biata fata ca nu o mai recunosteam. Stiu ca atunci ma minunam cum naiba nu plesneste.[ops]La o luna dupa ce a nascut, atunci am vazut-o, arata super, ma minunam si o scuipam sa nu se deoache.![]()
Giova, felicitari pentru bebe. Si nu te mai gandi ca are cordonul in jurul gatului. Pana nasti poate sa nu il mai aiba. Asa cum a zis si Irina acum il are, maine nu il mai are. Atunci, inainte de a naste e important sa stii cum este.
Si frumoase lucrusoarele. Sa le poarte sanatos.
Nu mai stiu ce vroiam sa spun. Dar mai revin eu.
29+ si
04/25/2000
irinadum spune:
Hai ca printre doua picaturi de mancar emai scriu cate ceva.
Bee pai si a mea e tot 115 insa nu e mare deloc ( gandeste ca incama intreaba unii dc sunt in a 5 asau a 6a ).
Diana lasa ca e buna cola si dc merge merge dc nu cand alaptam ii mai dam un pahar poate se potoleste.
.
Irina 36+
Oana_B spune:

capitolul www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62968" target="_blank">74
Oana_B