Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Multumim de aprecieri - sunteti niste dragute - dar sa stiti ca e in principal meritul fotografului!

Azi habar nu am ce a facut piticul ca nu am apucat sa sun la prinz acasa si dupa aia nu mai sun ca el doarme la prinz si nu vreau sa-l scol...

In curind o tai spre casa - nu mai intru pina luni pentru ca miine am o sedinta in oras si nu mai ajung la birou, iar joi si vineri sunt libera - yupiiiiiii!!! Asa ca va pup pe toate si va urez un rest de saptamina super!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Gabriela, numai bine si petrecere frumoasa pentru cele doua zile libere !

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Io i-am zis lu' "tante" a noastra ("mamaiii"...ca daca bunicile noastre sunt departe, suplinim...:)) ca liberele sunt numai pentru bugetari, sa nu se gandeasca sa lipseasca pe 1 si 2 ca am treaba multa la servici...:)))

Botosii stau numa' cat ii face nebuna de muma'sa poze, sta cu ei in picioare, da' cand vrea sa fuga se aseaza pe jos si si-i trage din picioare...:)...si cum ea vrea sa fuga tot timpul...:)

Vazut dragalasi si frumosi...mai am de vizionat, numa; ca e ora de trezire, parca vad ca nu ma mai lasa...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Avem si noi cateva poze noi, daca vreti sa ne vedeti.
Pupici la toti si toate.

Liliana

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am aparut si eu, asa mai pe seara la voi, dar vad ca e o liniste.,..
gabriela, am vrut sa va complimentez, sunteti o familie superba si pozele deosebite! pupici de la noi
am vazut si botosica in botosei si vrabiuta mica si dragalasa, nici nu mai stiu care si cum le-am vazut ca de la munca se vad intunecate rau, calculator de tot...
acum fug sa fac si ceva cumparaturi in pauza de pranz!
va pupic

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

am vazut-o si pe adelutza, ce-a crescut!!!imi place cea in care mananca singura, tare dragalasa!

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
La multi ani tuturor Andre(e)lor si Andreilor. Sanatate, multa fericire si tot ce va doriti sa se implineasca! O zi de neuitat sa aveti! Multi pupici de la mami Eli si nazdravanul Stefan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

La multi ani pentru toate mamicile si taticii cu nume de Andreea, Andrei si derivatii de la ele:
Andreea - andreea_s
Andreea - philip
Andreea - ANDREEABANICA
Andrea - amironeanu
Andreea - iren (hehehe Iren, abia acum am aflat ca te cheama Andreea, asa-i sau fac o gafa?)

si nu un ultimul rand copilasilor posnasi cu aceleasi nume:
Denisa Andreea
Daria Andreea
Andreea (pako)
Philip Andrew(hei TREI (editat) sarbatoriti la voi acasa)
Andreea Alexandra (rain - apropo pe unde mai sunteti, sper ca totul e bine)
Luca Andrei
Andreas (mai stie cineva ceva de irinuca din UK?)
Andrei Florin (alice2004)

Pupici dulci la toti si la toate si fie ca viata sa va daruiasca tot ceea ce are ea mai bun.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

La multi ani Andreute si Andrei. sa fiti sanatosi, fericiti si plini de noroc cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Buna dimineata!
La Multi Ani tuturor Andreelor si Andreilor,mamici si pitici,si un pupic mare mare pt Andreea Alexandra(Rain)
revin cand m-oi trezi de-a binelea...

Mergi la inceput