specialisti in infertilitate-Constanta

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:


scuzati va rog, mie mi-a afratat ca nu s-a trimis primul mesaj

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andicu, imi pare foarte rau pentru tine.n-am stiut k ai avut atata ghinion.dar lasa, o sa vezi tu k Dumnezeu o sa te rasplateasca pentru toata suferinta ta.
Medamaya1 si pentru tine imi pare tare rau, k nu ai reusti inca.iti tin pumnii acum in decembrie .sa vezi k o sa faci un frumos si sanatos
Eu acumi inteleg de ce nici un medic nu mi-a pomenit inca de asa ceva.teoretic si eu si sotul suntem sanatosi.diagnosticul meu e de infertilitate secundara. Am facut cateva luni de stimulari ovariene,dar tot nu am ramas.nu stiu care va fi urmatorul pas pe care trebuie sa il fac.D-na Lutescu tot la stimulare m-a bagat si nu stiu dc e bine sa continui sau nu.voi ce stiti? ce trebuie sa mai fac dc nici stimularile nu au efect?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Madaluta,multumesc ptr gandurile bune! tu inca ai sanse sa reusesti natural. Sfatul meu este daca n-ai apucat inca, sa faci un test de permeabilitate a trompelor, Doamne-Fereste sa nu patesti ca mine! si eu fusesem initial diagnosticata cu infertilitate secundara, ptr ca avusesem un avort acum vreo 10 ani, dar intre timp mi s-au infundat trompele si s-a transformat in infertilitate primara,numai ca am aflat asta dupa sarcinile extrauterine.



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Andicu:am facut si testul de permeabilitate(HSG)si histeroscopie si se pare k nu sunt probleme.si eu am crezut k sunt infundate k am facut doua avorturi si am pierdut o sarcina.Dar de un an nu am mai ramas si incep sa imi pierd speranta.Stiu k nu trebuie sa gandesc asa si trebuie sa am incredere in Dumnezeu, dar sunt foarte dezamagita....Tu cum reuseti sa te mai incurajezi?
Sa dea Domnul sa ni se implineasca dorinta cat mai repede si sa fim nistefericite
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ce mai faceti voi?
n-ati mai aflat nimic interesant despre inferilitate in zona constantei?
pe aici nu se intampla minuni?nu vor sa vina si la malul marii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Buna, fetelor. Imi pare bine ca s-a gandit cineva sa deschida acest subiect. Acum ceva timp am deschis si eu unul asemanator dar n-am avut succes.
Eu si sotul meu incercam de 5 ani sa avem un copil. Eu am fost diagnosticata cu trompe infundate ( in urma unei HSG ). Am fost la Techirghiol 2 saptamani, am facut tratament la Bucuresti la o asa-zisa doctorita care ne-a mancat banii pe analize, tratamente si inseminari si nici macar nu ne-a dat rezultatele. Am facut apoi o laparoscopie la Polizu, in urma careia m-a diagnosticat, din nou, cu trompe infundate, fara insa a-mi face desfundarea lor. Am ajuns si la dr. Lutescu, despre care aflasem ca se ocupa de probleme de sterilitate, pentru a face instilatii. Dar, de cand s-a hotarat sa mi le faca(de 4 luni), nu am reusit sa dau de dansa. Instilatiile se fac imediat dupa menstruatie si deci nu am reusit sa le fac. Intre timp s-a facut frig si am zis sa le mai aman. Si noua ni s-a propus FIV , de la Bucuresti, insa mai intai sa incercam cu instilatiile. Pana le voi face, vrem sa incercam ceva pe cale naturala. Si sotul meu are ceva probleme dar marunte . Asa ca , bebe intarzie. Dar...., intre timp am luat o fetita in plasament pe care, cu ajutorul lui Dumnezeu, o vom infia. Speram ca vom avea si copilul nostru, desi suntem morti dupa fetita ( o avem de 1 an ) iar viata noastra s-a schimbat total.
Apropos de medici in Constanta, am fost la multi si inca n-am dat de unul foarte bun. Nu prea mai am incredere.

Happy Girl si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

HAPPY GIRL:din nou dezamagire...credeam k e macar o persoana care sa fi reusit in Constanta...
macar tu ai avut curajull sa iei un copil sa il cresti...eu nu am curajul acesta si nici nu ma pot gandi la asa ceva.cu siguranta k pe voi D-zeu va va rasplati si va va trimite si un al vostru si numai al vostru.
nu inteleg cum de nu ai gasit-o pe d-na lutescu, pt k eu am fost si in luna oct si nov la dansa si acum sunt programata la monitorizare in 20 dec.dc nu raman in 3 luni cu tratamentul si schema propusa de dansa voi face si eu instilatii pt k i se pare k o trompa e cam ingustata.
multa, multa bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HAPPY GIRL spune:

Madaluta, instilatiile se fac imediat dupa menstruatie si , din pacate, nu ai cum sa stii dinainte cand va fi perioada respectiva. Prin urmare, nu te poti programa decat , cel mai devreme, in prima zi de menstruatie. Doar daca n-ai cumva un ciclu foarte regulat. Asa am patit eu: in prima zi dadeam telefon si asistenta imi spunea ca in zilele cand pot sa le fac, doamna doctor este plecata la Bucuresti. Mi s-a intamplat de 3 ori, consecutiv. Si, deocamdata, am renuntat. Sper ca tu sa ai mai mult noroc si sa nu ai nevoie de instilatii pentru ca nu sunt tocmai usor de suportat. Cel putin asa am auzit.

Happy Girl si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

HAPPY GIRL:de ai renuntat? nu renunta nici o clipa!si nici nu amana!eu sunt hotarata sa merg pana la capat si sa fac absolut tot ce imi sta in putinta sa am un .si trebuie sa ma grabesc, k timpul nu asteapta...si varsta isi va spune si ea cuvantul...si nu se stie ce poate interveni intre timp....nu stii k ce poti face azi nu lasa pe maine?
....scuza-ma k mi-am permis sa iti dau asemenea"sfaturi".probabil mi le dadeam mie...fiecare stie ce e mai bine pentru el.Dar ma gandeam la tine k daca ai trompele infundate sunt prea putine sanse sa se desfunde singure...asa k tb sa faci ceva in legatura cu ele.D-na Lutescu mi-a spus k se pot desfunda si prin laparoscopie.cere-i sa iti faca si dansa laparo si sa ti le desfunde k sa nu mai treci prin chinurile instilatiilor, si nici pri pericolele la care esti supusa in timpul lor.
iti urez mult , mult, succes si Doamne ajuta sa fim intr-o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele. HAPPY GIRL, am avut si eu trompele infundate le-am desfundat prin laparoscopie, cu toate ca mi s-a spus sa fac instilatii 3 luni si apoi laparoscopie. Am decis ca nu are rost sa fac si una siu alta si am ales doar laparoscopia pentru ca stiam , ca daca sint infundate prin metoda asta le si desfunda . Ce nu inteleg eu , ai spus ca ai facut laparoscopie , ti-au spus ca sint infundate trompele dar nu le-au si desfundat? De ce?
Eu una merg la dr. `lutescu(ea) de un an si de vreo luna jumatate f. des de 3 ori pe saptamina si am gasit-o intotdeauna acolo . intr-adevar dinsa mai colaboreaza si cu o clinica din bucuresti si mai merge si pe acolo. Nu stiu ce sa-ti spun , dar eu zic sa nu renunti la visul tau de a avea un copil al tau . Eu duminica merg la bucuresti la punctie . pe toata lumea



meda rusu

Mergi la inceput