Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 5
kro spune:
Buna !
Sa raspund si eu la ce se discuta:
1. cu olita eu am procedat la ambele fete in felul urmator: la fiecare schimbare de scutec - asezat pe olita, indiferent ca faceau ceva sau nu (ca sa faca legatura intre olita si treburile respective), deci, obligatoriu dimineata si seara, iar in timpul zilei cand era nevoie....La noi a functionat, ambele s-au obisnuit repede cu olita...Alessia chiar cerea singura la olita cu ceva timp in urma, acum nu mai cere singura ...dar face cand o pun...
2. in ultima vreme Alessia bea laptele de dimimeata pe la 10, 10.30 cand se trezeste ...ca la noi asta e problema principala in momentul de fata...de cand cu caninii si-a dereglat somnul si nu reusesc seara sa o culc decat pe la 12 noaptea ...am incercat de toate...adoarme o seara pe la 10 si apoi revine la programul asta infernal de pasare de noapte...
Simona (Blue Angel) bine ca mai scrii si tu ...ce mai face Luca ?...mai pune si tu ceva poze sa mai vedem si noi printisorul...Si eu i-am luat Alessiei un super-pian din Cora, cred ca acelasi de care zici si tu...Si am mai luat si piticii din Alba ca Zapada ca moatza mea a prins ofertele de jucarii si acum ne spune de cateva ori pe zi "mo muciun duce pici Ali"....Mai am de cumparat si pentru Felicia dar aici e mai complicat pt. ca d-soara are pretentii mai mari...
Daria - sanatate sotului...
Iren - pup Juli mica...sper ca e mai bine...
Dana - spor la invatat...hihihi, sunt curioasa daca reusesti cu Vicu ca eu stiu ce inseamna sa inveti cu un copil mic in preajma...
Gabi - bafta la cumparaturi...
Carmen - ma bucur pentru voi...
Adina - las' ca trec repede si zilele astea , uite acu' vine joi si ai puiul acasa...
SimonaR - ce bine de tine ca s-a reglat David cu somnul...noi suntem in tabara adversa, pana de curand am dormit bine, acu' nu....
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI
Doamna Bibi spune:
Multam mult de urari,va pupic pe toate,sunteti tare dragute!!!!
Sambata am fost si la botez si asa m-a apucat dorul de un bebe mic ca nu va spun...mai-mai ca nu-l mai lasam din brate pe bebe,il luam acasa la mine...
In rest nu prea am simtit ca a fost ziua mea,de fapt nici nu am vrut sa dau prea mare importanta...
Simona (blueangel) bine ai revenit,cum merge treaba?
Adina,cand il aduci pe Alexu sa ne mai vedem si noi?
Am un chef de muuuncaaaa....de m-as duce in pustiu...se vede ca e sfarsitul anului...si am la treaba dar nu se leaga nimic,sambata e si petrecerea de sfarsit de an la Sinaia...abia astept.
leeloo2004 spune:
Fetelor, am fost in carrefour si nu am mai gasit pianul pe care vroiam sa i-l iau lui Stefan si nici galeata cu Lego... O sa incerc sa ma duc dupa-amiaza si in Cora sa vad ce gasesc. I-am luat insa o jucarie fetitei prietenei mele - si uite asa am luat deja primul cadou de Craciun!
Monica - ca bine zici - nu am nici un chef de munca!!! Bine ca nu e si zapada afara ca atunci chiar ma lua febra Craciunului...si a shoppingului...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roller025 spune:
Bonjour!
Io invat de rup! Caro, stiam ce ma asteapta, dar am si un keeeffff, de nu mai pot... Norok ca de maine 'mnealui pleaca la bunici... Asa ca, vreau, nu vreau nu mai am motive...
Intre timp am pus in album pozutze de la sedinta foto... Enjoy!
Gabitza, imi pare rau ca nu ai mai gasit ce voiai sa-i iei. Cred ca si io o sa patesc la fel...
O zi minunata sa avem...
Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat
carmenp spune:
mey, am vazut pozele lu` vicumicu, foarte frumoase, felicitari talentatului fotograf, il asteptam pi la ieshi
vroiam sa va zic ca am mai pus si io niste poze in albumul de noiembrie, adica aici http://community.webshots.com/album/494003529iLoIwe/1 , da` cam palesc pe linga ale vrabiutei
dana, pen` ce inveti? sa hie cu spor
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei
leeloo2004 spune:
Mai, da ce liniste e pe forum... Ati plecat cu toatele la cumparaturi??
Dana, te inteleg - naspa cu invatatul asta daca nu ai chef...Eu am de facut un brief pe care am promis ca il fac azi, dar nici eu nu am chef...
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
Mimilinca spune:
Mey, da chiar ce liniste!!!!!!! a iesit soarele si toata lumea a tulit-o afara.
Nu am putut sa vad pozele. nu pot deschide webshots , ma mai straduiesc.
Mai mamici de fetite stiti pe unde as putea gasi rochite frumoase ? Nu sarafane, care sunt peste tot, ci rochite de stofa, de catifea, mai elegante ca deh, vine Mos Craciun, avem serbare de Sarbatori la servici si tare as vrea ceva mai elegant pentru Ilinca.
Off. mai am o juma de ora de stat la servici...
la mamici si pitici
szivarvany spune:
Schimbu` 3 ??? Hellouuuu !!!
Mimilinca - gand la gand si pe mine asta ma framanta, ce echipament sa avem pentru vizite ... habar nu am ...
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar
Supercopiii iulie/august 2004
mitzura spune:
Salutare fetele!
Noi am avut niste zile pline de accidente. Si-a prins destele in usa de i-au ramas unflate, a cazut si si-a spart buza si azi a dat cu gurita de marginea patutului, cu gingia mai precis si s-a lasat iar cu sange...Bineinteles ca eram langa el de fiecare data, dar stiti voi...secunda fatidica in care te intorci cu spatele sau nu esti atent. In rest suntem bine.... tati pleaca maine pentu 4 zile din oras, ceea ce e foarte nasol.
Am umblat si noi dupa jucarii de Mos Craciun, noi vrem sa-i luam tricicleta si / sau tractor cu pedale. Dar n-am gasit inca ceva sa ne placa. mai cautam.
Acum a venit mama la mine sa mai stea cu el, cica sa apuc si eu sa mai lucrez, dar bineinteles ca pitiku vrea tot la mine in brate....
Simona R. spune:
Salut!
Pupici lui Tudorel!Si noi am avut incidente care s-au lasat cu sange-n gura...brrr....nasol moment..era sa lesin...
Sa va zic ca sunt suparata....eram multumita de bona,dar soarta asta le intoarce pe toate cum vrea ea...sau Murphi...."cand o sa realizezi ca esti destul de multumita de bona ,ea o sa descopere ca are nus' ce boala la inima si o sa trebuiasca sa renunte la slujba..."...sau ceva de genul asta
Si cu cat ma gandesc mai mult ,cu atat mi-e mai sila sa o iau de la capat;iar sa aduc pe cineva..sa-i explic cum sa-l culce,cum sa se joace...nu mai vreauuuuuuuu...si mi-e mila si de el,asa-i placea de mamaie,se bucura dimineata cand o vedea...
Mi-e o ciuda de mor...dar pe de alta parte ma gandesc(sau ma chinui sa ma gandesc) ca nimic nu-i intamplator,cine stie,asa trebuia sa fie
Ma gandesc chiar sa nu ma mai duc la serviciu,desi...e tare complicat...nu mai stiu ce sa fac....
Gata,va las,ca v-am innebunit destul..fiecare cu problemele lui..
Aa...vroiam sa o rog ceva pe Marcela(sau cine mai stie)....ziceai candva de niste parametrii(?)pt.portrete...atunci am crezut ca o sa tin minte,dar am uitat,normalPoti sa mai spui o data?Merci!
http://community.webshots.com/user/simonarida