Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 7

leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Mai ce bucuroasa sunt de saptamina asta scurta de nu va inchipuiti! In plus nici miine nu ma duc la birou ca am o intilnire cu agentiile in oras, intilnire care se va prelungi toata ziua (sau cel putin pina pe dupa-amiaza...).
Am fost ieri si in Cora sa vad jucariile dar am fost putin dezamagita - asortimentul mi s-a parut mai mic decit in Carrefour si in plus tot nu am gasit pianul/masa pe care o vroiam (nici nu cred ca au avut-o vreodata pentru ca nu am vazut sa aiba jucarii de la Chicco). Era intr-adevar o alta, dar si mie mi s-a parut de proasta calitate si nu am cumparat-o. Cel pe care il vreau eu este de la Chicco, se numeste Flip N' Play Modo Table...O sa mai incerc sa vad daca o gasesc...
I-am luat insa galeata cu blocuri Lego - de asta sunt foarte incintata si sper sa ii si placa.
Stefan ieri nu a vrut sa manince nimic la prinz - nu stiu de ce caci asta nu s-a mai intimplat niciodata... Oricum nu mai reusesc sa-i dau mincare decit daca gasesc pe vreun canal reclame... si asta doar de la o vreme pentru ca lui nici nu ii deschideam TV-ul cind ii dadeam sa manince...sa speram ca e doar o faza...
In rest pupam copilasii care au patit mici accidente - sa le treaca repede semnele de "buna-purtare"!
Am uitat sa va spun ca tocmai am primit primele poze de la Marcela si sunt super-frumoase, exact pozele pe care imi doream sa le am cu piticotul&Co!
Si gata ca m-am intins mult cu romanul...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

szivarvany spune:
Buna dimineataaa !
Va zice o mamica ce a dormit tun. Giulia a papat laptele la 7,40, Doamne, bine am dormit toti.
Mitzule - cum e Tudor ?
Roxanaz - care pian, nu ni-l arati ? Cum mai e vreamea la voi, ce face Patrick ?
BlueAngel - am si io un kef de muncaaa
Iren, Carmenp - ce fac copiii ???
O zi frumoasa va dorim fara accidente !
Editez - LEELOO - pozeee, pozeee, pozeee !
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004

vrabiuta spune:
neata neata
fetelor, mandra mea a descoperit cel mai interesant loc din casa: sertarele cu sosete si lenjerie... astazi isi pusese de gat costumul meu de baie (si slipul si sutienul), si tot ne spunea fericita "gheie" (adica floricelele care-s desenate pe el).
ma uimeste cat de repede asimileaza toate informatiile noi si nu uita nimic. daca i-am aratat ceva o data, s-a inregistrat! avem un mousepad cu desene mici (australia si animalutele care traiesc pe-acolo). saptamana trecuta i-am povestit despre cangur si ii aratam pe birou cum sare. azi de dimineata a venit la mine in brate la computer, a cerut mousepad-ul si a inceput sa imi arate tot ce stia ea: pe-pi (pestisorii), bee-bee (oitele), aaat (hatz - crocodilul). eu, mama amnezica, i-am aratat cangurul si ma gandeam cum sa ii explic ca sare cand o vad ca face op-op-op si cu mana pe masa...
pupici la puiuti nazdravani - si noi suntem plini de avant si bineinteles plini de cucuie. are mandra mea o vanataie in frunte de numa numa, abia ce ii trecuse nasul cel rosu. pupici si la puiutii bolnaviori, sa se faca bine repede
simona - ma intrebai de caracteristicile tehnice pentru portret. iti trebuie o distanta focala mare (de ex 110) si o diafragma mica (de ex 2,4). aparatele digitale compacte nu au astfel de dotari, doar cele din categoriile prosumer si professional. vrei sa iti cumperi aparat foto?
fetelor, ce bine ca vorbiti de jucarii pentru craciun, si eu sunt in pana de idei, dar ma inspir de la voi . galetusa de lego m-a tentat si pe mine de mult, am vazut si un scaunel in care erau piese de lego dar nu imi aduc aminte unde... amnezia...
o zi frumoasa tuturor!
foto

roxanaz spune:
Daria, Pat face nebunii. si-a ales duminica o ratza cantatoare din selgros si m-a inebunit cu ea. vremea e frumoasa, cald, senin, zici ca e octombrie!
de pian.....e acelasi de care zic fetele, "masa modo" sau nu mai stiu cum ii zice, de la chicco.
de mos nicolae i-am luat ceva asemanator, de la simba toys, ferma muzicala sau ceva de genul asta. (variatiuni pe aceeasi tema). mai nou i s-a pus pata pe chitara pe care o are, se urca cu picioarele pe ea la greu. ma gandesc ca asa o sa faca si cu asta noua.... daca da chiar ca ii aduc pianu' adevarat acasa....ca pe ala nu poa sa il strice!!!!
(hahahahahaah bat in lemn!)
Marcela, scaunelul ala cu lego inauntru e ff misto, Pat l-a primit la botez (hahahah). e de la burak toys (am vazut in carrefour ultima data). e foarte distractiv cand calci pe o porcarie din aia mica.....vorba lu' Iren, tre sa umbli incaltat prin casa!

ANDREEABANICA spune:
'neata!
Pauza de net si la noi...am revenit,dar doar sa va salutam,fugim afara,e cald si soare...ar fi pacat sa ratam asa o zi.
Totusi tre sa-i urez si eu La multi ani,Monicai(scuze de intarziere),sa-ti dea Dumnezeu sanatate,bucurie si noroc!
Sanatate puiutilor bolnaviori si/sau accidentati si pupicei pentru toata lumea.
Nicole,ce-i cu voi?Esti bine,moata e bine?Am citit din urma si n-ai mai scris de multicel?!Da-ne un semn.
Sabina este acasa,va multumim! www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57651" target="_blank"> aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze vechi poze noi
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

g_ioana spune:
Neatza, neatza, si la noi ziua este cam aglomerata dar incerc sa va citesc din urma si sa tin pasul cu voi:)Mandra mea in week-end s-a dat in spectacol cu bunicii, si l-a innebunit in special pe bunicul cu un urs care dansa si canta, il ducea non-stop si-i zicea "buicu da dumu!"Mai nou repeta intr-una "acuma" iar cand il nimereste in context, ma cam trec fiori(ex.striga de aud toti vecinii "tzeai" adica ceai, iar eu ii zic sa aiba rabdare, iar ea urla "acuma")
Am pus si noi pozici noi pe album, asa ca va invitam sa le vedeti.
Pupici la toti copii cu bubitze sau fara bubitze:) si la toate mamicile cu griji sau fara griji, odihnite(mor de ciuda!!)sau ca mine vesnic in schimbul 3:(
http://photos.yahoo.com/gorodeii

szivarvany spune:
Apropos, ceaiul ... mai sunt copii care nu beau ceai ???
G-Ioana - vazut gagica cocheta si vorbareata
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004

leeloo2004 spune:
Daria, poze am sa pun abia miine seara sau joi dimineata in album (de la servici din pacate nu pot), dar daca vrei sa le vezi pe cele pe care le am acum la mine, ti le trimit pe mail, daca ai o adresa...
Vad ca toate avem in vizor aceeasi masa/pian de la Chicco - atunci nu ma mai mir ca s-a terminat...Miine o sa ma duc si la Chicco la magazin sa vad ce mai gasesc pe acolo...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

szivarvany spune:
Leeloo - sigur ca vreau sa-l vad pe Stefanut !
mamagiuliei@yahoo.com
Mamici, pe unde umblati ???
_