Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (136)
Raspunsuri - Pagina 11

carmenp spune:
la multi ani, andriushtelor si andreilor! sunteti multi si de aceea nu va insir sa nu pierd vreunul, va doresc sanatate, fericire si dorintele sa vi se implineasca!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

carmenp spune:
tot io....
fetelor, am vorbit cu ema, era nitel suparata ca nu reuseste sa se logheze pe forum, n-am inteles de ce, in fine, va transmite salutari iar sarbatoritilor de astazi un sincer la multi ani
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

kro spune:
Neata !
Urez si eu cate un sincer LA MULTI ANI pentru toti cei care isi sarbatoresc astazi ziua numelui. Sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot binele din lume.
Andreea (Philip) - pentru voi LA MULTI ANI de trei ori, ca din cate stiu eu sunteti trei sarbatoriti in familie.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

roxanaz spune:
buna dimineatza!
LA MULTI ANI tuturor Andreelor si Andreilor! sa ne traiti si sa fiti fericiti si sanatosi!!!
vazut Botosica e super cu animalele in picioare....are si Pat din aia (alesi de el personal) da acu zac uitati, mai ales ca la cele 27 de grade din casa noastra....moare de cald in ei!
vazut si Stefan, si Adela, si Lia....si cam atat. sper sa nu fi uitat pe nime'!
felicitari celor care au week end lung....io-s pe baricade asa ca sper sa nu fiu singura zilele viitoare!
o zi frumoasa tuturor!

kro spune:
Liliana - ti-am vazut printesa...este o frumoasa, are ochisori superbi ...si se vede ca e independenta....Poza cu "pozitia preferata" e super
Si am mai vazut-o si pe frumusica Maria de la Iasi....Ioana - sa va traiasca printesa ...Botosica cu botosei - super tare
si , binenteles, Alexandra Lia - frumoasa ca de obicei ...pupici la toti
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI

carmenp spune:
uitasem de pozele adelei si ale lui pupi, frumosi cupii, papa mama pe ei
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei

Mimilinca spune:
Azi e sarbatoare asa ca "La multi ani" si de la noi tuturor mamicilor si piticilor Andreee si Andrei. Sa fiti sanatosi si sa aveti numai bucurii unii de la ceilalti!
Va pupam pe toti si Petrecere frumoasa!!!!

g_ioana spune:
LA MULTI ANI,MULTI MULTI ANI, BUNI, FRUMOSI, VOIOSI SI LA PUNGA GROSI!!MULTA SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE PENTRU TOATA DOAMNELE SI DOMNISOARELE CU NUMELE DE ANDREEA SI PENTRU TOTI CAVALERII ANDREI!!!
Si din parte Mariei "MUTI ANI TAIACA!!!, ea asa canta.
pupici multi si dulci
http://photos.yahoo.com/gorodeii

szivarvany spune:
Buna dimineata !
LA MULTI ANI tuturor Andreilo, Andreelor !!!
Vazut poze, admirat copiii !!!
Cine are 27 de grade in casa, ca ma mut acolo ! Noi avem 20 ...
Altceva - am fo` afara aseara, cu prietenu` nostru de 1 an + 11 luni Arian. Fugeau ca 2 nebuni si urlau si se jucau si se ascundeau si se pupau. Si ne-am intalnit cu o alta fetita care statea linistita si se uita la ei 2. Doamne, ne intrebam cu cealalta mamica, noi unde am gresit ???
O zi frumoasa va dorim, la noi deocamdata ploua ...
_
Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar umanitar Supercopiii iulie/august 2004

kro spune:
Andreea de Philip - acu' am vazut si pozele voastre....Cum a reactionat Pupi la atata zapada ? ...Ce dulce e el asa rosu in obrajori.
Ioana - io zic sa facem un duet cu mandrele noastre , ca si a mea canta toata ziua "mutzi ani felicitzi"
ALBUM 1 ALBUM 2
CELE MAI FRUMOASE FLORI