specialisti in infertilitate-Constanta

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Madaluta, mersi pentru sfat. Dar stii daca dr. Lutescu face laparo?
Medamaya, tu unde ai facut laparo? Ai ceva rezultate?
Va multumesc pentru incurajari.

Happy Girl si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Fetelor, am urmarit ce ati scris pana acum si m-am abtinut in a scrie ceva despre doctorii din Constanta, dar acum vin si va dau un sfat daca puteti mergeti la Bucuresti acolo sunt adevarati specialisti, chiar daca este mai greu cu drumul si trebuie sa faceti mai multe drumuri intr-un timp scurt tot se merita.Va spun pentru ca eu sunt patita si nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu.


Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

dr. Lutescu nu face laparoscopie, ea ma trimis la bucuresti la cfr2 am facut eu dar m-a operat o dr. si sotul ei care lucreaza defapt la clinica med new life . Si mi le-au si desfundat . Am tras 2 saptamini de durere dar gata am terminat cu capitolul asta decit sa fii facut 3 luni instilatii , 3 zile consecutive cu dureri si degeaba eu zic ca-i mai bine prin laparoscopie . Eu fac fiv , ca sint probleme si din partea sotului
daca mai ai intrebari eu sint aici


meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

Buna, sunt din Constanta si am dilema, trebuie sa fac un HSG, stiu ca se face doar la spital dar o dr mi-a spus sa merg la Bucuresti sa fac acolo testul pentru ca aici nu sunt rezultatele elocvente, vreau sa va intreb daca a facut cineva acest test in Constanta si ce rezultate a avut?

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

medamaya1: bravo tie k ai reusit sa rezolvi macar problema ta.A fost greu sa o convingi pe dna Lutescu k nu vrei sa faci instilatiile si k vrei direct laparo?cat a costat laparo?
Multa, multa bafta la FIV si sa dea Domnul sa reusiti din prima.
inca o intrebare...:de ce a trebuit sa mai desfunzi trompele dc oricum faci FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dana p.:tu ai obtinut rezultate la Bucuresti?Dc nu te superi , la ce medic ai fost?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dana p. am citit pe foum acum povestea ta si imi pare sincer rau de toate cate ti s-au intamplat.acum te inteleg de ce esti asa de pornita impotriva medicilor din C-ta.Dar cred, k dupa cate ai suferit D-zeu isi va intoarce fata spre tine si vei primi bucuria pe care o astepti de atata timp.Esti foarte curajoasa si te admir mult pt asta.Mai ales k vrei sa infiezi un copil...e un act de marinimie si curaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Madaluta, in primul rind iti multumesc pentru urari , sa dea Domnul sa ni se implineasca dorinta de a avea un copil tuturor. Decizia de a face una sau alta iti apartine dr. poate numai sa-ti spuna ce ar trebui sa faci ,mie de ex mi-a spus sa fac 3 luni de instilatii apoi neaparat si laparoscopie, i-am spus ca nu vreau instilatii ca oricum nu-mi garanta nimeni ca mi se desfunda ,doar prin laparo. Am facut si laparo. creazind ca o sa reusim prin inseminari( eu am facut3)la 2 luni de la operatie si asa am ajuns la fiv , incercam cu inseminarile degeaba , la dr. care m-a operat 200euro si la anestezist 50 euro multumesc inca o data MEDA

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Madaluta, ai vazut ca deocamdata nu am avut nici un rezultat, dar nici nu ma las , trebuie sa am si eu un copil chiar daca nu-l nasc eu.
Nu cred ca e vorba de marinimie sau de curaj cat este vorba despre dorinta mea de a avea un copil.
Am mers la dr.Tutunaru, in care am o foarte mare incredere.



Dana
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Daniela76 de ce ti-a spus ca aici nu iese rezultatul elocvent la HSG?
El iese asa bun sau prost si daca-l faci la Constanta si daca-l faci la Bucuresti.Problema este ca unii doctori nu sunt de acord cu metoda asta de investigatie pentru ca nu este relevanta pentru functionarea trompei si ci numai pentru permabilitate ei.
Eu am facut 4 HSG din care mi-au iesit 2 bune si 2 proaste( adica trompa era infudata)si le-am facut la Constanta cu dr.Dantes in spitalul din port.

Dana
Poze

Mergi la inceput