Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 9

mitzura spune:
Sa va povestesc si eu 2 faze cu Tudor.
Buna-sa ii pune olita pe pat, cand e vremea olitei si ea se aseaza in genunchi in fata patului si il tine sa nu se rastoarne (ma rog asta e metoda ei, ca sa nu stea aplecata pe jos). Si cat timp sta pe olita, el ii arata cu un deget genunchiul sa-l pupe; dupa ce il pupa ii arata genunghiul celalalt, si tot asa... Daca la un moment dat bunica se satura sa ii pupe genunchii, o apuca de cap si o apasa in jos, ca sa nu cumva sa se opreasca din pupat.
Si alta faza....dialog (care are loc totdeauna in acelasi fel):
Buni: pe cine pupi tu?
Tudor: mami
B: Si pe mai cine pupi?
T: tati.
B: si pe mai cine pupi?
T:......(pauza)
B: pe buni n-o pupi?
T: Niuuuuuuu....
(ca asa zice "niu" in loc de ")nu"

carmenp spune:
sal`tare...
am citit, da` nu ma tin minte multe, deh, maica....
ilinca nu bea ceai si nici nu tipa, chiar ieri am avut o revelatie, mi-am dat seama ca daca ar minca cit de cit, chiar e un copil cuminte, ptiuuuuu, bat in lemn, poate n-oi deokia-o iar...
bei, da` pluteste ceva in aer, ca vad numa` cupii care s-au lovit, ofof, mititetii
marcelina, m-am uitat pe pozele voastre de la nunta, foarte frumoase, cine nu le-a vazut apoi musai sa le vada...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

gongutza spune:
si la noi se zice niuuuu in loc de nu,si mai nou a invatat sa zica "no",Mitzura tu stii ca prin Ardeal se mai foloseste cuvantul asta...moare soacra-mea cand il aude

Mimilinca spune:
Buna ziua la toata lumea!!!
Uah, ce bine sa o stergi asa macar un pic de la servici si sa casti gura la una , la alta. Am fost un pic prin magazine da'nu am vazut cine stie ce. In schimb am cumparat vreo 2 carticele sa le punem si pe ele in cizme, ca la noi nu mai tine de mult faza cu reclamele. Ba dimpotriva, cand sunt reclame Ilinca nici nu respira, darmite sa mai si deschida gura. Insa merge cu cartile, si de aceea reimprospatam stocul. Ilinca cere una, doua "atul". Asa ca Gabi, incearca si cu asta... Si sunteti frumosi, frumosi, si mici si mari. Iar meseriasul foto, jos palaria!
Altfel, Roxana, daca dai de regulatorul cela de volum sa dai de veste. Dam de baut ca suntem capiati cu urletele din te miri ce motiv ale duduii noastre. Felicitari, pentru Pat baiet mare si cu bune deprinderi. Si a mea se spala pe dinti cu mare sarg, da inghite tot...
Am mai citit despre copii accidentati. Offf, pupam pe toti
Despre copii vorbareti. Brava. m-a lasat pe spate acel "taci" a lu'bubu. deh, cine nu asculta de copii, vai mama lui.
Am vazut si pe Maria cu ochisori frumosi
Si, gata la treaba, ca sunt la servici

cristalina spune:
Botosica zice "taaa-tzi!"...asta de ceva timp...O plesneste cand ne e lumea mai draga. Si taci, ce poti sa faci!?
Si da mana la pupat, adevarata domnisoara...:)
Si iata ca Botosica isi merita cu adevarat nick-ul...:)
http://community.webshots.com/photo/514118944/514118944afMSAV
Ceai a baut cand era mica, probabil ca daca m-as chinui as putea sa o fac iar sa bea, dar nu e cazul pentru ca bea apa cu asa mare placere ...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

szivarvany spune:
Cristalina - ce frumoasa eeee Botosica !!!
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004

vrabiuta spune:
hello, hello, ma bucur ca v-au placut pozele.
botosica e mortala cu botosii ceia pana la genunchi
mandra mea a avut si ea o perioada in care tipa, si eu ma enervam rau de tot, dar i-a trecut repede... ptiu sa n-o deochi!
carmen - pozele noastre de nunta sunt facute de un mare meserias in viata pe care il iubim foarte tare.
fetelor, am mai pus poze in albumul liei a3a luna dupa un an. de fapt le-am pus de ceva vreme dar am uitat sa va zic, amnezia...
o seara frumoasa tuturor.
foto

alice2004 spune:
Ei, am reusit si eu sa citesc din urma ... Salutari de dupaamiaza pentru voi toate ! Azi am cam plimbarit pe afara ca a fost inca o zi frumoasa, de zici ca vine primavaraaa !
Vad ca tot la cap.jucarii sintem cu toatele - nici io nu am gasit pianul cela in cora si am fost de citeva ori bune, avea doar unul mai mare, la frun mil de lei, dar nu mi-a prea placut, ca mai avem unul aprox la fel acasa, care sta abandonat intr-un colt !
Roxi, felicitari iepurasului ! De as reusi si eu sa il fac pe Andrei macar sa deschida gura, nu mai zic sa se spele singur ...
Carmen, ma bucur ca sinteti mai bine si ca murphy v-a ocolit de asta data !
Cristalina, pupici Botosicai ! Am vazut pozicile - da cum isi tine frate papucii in picioare, ca si noi i-am cumparat lui Andrei ceva asemanator (cu doi pui galbeni), da-s de joaca, nicidecum de incaltat , heheheee !
Gabi, am vazut si pozele voastre, supeeer !
Felicitari Vrabiutei, de departe cele mai reusite fotografii, ma refer la toate cele pe care le face !
Si pupici tuturor piticilor bolnaviori (sper sa nici nu mai fie vreunul pina la ora mesajului meu !) sau accidentati !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

carmenp spune:
marcelina, le-am vaz`t pe toate, faine, faine...
cam mici botosheii aia pentru botoshica, hehehe
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

philip spune:
am intrat sa va zic neata de la mine si mai intru la pranz.
liliana, n-am avut liber decat joi, deh, lucrez in mediul privat, ce interes aveau, uite andrei care lucreazza pt guvern de miercuri la pranz era acasa...asta e, nu ma deranjeaza doar ca nu-mi mai ajunge timpul petrecut cu micutul meu. mai nou, nu mai face nani la 8 cum obisnuia ci la 9, a mai crescut si el, la pranz doarme variabil intre 1 si 3 ore si se trezeste dimineata in jur de 8. acum cand am inceput si eu serviciul, doarme si el. heheheh.
va pup si ne auzim mai tarziu
philip&andreea
copilasi dragalasi