Mamici de noiembrie - decembrie 2005(72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Ina,

quote:
Daca ar dormi si ea noaptea ca toti copilasii ar fi excelent.
Te referi, probabil, la copiii de 12 ani...

Ela, eu am vrut sa-ti raspund, dar nu am avut timp. Eu am nascut la 40s si 1 zi sau 3 (depinde ce DPN iau in considerare). Nu e nici un motiv de ingrijorare daca depasesti. Copiii se pot naste oricind intre 2 saptamini inainte si 2 saptamini dupa DPN. Politica doctoritei mele este sa declanseze nasterea cam la 10-12 zile dupa DPN, daca nu s-a intimplat natural pina atunci. Hildegard de la sept-oct a nascut parca la 41 sau 42 de sapt. Uite-te peste mesajele de acum vreo 3 saptamini sa vezi ce ne mai vaitam amindoua pe forum.

Cine ziceade bubutize, Smaranda are de citeva zile niste bubite mici si marunte pe toata fata. Tata zice ca ar fi de la transpiratie; eu nu-mi dau seama. Alta lume imi spune ca e acneea de bebelus si ca trece.

Anda, acum te-ai linistit, dar iti mai spun si eu ca am facut testul de streptococ prin luna a 8-a, parca, si daca iesea pozitiv, urma sa incep tratamentul imediat.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, intru si eu sa va salut. V-am citit zilele astea dar n-am mai postat pentru ca... n-am mai prea avut ce. Am avut liber de la servici pt. sarbatoarea de Thanksgiving si asa am reusit si eu sa ma mai odihnesc. Oricum, mai am doar 3 zile de lucru si apoi intru in prenatal.

Abia astept sa-mi tin si eu bebelina in brate, parca nu mai am rabdare pana nasc odata! Intru si eu in priza ca si Ina, poate nasc si eu inainte de termen si ma scap de burtoi

Pupici la toata lumea!

Meems 36s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaloredana spune:

Buna fetele !AM revenit !!!
Pe data de 15 nov. la 5,20 dimineata m-au apucat contractiile din 10 in 10 min.In jur de 7 am ajuns la spital si la 11,47 am nascut o minunatie de fetita normal cu periduala.A fost greu ,dar a mers repede,m-am dilatat repede dar mam rupt si m-au cusut si asta doare si acum dar stiu ca va trece.Pe 19 nov. chiar de ziua mea am iesit din spital.Cadou mai frumos nu am avut in viata mea decat acum cand imi privesc minunatia de printesa ,Vanessa mea.A venit pe lune cu 3,400kg si 48 cm.Sant cea mai fericita mamica de pe pamant.Nu prea am timp sa intruma ocup numai de ea si cand doarme stau si o privesc si ma minunatez.Cand am n program s ma simt si eu mai bine am sa revin.Va pup si va multumesc tuturor care mi-ati fost alaturi cu sfaturile voastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

felicitari ancaloredana....

monet-se pare ca aerul Pittsburghului nu prieste la laptic. nu esti singura- nici eu nu am produs de data asta destul lapte...bebe a fost lenes, Lia bolnava si deci nu am putut sa stau cu el la san tot timpul-cum as fi vrut, sa ne stimulam amandoi, asa ca...dar eu am inceput sa ma impac cu ideea...ca-l hranesc mixt cat putem de mult.
si asa nu am stiut de la inceput daca rezist sa alaptez cu Lia si Liam la un loc...

anda-da eu am testat pozitiv cu Lia. si e asa cum spunea monet si lavi-microbul exista in organismul tuturor-doar ca uneori ma migreaza pe unde nu trebuie...riscul ca un copil sanatos din toate celalte puncte de vedere si nascut la termen sa faca complicatii e foarte mic....
eu am facut tratament la nastere,membranele le-a rupt doctorul si lia a fost sanatoasa tun
ina-se pare ca rachel te foloseste pe post de suzeta....
bic-pot fi si de la transpiratie. Lia facea de la frig, trebuia sa-i dau cu crema hidratanta...ma gandesc ca ar fi buna crema sau pudra de bebelusi...

anamaria-Alex 24.08.1993 ,Lia 21.10.2004 si Liam-17.11.2005

poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra
Puterea corupe. Puterea absoluta corupe absolut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

buna fetelor
imi cer scuze ,nu am vrut sa fiu rautacioasa,poate si din cauza stresului
teoretic stiu ca nu as avea motive de ingrijorare ,dar dupa ce am trecut printr0o amenintare de avort la 6 luni si inca o pierdere de sarcina la 8 luni,credeti-ma ca nu pot fii linistita
am o intrebare la voi asta daca ma poate ajuta cineva
acum 2 zile am avut o scurgere abundenta alba-gelatinoasa,m-am gandit ca poate fi dopul.......iar de atunci,scurgerile sunt mai abundente decat inainte si lichide ca o apa,am citit undeva azi case poate pierde lichid si in cant mici si ca aasta nu ar fi ok pt bebe?
a-ti auzit de asa ceva?si inca ceva la voi cand misca bebe simteati in regiunea colului intepaturi dese si dureroase?
va pup[ si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

ANDA, m-am tot gandit la tine sa stii si cum intru si eu sa mai citesc una alta, saraca tu esti cu altele pe cap.. Sincera sa fiu cred ca Municipalul ala are probleme cu dr…adica or fi ei buni dar atata timp cat ii “calci pe coada” cu intrebari si vrei sa fii lamurita si-ti dau papucii…pt mine deja e prea multa bataie de joc.
Eu nu-l stiu pe Badiu personal, am auzit de el cum ca ar fi un dr f bun, dar se pare ca si-o ia in cap. Eu inca ma gandesc ca nu am refacut analizele din primul trim…. Te pup sa ai o noapte buna si te rog incearca sa te linistesti.

ELA, fii binevenita. Sora mea a nascut la 42s+3z si intradevar problema cu aia mica era ca I se lua un rind de pielicica si era mai “creata” pielea, in rest a fost OK. La ea a mai fost o problema ca pana la urrma i-a declansat nasterea si anume dr spuneau ca a uitat ea UM sin u este cea data initial si ca sa stea linistita ca nu trebuie sa nasca curand…!!!!Dar ca pe peste tot unde gasesti dr, gasesti si idioti. Lichidul amniotic deja incepuse sa se tulbure…sa fie mai verzui, nu stiu exact cum sa-ti spun, cert este ca moasa cu care a nascut a zis : “maica dar o mai tineai mult ca este trecuta cu mult peste termen”. La tine nu va si asa…

LORDRA… si eu intru in 40 saptamani si la ultima eco DPN era 02.12 da’ am o intrebare tu ai dureri de mijloc si de burta??? Sau contractii mai toata ziulica?? La mine cand incep contractiile nu pot sa fac mai nimic inafara sa ma indoi asa de sale, sa strang din picioare(mai bine zis intre picioare) si sa respir ca la nastere!!!! A..si sa ma tin cu amandoua mainile de burta ca am senzatia ca asa ma mai lasa durerea. Tin ochii inchisi de parca mi-ar fi frica sa ma uit . Chestia este ca sunt sin ce ince mai tari si dureaza mai mult....dar nu sunt inca regulate
Acu’ n-or fii astea semnale de nastere, dar incepe sa-mi fie frica ; pai daca eu nu resist cum trebuie la durerile astea care presupun ca sunt MICI MICI MICI fata de adevaratele contractii….ce o sa ma fac????

ANCALOREDANA, felicitari !!! Doar 1 zi intarziere a avut pitica....

Mai CRISTINA si LAVI02 ce programe incarcate aveti....cum de rezistati??? Da sigur dragostea este cu mult mai mare si va da puteri. Si numai voi toate mamicile care sunteti la al doilea BB aveti toata admiratie si stima mea, eu nu stiu daca as fii in stare, zau!!!

joy + bocanila38++
EU

Mergi la inceput

ELA, eu zic sa te duci cat mai repede la spital....ca nu-ii de joaca cu pierdutul lichidului asa putin cate putin.
Si da, intepaturi la nivelul colului am si eu cand se misca dumnealui pe acolo...sau cel putin asa zic eu ca sunt la nivelul colului
Dar ue zic sa numai stai si sa te duci la spital sau macar suna dr....la ce spital si ce dr ai????

joy + bocanila38++
EU

Mergi la inceput

BULUCI..sigur te vei descurca. Va fi paote mai greu ca esti singurica dar vei fi cu atat mai mandra de tine ca ai reusit de una singura. Aceeasi problema o am si eu du dioptriile, cred ca mi-au crescut ca numaii pot sta nici macar in casa fara ochelari, decat daca vreau sa ma pricopsesc cu o durere de cap

joy + bocanila38++
EU

Mergi la inceput

sunt singura pe aici....dar nu am somn....BB-ul da din toate cele de am impresia ca o sa iasa prin pielea mea nu pe unde ar trebui.
Si inafara de asta, oana acu cateva zile de cate ori punea cristi urechea pe burta ii auzea bataile inimii..E acu nu se mai aud. Este rasucit ca-l simt si eu altfel, dar nu stiu cum sta. Adica presupun ca sta cu spatele spre coloana mea, adica inspre interior ....dar nu stiu cum ar trebui sa stea cand iese...Si inca ceva mi-a mai "cazut" burta inca 4 cm si am acum in talie 115CM

joy + bocanila 39 FIX
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Fetelor, astazi dupa ce a venit George de la seriviciu am mincat impreuna si pe urma el s-a culcat cu Rachelina…nu stiu cum de a reusit sa o adoarma, i-am pus-o pe burta si am plecat la treaba, maine iar avem musafiri si iar am fost cu galeata in mana…cind m-am dus in camera si am vazut ca dormeau amindoi m-am cam speriat sa nu o scape asa ca am pus multe perne si paturi pe jos , barem sa cada bebelusha pe moale si prin somn George mi-a spus “ nu te ingrijora Ina, nu o sa o scap” …uite mie de-asta imi este frica, eu una nu prea pot sa dorm cu ea in pat, mi-e ca o strivesc saracutza, asa am o grija…au incercat toti sa-mi spuna ca asta nu o sa se intimple, dar nu pot si pace. Cristina, parca tu pomeneai ca dormi cu Iris pe langa tine, cum faci?
Lavi02, George face naveta deocamdata, din pacate nu a putut fi nici macar o zi cu mine dar sint bine. Cei din jur ma compatimesc ca stau singura cu bebitza, prietene s-au oferit sa vina sa-mi gateasca, sa-mi faca curat, dar nu pot si pace, sint o persoana mai privata si imi place sa mi le fac eu singura. In plus, asa cum spuneam mai demult, in Canada nu se moare de foame si aveam atit de multe posibilitati incat ar fi rusinos sa zic ca nu fac fata, mama nu a avut nici masina de spalat rufe, vase, si in plus multe dintre voi aveti doi- trei copilasi si tot va descurcati, asa ca eu una nu ma pling, Rachelina – bubulina este un bebe foarte cooperant, atita timp cat este hranita.
Anda ce bine ca l-ai sunat pe Tutunaru; sper ca te-ai mai linistit si ca soarele va veni pe strada ta curind!
Bic , Mona va voi suna intr-una din zilele acestea, cind Rachel nu va mai sta agatata de san..
Lavi02 spor la treaba cu cele dpua fete, trebuie sa-ti fie greu dupa plecarea soacrei.
Ripley ce-ai mai facut cu reparatiile casei?
Cristina dupa cat timp ti-a venit lapticul?
Anamari tu cum te descurci cu trei?
Mona hai ca nu esti o mama rea, din contra, vrei ce-i mai bine ptr. puiutzul tau!
Tania, Alexandrina, ce mai faceti, mi-este dor de voi!
Camelia Daniela sper sa rezolvi problemele cu net-ul ca sa poti intra mai des.
Lordra, Joy sintem cu ochii pe voi …care nasteti prima?
Dienutza speram ca esti bine si bb si vom vedea poze cu bb Luca curind.
Alina, au plecat socrii, cum te descurci cu Amalia. Ce bine ca sint ai tai cu tine!
Meems deci intri si tu in prenatal! Da, treci la carat galeti daca vrei sa nasti mai repede…
Ancaloredana felicitari ptr. cadoul frumos!
Leea cum mai stai cu starea de dispozitie?
Buluci incearca sa nu te gandesti la ce analize ai facut si ce nu…nu te stresa singurica.
Ela si eu am avut o scurgere albicioasa timp de vreo doua luni inainte de a naste dar asta nu a avut nimic de-a face cu apa; suna-ti doctorul ca sa fii sigura ca totul este bine.
Mara o sa fii ca noi in 2-3 saptamani, n-ai grija!
Fetelor, cine este urmatoarea, cine va naste ?

- cele care va mulgeti, voi nu pastrati lapticul, il aruncati; eu stiu ca popate fi pastrat la congelator timp de 6 luni, asta ca sa aveti rezerve ptr. bb cind nu veti mai avea laptic..
- cu ce ii stergeti in urechiuse, nu as vrea sa folosesc betisoarele de vata?
- voi cam cat de des le schimbati pampersii? a mea face des kk dar nu plinge, o hranesc si adoarme si apoi mi-este mila sa o trezesc sa o schimb, dar uneori am mai facut asa ca nu-mi place sa o las murdarica.
Mai, asa de rau imi pare ca nu mai sintem atit de active ca altadata!!!! Mi-este atit de dor de zilele acelea cind discutam cite in luna si in stele...

Am pus si eu citeva poze cu Rachelina bubulina in contul nostru comun.

Pupicei si noapte buna tututor,
Ina si Rachel cumintica 4 zile

Mergi la inceput