Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Hahaha, carmen, chiar deochi copchii? Glumeam desigur.
Noi iar ne-am shopping-ait- ce cuvant mi-am tras. De rom-engleza de balta. Si il intreb pe sot la intrare in magazin, pentru cati mosi spune ca ia luat cadouri lui fiica-sa. Si el spune ca pana la Pasti. Zic, sa vezi tu ca de aici nu cumperi nimic ptr noi, decat ptr Adela. Bineinteles glumind.
Nu ziceti fetele ca dupa doua ore, iesim cocosati de sacose si sacosele.Si ne tragem si noi sufletul ca tot omul, pe banca afara, la care eu remarc....ca absolut tot ce cumparasem era doar ptr Adela.Toata seara m-a bodaganit la cap sotul, cica am cobit. Si partea proasta este ca EL le-a cumparat pe aproape toate. Eu doar niste hainute.
Asa ca i-am spus sotului ca in ritmul acesta trebuie sa ne mutam iar la o casa mai mare. Si l-am intrebat in cat timp ajunge cu cadourile la mosul de la 18 ani?

HAi ca va pup, si urez sanatate copiilor bolnaviori. (Hei, a trecut weekendul, gata acum sunteti sanatosi).

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
Carmen imi pare bine ca isi face efectul tratamentul!
Marina hihihi tomnai la Calgary? cool.....de-a dreptul nu de gluma!
Liliana asa e mama cu shopping-ul ptr pitici...boala curata! las sa fie Adela sanatoasa sa se bucure de cadouri!
Iren ce face Julica pingunica? sper ca ati avut o noapte linistita. bafta azi la medic!
o saptamana frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna dimineata!
Vine cineva la cafea?
Carmen ce bine ca functioneaza granulele alea,poate ai si tu parte de un we linistit!
Iren ce face Julie?Cum e?
Hai sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Neatza ! Sunt rupta de oboseala, vreau concediu ...

Iren - cum sunteti ?????
Carmen - super daca aveti deja rezultate !
Gongutza - io nu mai beau cafea, da` beau un ceai bun acum !
Marina - uauuu da` departe sunteti !

La noi we a fost fain, doar ca pe sotu` acuma l-au apucat crizele de rinichi, ma termina si asta psihic. Giulia insa a fost ok, am stat muuult pe afara, sunt rupta, ce mai.

O saptamana frumoasa va dorim !!!

_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar

Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata, neata. Eu iar halalui pe DC in miez de noapte la mine. Ce bine e dupa 4 zile acasa.
Daria, sanatate sotului. Sper ca nu este unul asa plangacios, ca al meu, care are un furuncul pe picior, si se miorlaie tot de o saptamana.
Marina, eu credeam ca glumesti cu Calgari. Sunteti in vacanta, sau business? Si lasa ca te obisnuiesti cu vantul. Primii zece ani sunt grei...restul vine de la sune.
Carmen, sa inteleg ca weekendul a fost fara Murphy? Saracul de el, l-ai abandonat asa de repede, pe vremea asta.Asa-i trebuie daca scrie asa legi naspa.
Olivia, v-ati intors de la munte?
La noi e o vreme tare ciudata. O zi minus 10 grade, o zi plus 10. Azi soare, maine cica ninge.

Hai sa avem o saptamana frumoasa din toate punctele de vedere.

Pupici,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Neatza!
Marina, da' ce faci asa departe?
Daria, sanatate sotului!
Carmen si Iren, sanatati multiple!
Liliana, hihihi, ce boala grea e asta: sa pleci la cumparaturi pentru tine si sa iei un munte de lucruri la cupil...

Mey, io am saptamana de studiu... si am un keeeeffff... se vede, nu?
O saptamana minunata!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)pozici mai vechi si mai noi
altele, daca nu v-ati saturat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata la toata lumea.
duamnelor, am sa sfidez soarta tura asta si-am sa va spui cum ca, belita mea imediat dupa granule a inceput a bobina cu pofta fara sa mai stau juma` de zi cu biberonul dupa ea... ionut de joi il doare gitul, acum e pe trecute, important e ca nu a facut febra desi, jur, nu a fost data sa nu-l doara gitul si sa nu se lase cu febra si nu i-am dat nici un hap, nici macar o lingurita de nurofen. azi fac curat in casa si vasta farmacie mi-o pun in pungi, ca ma deprima si o urc in cel mai indepartat colt al casei sa n-o mai vad.
iren, cum ii merge lui bogdan?
is in zona, m`ac sa beau restu` de cafea...

Carmen,Ilinca&Ionut

tzucurei de tzucurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Dupa un weekend asa de frumos cum a fost asta, nu poate urma decit o saptamina la fel de frumoasa - un argument care cintareste greu in favoarea acestei afirmatii este ca pe 1 si 2 sunt libera!!!!
Prin urmare simbata am iesit la plimbare iar dupa-amiaza am avut vizionari de fimle pe dvd, iar duminica, prin bunavointa Marcelei, am avut sesiunea foto cu piticul si restul familiei. Sunt asa curioasa sa vad pozele de nu va spun - Marcela ne-a promis ca in 2-3 zile o sa le avem!
Cam asta ar fi - o saptamina buna va urez si voua!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna dimineata!!! Si la noi a fost un w/e frumos, mai ales ca a fost soareeee, si cand ma uit pe geam ce ploaie s-a pus... si aveam de umblat pe ici, pe colo .
Am profitat de sosre si ne-am plimbat si sambata si duminica, si pe zi si pe inserat, ca am zis sa profitam si na, ca parca am cobit.

Am fost si la cumparaturi, am cumparat una alta (printre altele calutul balansoar de la Little tikes, pe care i l-am si dat !!!! 2 zile a fost super incantata de el, a 3-a om vedea). Avem si "provizii" pentru mosi, dar parca tot nu-s multumita si ma gandesc oare ce i-ar place Ilincai ??? ca ei au niste gusturi... dai milionul pe o jucarie, si prefera te miri ce.
Eh, inca sunt mititei, si putem sa-i mai pacalim.

Carmen, ma bucur de vestile bune! Doamne ajuta sa uiti pe unde ai pitit farmacia!

Dana, spor la studiu!
Daria, sanatate sotului!
Iren, sanatate Pinguinului!

La toata lumea si o saptamana usoara si frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Azi ma duc si eu prin carrefour sa vad daca gasesc o parte din cadouri - sper sa mai fi ramas ceva dupa weekendul asta de cumparaturi...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput