specialisti in infertilitate-Constanta

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Multumesc frumos Madaluta, nu e asa cum auzisem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

buna la toata lumea. Andicu La multi ani si implinirea tuturor dorintelor( , sper ca ai primit vesti bune azi la bucuresti. pe toata lumea
)

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nounou spune:

La multi ani, Andreea!
Iti urez in primul rand, din toata inima, ca cel mai frumos cadou sa se lase cat mai putin asteptat si apoi multa sanatate, fericire, iubire si tot ce exista mai bun si frumos, astfel incat sa-l poti intampina cum se cuvine!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna ziua fetelor, Nounou si Meda multumesc ptr urari ! si aceleasi sunt valabile si ptr voi!
La dr Lutescu am vazut si eu ca si-au marit preturile in ultimele saptamani. Eu plateam 500.000 pe consultatie, daca faceam si echo, imi lua doar banii ptr echo, asa a fost si ultima data! a fost 600.000 ,dar am mai dat inca vreun milion pe analizele pe care le-am facut atunci.
Gabiu, mie niciodata nu mi-a luat atatia bani!!! ptr prima consultatie mi-a luat strict ptr consultatie si atat! si de multe ori mi-a facut si consult pe masa, sau la sani, si nu m-a pus sa platesc in plus! sunt intr-adevar, pacienta ei de 1 an, dar n-am nici-o alta relatie cu ea, ca sa zic ca mie imi ia mai putin decat altora. Cred ca depinde si ce-i zici asistentei, ca de multe ori ele te taxaza si ptr consult si ptr echo si ptr orice altceva mai faci,daca n-o intrebi pe dna dr ce trebuie sa platesti. Verisoara-mea a patit asa, si data urmatoare cand s-a dus, i-a zis dna dr ca sa plateasca numai echo, nu zic ca pe mine alta dr( nu vreau sa-i mentionez numele) m-a taxat de consultatie, ca sa-mi scoata firele de la operatie! desi putea s-o faca la spital,asa era normal. Ori ea m-a chemat la cabinet si mi-a luat si bani ! nu zic cat cotizasem la operatie !!



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

Andicu, citind ce ai scris mi-am dat seama ca este posibil ca prietena mea sa fi facut si ea ceva analize pe acolo. Oricum, multumesc, as vrea sa ajung si eu la ea, dr nu ma hotarasc inca. Sunt pacienta dr.T si luna asta trebuie sa-mi dea tratament de stimulare si apoi IAS la CFR2 ( Matei+Mihalache-la care nu prea as vrea sa ma duc). Mi-a putin peste mana Bucurestiul, eu fiind din Tulcea, dar nici n-as vrea sa ma gandesc la distanta si sa ratez finalul. Acum astept sa-mi vina, sunt in z.31, cu test negativ clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Gabiu, nu dispera ca ti-a iesit testul negativ!sunt sigura ca vei reusi pana la urma! iar cu inseminarile, din cate stiu eu, trebuie sa ai rabdare, ca sunt foarte rare cazurile de reusita din prima;cel putin am auzit ca sunt destule fete care au reusit, mai devreme sau mai tarziu! despre dr T am auzit numai de bine, asa ca sfatul meu e sa ramai pe la el, pe cat posibil! mult bafta si-ti tin pumnii sa reusesti un test II cat mai repede!!!



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

fetelor,dupa cat timp de incercari medicul v-a sugerat sa faceti FIV sau ICSI ?Eu ma straduiesc de mai bine de un an si nici un medic nu mi-a pomenit de asa ceva.trebuie sa le sugerez eu sau este un anumit protocol pentru a incepe FIV?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Madaluta, la mine, de exemplu, mi s-a recomandat FIV dupa ce am facut si a2a extrauterina, pe cealalta trompa, ca fiind unica solutie ramasa sa mai concep un copil al meu.Dat fiind ca am ramas fara trompe, am ramas a alege intre FIV si adoptie.Deocamdata aleg FIV.



Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetele , Madaluta mie mi s-a recomandat fiv din cauza calitatii
sotului , normal este exclus, am 3 inseminari la activ nereusite , deci am ajuns la fiv. Sa speram ca asa o sa mearga.

meda rusu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Madaluta, deoarece sotul meu are probleme cu calitatea
, ni s-a recomandat in prima faza inseminarea. Dupa 3 nereusite ni s-a spus sa incepem sa ne gindim la fiv,ca oricum aici se va ajunge . Il fac acum in decembrie



meda rusu

Mergi la inceput