specialisti in infertilitate-Constanta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela76 spune:

nu stiu de ce mi-a spus asta, eu nu am facut HSG niciodata, dar trebuie sa aflu daca trompele mele sunt permeabile.Stii daca trebuie facut testul intr-o anumita perioada a ciclului sau se poate face oricand? Vreau sa va multumesc pentru raspuns.

danielal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

dana p.:te rog sa imi spui dc Dr T ia in calcul analizele facute aici in C-ta sau dc tine cont k am facut HSG,histeroscopie, monitorizari, stimulari, etc.Sa nu-mi spui k trebuie sa le iau de la capat, k innebunesc... .sunt atat de nerabdatoare sa am un k nu mai am rabdare sa o iau de la 0.
Cam cate drumuri faci pe luna la Bucuresti?sau mai bine zis cate faceai cand faceai analize si monitorizari? Din cauza acestor drumuri ma sperii eu cand aud de bucuresti, k de altfel stiu k acolo sunt mult mai multi medici buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Daniela76, HSG se face in primele 10 zile al CM dupa aceea se poate produce ovulatia si nu este bine sa se faca atunci.
Madaluta, ce sa-ti zic de analize se uita pe ele dar daca i se pare ceva suspect la ele te trimite el la anumite laboratoare( care in general sunt mai ieftine ca la alte laboratoare din Bucuresti) sa le repeti. Pe hsg nu prea se uita, eu am insistat sa se uite si mi-a zis ca degeaba se uita cu nu se poate vedea decat permabilitatea trompei si nu functinabilitatea ei.El mi-a recomadat laparoscopia, pe care de altfel am amanat-o 6 luni si cand am vazut ca nu se intampla nimic am facut-o si pe asta, si atunci a descoperit ca s-ar putea sa fie infundata trompa la capatul dinspre uter si m-a trimis sa fac si o histeroscopie, iar la histero mi-a iesit ca este infundata dar mai sus de intrare in uter si nu se putea desfunda decat prin operatie clasica cu taietura pe burta.Ori asa ceva am refuzat sa fac.
Anul trecut faceam cam 1-2 ori/luna drumul pentru analize la Bucuresti, dar acum cu sarcina asta care am avut-o am facut 5 drumuri in 3 saptamani.Monitorizari eu nu am facut, ca nu am vrut sa ma mai stresez si cu astea.

Dana
Poze

Mergi la inceput