Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Denisam, multumesc pentru urari!
Imi place tare mult numele de Emma pe care l-ai ales!! Eu am o prietena buna care are o fetita Emma asa ca........ s-a luat numele asta! Si mie imi placea tare mult!

Fetelor vad ca voi ati cumparat deja mare parte din lucruri pentru bebe......eu inca nu am cumparat nimic...nu stiu cum sa fac ca tare mi-e frica si sunt speriata de bombe pana nu o vad intreaga langa mine!!!
Ieri m-a intrebat Iosup: "Si.... ati pregatit camera ei?
Zic:"Nu.... ca suntem superstitiosi!!"
Zice: "Pai nu e un copil dorit?"
Zic:"Ba FOARTE dorit!!!
Zice:"Pai si nu aveti de gand sa luati nimic?"
Zic:"Ba da dar poate prin ianuarie...."
Zice: Aoleuuu, pe vremea aia o sa mai iesiti din casa???
"Da...zic eu..
Zice:Aha.... si ce superstitiii mai aveti, cu tramvaiul 13 si altele de genul asta??"

Asa ca m-a cam apostrofat cum ca odata ce o vad la eco ca e normala sa incep treaba si sa termin cu prostiile...

Voi ce ziceti...si mai ales ca o sa fac cezariana din pacate...asa ca eu chiar ma gandesc ca o sa cumpar macar patut, ceva hainute pe care sa le apuc sa le spal si ceva biberoane,tetine, pampers. Sunt constienta ca e o prostie ...dar nu ma lasa inima, iar al meu sot e si mai speriat ca mine...a zis ca pana nu face INVENTARUL ei, adica 2 maini, 2 picioare, ochi, gura, nas, toate la locul lor, nu cumpara nimic!!!Ha, ha, ha!!

Eu o sa intru in prenatal din ianuarie si cred ca de atunci o sa ma apuc de cumparat!!

Kikiriki 26+ si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Va pup,
Ca ma duc la mama , cica a facut papanasi...

Anca 29+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, fetelor.
Am revenit de la medic si in mare suntem bine. Doar ca suntem un pic rapuse de anemie si din cauza aceasta bebita a luat in greutate doar 300 g intr-o saptamana jumate. Acum ne-am pus pe tratament du Tardyferon, 2/zi si sper sa dovedim si aceasta lipsa sa crestem bine bine, sa mentinem ritmul de pana acum o saptamana. Colul s-a lungit de la ultimul control, acum e 3.5 cm e la 2 cm, doar ca e un pic deschis si placenta a inceput sa se matureze, grad 1/2. Ne-a dat injectii pentru maturarea plamanilor, in cazul in care avem vreo surpriza si vin iarasi nenorocitele de contractii care pot scurta rapid colul.
Doctorul mi-a zis sa nu imi fac probleme, ca bebe e foarte bine, mai ales ca are abdomenul, care zice el ca e cel mai important, de 34+, deci mai mare cu aproximativ o saptamana. Capsorul este mai mic un pic, dar cred si eu la ce inghesuita sta saracuta de 2 luni si mai bine cu capsorul jos.'
Maraki, spor la cumparaturi, sper sa o convingi pe socrosenie sa va ia tot ce va trebuie.
Kikiriki, sa stii ca si sotul meu avea superstitii, dar noi am trecut peste tot si am inceput sa cumparam din lucrusoare si camera e aproape gata (mai lispeste lenjeria de patut).
Giova, distractie placuta cu ai tai.
Pupam toate fetele si sa aveti un weekend minunat.

Va doresc o sambata frumoasa.

Ralu 33+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele. SI eu pe aici, de fapt pe la mama. Mi-am facut curaj de dimineata si am luat metroul si m-am pus pe drum. Greeeeu, de cand am asha dureri. Asta noapte am dormit! Surprinzator cu doar 2 intrerupri intre 1 jumate si 7! O data pt toaleta, iar o data pe la 4.30 m-a luat pe sus o contractie dureroasa!. Vad ca fara No-Spa nu mai tine figura. Mai nasol e ca nici cu No SPa nu prea tine.
In legatura cu scurgerea, eu am avut abundenta albicioasa si evident provocata de candida. AM luat ceva ovule si s-a rezolvat! Acum e muult mai putina. Monica tu ziceai de ceva galben-maroniu si nu cred ca e prea bine. Eu zic sa intrebi si doctorul sa nu fie ceva dopuletz mai ales ca ai si tu ceva dureri!
Acina, m-ai omorat definitiv: papanashi!. Pofta buna.
Maraki, spor la cheltuit cu socrosenii!
Kiki, cu superstitiile tare te inteleg! Nici eu n-am vrut sa iau nimic. Si totusi am luat strictul necesar in materie de hainutze (ce ar folosi in spital, atat), dar si mobila (patut si dulapior) ca am gasit-o avantajos si mi-era ca dupa ce nasc nu mai am asa o ocazie. SI voi mai lua landoul (cosul), cred ca atat! Restu dupa.
fetele. Mor de ciuda ca e o vreme minunata, iar eu nici nu pot sa ma mishc.

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacramioara t spune:

Buna mamici,
Multumesc tuturor de urari.Irina pai eu plangeam pt. ca ma desparteam de voi si nu stiam cand mai puteam intra pe DC.Azi am fost la Eco si bb este bine.Data probabila a nasterii s-a modificat de la 8 ianuarie la 4 ianuarie.Este cu o saptamana mai mare dupa masuratori si are 2.500 gr.In rest suntem bine si sper sa mai pot intra cat de curand pe DC.Acum trebuie sa plec.Va pupic pe toate si numai bine.,.Sanatate maxima voua si la bb.

Lacra,33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Salutare burticutze!
Eu ma simt ok, mi-e greu sa pap mult, parca s-a micsorat stomacul. Deci, mai rarutz, ca-i mai dragutz! Am citit ca va e greu sa iesiti din cada de baie...pai eu fac dush dimineatza si seara, obligatoriu baie! Daca asa o sa patesc si eu, va fi nasol de mine, pt ca asta e relaxarea de seara.
Maraki, mersi, eu lipsesc cam des de pe forum, dar nu prea am probleme si atunci nu are rost sa intru degeaba. Nici mancare nu fac (sotzul sau socrosenia gatesc pt mine) asa ca nici retete nu stiu...
Prefer sa va citesc si am noroc cu voi, ca de ex. faza cu cele 126 de zile pre si postnatal de la voi o stiu. Si am facut gura la sefa de personal ca nu mi-a zis. Raspunsul ei a fost: "credeam ca ti-am spus", ce idioata!
Ar mai fi ceva: ati observat careva ca v-au aparut varice sau se vad venele mai pronuntate? Ca eu asa vad la piciorul stang, dar ma dau cu Stimuvent (din plante) si sper sa treaca. Si sunt abia in luna a 7-a...
Va las acuma, poate intru mai tarziu, am de mers prin oras.
Va fetelor!
Ingrid S 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Buna fetelor

Ne-am intors si noi de la eco si de pe la plimbare. La noi plimbarea e in Sellgross si Metro . Stam si ne chioram printre standuri pe acolo .

De la eco, toate bune si frumoase, acceasi surpriza, cu bebica foarte mare. Daria mea draga, e la 29+ de 2600g. Cred ca ii place de fata doctorului cand o masoara. Vrea sa il vada cu ochii lipiti de ecran, iesiti din orbite de mirare. Nu prea ii iese lui la socoteala cum de e asa mare, mai ales ca el se astepta sa fie sub grafic ca dezvoltare, eu avand tensiunea aceea indusa de sarcina.
Deocamdata am primit de facut injectii pentru maturarea plamanilor la bb, de teama ca fiind asa mare, sa nu se grabeasca spre iesire. Total kg luate in sarcina pana acum 10 Kg. A zis nenea ca nu e nici mult nici putin, tocmai cand ma pregateam sa ma umflu in pene ca e putin . Placenta bine, lichid bine, col bine ... mai ramane doar timpul sa mai treaca .. asta nu trece prea bine. Trece prea incet. Eu deja nu mai am rabdare.

Si va spuneam ca am fost la plimbare in Sellgros. Eu vroiam ceva bun si cald de baut, dar nu aveam chef de cafenele. Si ne-am dus la Sell, unde am primit o oferta si un talon de completat pentru o tombola, si ne-a dat si o bautura calda la alegere . Astfel mi-am baut si eu cafeluta ce o doream. Mi-am luat si Lavaza decofeinizata sa ne mai prostim cu cate o cafeluta si acasa

, Deea 29+
Mai e mult pana departe ???
Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Kikiriki are si docotrul dreptate mai cumparati si voi cate ceva . O sa va prinda bine apoi ai sa vezi plus ca acum in decembrie mai sunt unele reduceri si ai sa vezi ca nu poti rezista.
RALUCA pai cat trebuia sa ia bebe intr_o saptamana jumatate? Bine ca s-a lungit colul.
Bee ma bucur ca ai dormit si ca esti multumita. Poate o sa te tina tot asa. Nu ti_am trimsi prajitura ca nu prea stau pe scaun ca sunt un pic cam ametita nu stiu de ce dar promit ca imi fac timp.
Lacramioara eu am intels nu mai eu stiu ce . Dar si bebe al tau e grasanel . Lasa ca e bine.
Deea pai de fata ta ce sa mai zic ca e ditamai grasunica .
Mai ales ca nu ai luat multe kilograme .Felicitari si sa o tii tot asa.
Fetelor eu sunt cam ametita nu stiu de ce de dimineata tot asa o tin , ba m_a durut stomacul , ba m_a usutrat gatul, ba misca bebelul de zici ca face breakdance in burta mea.Si tot asa ca sa nu mai ziceti ca eu nu ma plang. Cred ca mi se trage de la cola pe care o trag mai nou zilnic. Dar imi trece si sa vezi atunci.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Am aparut si eu.....ametita, bumbacita si am sa va zic si de ce...daca vad bine tastatura...ieri vine Dan si-mi zice ca mergem de fapt la o nunta....2 miri de origine araba...la un restaurant dintr-un hotel de mare fite...va dati seama ca am stiu ca nu am decit o sansa...sa intru in rochie cu orice pret ca altfel nu se putea...mi-am pastrat calmul, m-am spalat, m-am fardat si cu 10 minute inainte sa plecam m-am imbracat....Dumnezeu a avut grija de mine si Evrika....am mai intrat, cei drept pentru ultima data pina la DPN in rochie...URA!!!!!...si in ciorapi, care numai de gravida nu erau! Am pus 3 poze facute ieri inainte sa plec. Le gasiti in album la "burtica"!Am ajuns acolo...super misto...peste tot brazi impodobiti, ghirlande...meserie, ce sa mai! Nunta a fost bestiala....numai tineri...s-a dansat, am avut o companie super misto, mincare excelenta si un tort de imi curg balele si acum!Si acum sa va zic ce de prostii am facut: am dansat pe tocuri, de cred ca i-am speriat pe toti ca o sa nasc acolo,am mincat ca o sparta, plus nenumarate felii de tort, ca de, m-au vazut gravida si le era frica sa nu ma anemiez si am stat pina la 1:30 noaptea...cred ca Bia era chiauna! Dan a tras nu stiu ce sfori si a inchiriat o camera la hotel asa ca am cazut definitiv pe spate....ce camera...ce pat...imens....ce baie...mai mai ceva ca-n filme...si eu am mai iesit in afara cu jobul la hoteluri bune, dar ce cotinete de camere aveau....nici nu se compara cu ce am avut ieri! Cind s-a terminat petrecerea ne-am fugarit nitel prin pat...si desigur ca l-am rasplatit cumva pentru ziua speciala de ieri! Ce sa va mai zic, de dimineata am luat micul dejun in acelasi decor de vis si acum ma gindeam sa-mi invit nasii de ziua mea in dec. acolo sa sarbatorim...Dupa micul dejun am plecat la pedichiura si mi-am tras o pedichiura de nota 1- la pedichiuristul bunicii, al mamei si al meu, si, cine stie, poate si al Biei! Acolo m-am chircit de durere ca aveam niste colturi si bataturi de nici nu stiu cum mai mergeam!Am ajuns acasa si m-am culca..am dormit ca valiza in gara, acum am papat si am zis sa va impartasesc ce bine m-am simtit!

Felicitari fetelor care au venit de la doctor cu asa vesti bune, Kirikiri, Ralu si Deea...ma bucur ca cele cu griji a-ti scapat de ele...ce bine!
Luni mergem si noi sa o vedem pe golanca asta mica care s-a agitat toata noaptea!
Maraki intrebai cum ne ridicam din cada...eu..ca vai de mine...ma sprijin de cada si incerc sa urnesc burdihanul, care ma trage pe zi ce trece mai in jos...uita-te la pozele de la "burtica" sa vezi cit de mult a crescut de la 30+ la 32+! Nu stiu zau mai incolo ce o sa mai fac cu asa burtoi, dar om vedea...deja se pare ca la una din capsele de la salopeta trebuie sa ma desfac..si mai imi ramin 2!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta32 in cap

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor au terminat mesterii in 2 ore de pus geamurile, din pacate nu au avut bun simt si au facut o mizerie cumplita si mi-azu zgariat infiorator parchetul
Acum durearea cea mai mare este ca nu are cine sa tencuiasca. Nu stim chiar pe nimeni care sa se priceapa, asa ca asteptam un prieten sa vina sa ne sfatuim cu el....mie bineinteles ca-mi vine rau cand vad cum arata iar casa, va dati seama ca au dat folia care am pus-o pe jos la o parte ca cica li se lipea de picioare asa ca au facut praf parchetul, plus ca deja l-am spalat de 3 ori dar tot alburiu, prafuit si murdar e ....incerc sa nu ma enervez!
Sper sa se rezolve si asta si saptamana viitoare imi caut o femeie sa am ajute la curatenie si sa terminam odata cu balamucul!!!

Ioana cu Razvan Gabriel 36 fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput