Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Neatza burtici,
Vad ca slaba miscare pe aici, l anoi ninge un pic, e f. fain, desi e un pci cam rece, maien o sa fie totusi 8 C si luni 12 si se va opri si topi aproape totul.
Ar fi trebuit sa mergem acuma de dimineatza la shopping dar Drags are ceva treaba cam pt 3h si vom merge dupa prinz, pina atunci treb sa fac si eu curat la parter si sa gatesc peste.
Azi is cam adormita, si eveniment am dormit de la 11.30 la 8.20, record pt o simbata.
Maraki- sper sa vii cu tot ce trebuie de la shopping, referitor la cada, eu nu prea fac, baie, dar is ok, si cu ridicatul, si fac multe dusuri.
Kikiriki
- eu zic sa te apuci de ceva cumapraturi, superstitziile nu sunt adevarate, crede-ma, iti trebuei sa ai de toate cand nasti, nu ai timp de cumparaturi ai sa vezi!
Utocatalina- cum adica ti-ai facut pedichiura de nota 1- deci mai bine ti-o faceai tu singura, nu
Sa fie bebe sanatosa ca vad ca ai o burta mare, cred ca e la fel ca a Tatianei.
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Dragelor, voi aveti problem cu ...hemoroizii
? imi cer scuze ca deschid subiectul dar sper sa ma ajute cineva cu un sfat, un tratament, un remediu ceva!
Sunt DISPERATA pentru ca nu mai pot sta in fund, nu pot sta in picioare nu pot sta in nici o pozitie. De azi de dimineata am niste dureri infioratoare si nu stiu ce sa fac....oare daca iau No-spa ajuta?![]()
Ioana
cu
Razvan Gabriel 36 fix
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Denisam spune:
Ioana- imi pare rau ca suferi asa, in primul rand lasa ca cu aprchetuls e rezolva, il mai stergi si si va reveni, vei vedea.
Cu hemoroizii eu stiu asa; 1. icnearca nectar d epruen si cu meire in apa caldutza sa bei, apoi mai exista niste supozitoare care sunt ok in sarcina, dar nu stiu cum se numesc, treb sa ceri la farmacie si mai merge sa stai cu funduletzul intr-un lighean cu apa caldutza, ai sa vezi ca te vei simti mai bine.
Multa sanatate si sa-ti treca repede!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
utocatalina spune:
Ha...Denisa buna faza
...se vede ca sunt inca chiauna
...era nota 10!
Ioana No-Spa nu cred ca te ajuta....am citit acum in "superbebe" si zice ca oricum in timpul sarcinii tratamentul este mai mult local, cu ajutorul alifiilor (intreaba la farmacie), iar NU cu medicamente! Bea minimum 1 litru jumate de apa pe zi, consuma paine integrala sau cu tarite, fructe si legume (crude), dar nu legume feculente(care or fi alea). Il astept pe Dan sa vina cu pampersii Biei...98 bucati, New Baby nr. 2 (3-6 kg)!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
32 in cap ![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Ioana ai vazut ca nu a durat mult pacat ca ti_au facut murdar tare , dar lasa ca se rezolva si asta . In ceea ce priveste cealalta problema nu stiu exact ce e permis in sarcina tot ce stiu e ca trebuie sa ai mare grija si cu alimentatia sa eviti tot ce e condimentat si ce cade greu la stomac. Eu te sfatuiesc sa intrebi doctorul sau o farmacista desteapta si cred ca vei afla mai multe.
Catalina ma bucur ca te-ai distrat la nunta si ca a fost frumos. Ce mai stii de Alina parca zicea ca merge la eco azi?
Irina 35+
Denisam spune:
Burtici, am duc la treaba, caam destule, si oricum m-a laut durerea de spate, deci mai bine muncesc.
Maraki- te astept cu vesti, las laptopul deschis sa vad ce mai zici si Ioana-sanatate multa!
Daniela, Monica 70 si Astery -da-ti si voi un semn de viatza ca sunteti bine!Diana?
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Ingrid S spune:
Ioana, stiu ca in sarcina e un singur remediu pt hemoroizi, cere la farmacie Hemorzom, este o alifie si supozitoare cu glicerina.
Nu costa mult, sunt eficiente, pe mime m-au ajutat. Sunt si supozitoare Hemorzom, depinde cat de rau te simti. Drept sa spun, eu am folosit doar alifia si supozitoarele cu glicerina, pt constipatie.
Ingrid S
28+
asteryaro spune:
Burtici, buna seara!
Nu ma simt grozav. O stare de somnolenta ceva de speriat, bine ca sunt singura acasa. Azi abia am reusit sa pun o tava cu cartofi la cuptor... Piciorul meu stang ma doare din ce in ce mai rau, s-a umflat cu tot cu talpa... luni merg la medic, la ortoped sau ginecolog - inca nu stiu. Abia merg, mi-ar trebui o carja caci mai mult ma tarai prin casa. Azi n-am iesit deloc si sunt ametita. Marea minune este ca pot sa conduc asa cu piciorul umflat.
Ma dor toate oasele, burtica, coastele... abia mai respir. Deja am inceput sa folosesc mai des inhalantul impotriva crizelor de astm.
Gata, v-am omorat cu ale mele!
Sper ca voi sunteti bine TOATE!
Kiki
29w
http://community.webshots.com/user/astery100
Denisam spune:
Kiki- ai grija de tine si mergi almedic pt picior, cu spatele asta e, cu coastele in fctei de cum se pozitioneaza bebe, mai vb cu el sa se mai miste de acolo si cu oasele poate fi de la vreme.
Cu astmul nu stiu, decat ca acel inhalator e bun.
Am fugit sa aspir!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK