Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 6
szivarvany spune:
Noah am aterizat si io ... seara buna.
Noi am terminat cu plimbarea si Giulia a cazut de si-a muscat buza de jos, nu-mi dadeam seama daca nu curgea sange, ea a strigat si s-a enervat si a inceput sa bata asfaltul, n-a plans deloc; apoi a papat oleaca si m-a vomitat, iar in drum spre baie l-a vomitat pe tata`so. Acum trage perinile de pe pat, deh, e vioaie, doar e devreme. Stati ca cere papa, ca doar are burtocu` gol. I-am dat sticloanta cu cereale.
Mitzura - pupam bubele sa treaca repede.
SimonaR - imi pare foarte, foarte rau ca iarasi tre` sa incepi cautarile ...
SCHIMBU` 3 ????????????????
Va tzukalim, o noapte linistita va dorim !
O poza de ieri dupa somnu`de dupa-masa
http://community.webshots.com/photo/439300887/513524001kwCCrI - cre` ca iar bag foarfeca in freaza
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
BLUE ANGEL spune:
hop si eu la schimbul 3 ..ca acum l-am adormit pe pufulescu pe ritmuri de "1 elefant se legana...la, la , la ...
la serviciu e asa de bine ..ca abia astept sa ies la pensie ..sau sa mai stau acasa vreun an in concediu de crestere a copilului ...sa vedem ce-mi iese mai intai
si eu am o gramada de recuperat si acum mai suntem si in raportari financiare de sfarsit de luna , an , lume , etc ..bleheee si am un chef ..de mi se falfaie ..scuzati
Simo , imi pare rau ca esti suparata cu bona ..dar vorba ta ..poate ca tot raul va fi spre bine ...
Mitzule , pupam dulce pe Tudor pe bubite ..sa treaca repede ...
si pe Giulia o pupam pe buzita sa treaca
mamaaa Caro , da' ce vorbeste papusa ta ...Pufulescu nu zice nik ..in-afara de mama, tata, papa, apa ..atat ..si-n rest ..ih,ih,ih
Gabi , in Cora gasesti mai multe modele de pian ...cu beculete si nebuneli ...
Adina , abia astept sa va vedem iar impreuna ..poate mai tine vremea asta nais si facem un parc ...
Iren , ce face papusa ?
hey , schimbul 3 ?
Olivia ? cum a fost la munte ?
pupici mii la toata lumea
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
iren spune:
Sal'tare, fete
Io-s kioara de somn, am fro 4 noptzi fu..., asha, cica pinguinu shef are o kestie virala, nu bacteriala, deci canci antibiotic, mi-a dat numa nejte picaturi de tuse shi spray nazal, ca supo mai am io, cica sa mak saptamina viitoare la control. Sper sa fie bine, mai ales ca azi am fost la nou' pediatru, ca cealalta ma calca pe nervi, asta e unu moshuletz la fro 50 de ani, meticulos shi tipicar, l-a zapacit Bogdanelu meu, a tras de toate alea de pīn cabinet, s-a catzarat peste tot, era moshuletzu un paket de nervi
Acu i-am bagat un supo la pinguin, cica pe 3 noaptea mai pot sa-i bag unu, daca are febra iar, sper sa nu, c-o iau pe peretzi Cam astea-s noutatzile, va pupic shi va multzumim de grija
Carmen, asha incerca shi io homeopat, da nu-mi plateshte asigurarea, ca-s fixata pe medicina normala...
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
noiembrie
degetzeii
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62378" target="_blank">Ajutatzi-o pe micutza Alina sa vada
polux spune:
Uite si eu repede pe aici, sa pupacesc dulce copilasii la buba, Pe Tudor, pe Giulia si David. Si nu numai
Somn usor Romania si vise frumoase.
Hei chiar unde e schimbul trei, sunt singura pe aici?
Liliana
Marina spune:
hehe hai ca am ajuns io schimbu 3:) cupii mi'st acasa la romanika cu bunicile si numa io umblu de nebuna...
carmen daca vezi preturile p'acilea cred ca preferi sa te bata vantu in Romanika totusi
philip spune:
salutare, eu v-am citit azi mai in viteza asa de la serviciu dar n-am avut timp sa scriu ca am fugit la um magazin italian in pauza de pranz.
mitzu si daria, imi pare rau ca s-au lovit puisorii vostri, pupici multi pe bubite.
simona, e bolnava cu inima bona sa inteleg, sau ce s-a intamplat?
mama lui pufi, of, serviciul, si eu cat mi-am dorit, n-am ce sa zic imi place cand iau cecul, in rest...munca la greu.
liliana, am vazut ca ati golit magazinele, si noi putin sambata, dar am mai lasat si pt iniante de craciun.
nu mai stiu ce voiam sa zic, doar ca va pup pe toate si sa ne auzim cu bine maine!
philip&andreea
copilasi dragalasi
polux spune:
Andreea, asa este, am golit magazinele. Si sambata si duminica. Eu sunt un pic mai zgarcita asa, sau mai "econoama", dar sotul...e mana larga. Si l-am intrebat daca acum ca nu e aici cheltuie atat ptr ea, dar cand o fi. Si mi-a zis ca atunci sa te ti. Asa ca deja ma gandesc sa-i confisc toate cardurile (credit si debit), ca sigur ma lasa amandoi cu mana la inima.Apropo Andreea, tu nu ai avut liber de Thanksgiving? Sau a fost numai joi?
Buna dimineata Romania.
Oliviaaaaaaaa, hai vrem poze de la munte.
Gata fetele scularea, ca ati dormit prea mult.Lol
Hai ca duc si eu la nani.
Pupici
Liliana
roxanaz spune:
neatza neatza
ieri...lipsa acuta de net.
dar se pare ca si pe aci a fost liniste rau!
Mitzu imi pare rau de aventuri si cazaturi....sper ca sunteti ok acum!
Simona R ufff ce aiureala cu bona. a zis ca e bolnava? ce prostiieeee! bafta!
Gabi spor la cumparaturi!
Monique ce mai face Bobo?
azi trebuie sa recuperez ce nu am facut ieri....asa ca la munca!
va doresc o zi usoara tuturor!
gongutza spune:
Mneata mneata!
Acum am "picat" si eu la munca,bleahhhh
Si eu in lipsa acuta de net ieri,asa ca azi am recuperari de facut,dar vorba Roxanei si pe aici cam liniste.
Aseara am dat o tura in cora la prospectari,am gasit ceva ceva,eu vroiam sa-i iau o masa modo cu pian sau o masinuta modo,dar nu am gasit,era ceva in Cora,tot un fel de masuta dar mi s-a parut calitatea cam proasta,bine ca nu era nici scumpa,dar am zis ca mai cautam.Asa ca am cumparat un set de creta colorata cu tablita cu tot,ca Alex e mare desenator(pe gresie,faianta,pereti) si am mai adaugat o macara la colectie ca mai nou cu masini nu se mai joaca.Astea asa ca se duce tati azi le el si sa nu merarga cu mana goala....Pt mos Niculae o sa mai caut eu ceva interesant,mai ales ca nu-i pot lua chiar orice ca deh,nu e doar mos Niculae,e si ziua lui de nume
Bantui si eu pe aici ca nu ma trage inima sa ma apuc de treaba,desi ar cam fi o maaaaaare gramada de acte si finalul de luna si de an
roxanaz spune:
hihihi Adina si eu ma gandesc la macara.....da deocamdata prospectez pianul modo, si mie imi face cu ochiul!
Iren cum e pinguinu mic? sper ca ati avut o noapte linistita!