Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Vad ca doar eu bantui pe aici, dar au venit mesterii si am fost nevoiti sa sarim din pat.
Mai fetelor ma ucideti cu mancarea. Eu nu stiu cum reusiti sa gatiti atatea feluri ca mie mi-a luat ieri o ora sa tai marunt zarzavatul pentru ciorba.....ca mi s-a stricat blenderul (este al doilea care se strica) si parca nu am o mana. Doamne ce util e aparatelul asta mic si care imi este atat de necesar dupa ce vine bb....

Ioana cu Razvan Gabriel 36 fix
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Deci scurgerea e normal sa fie asa galbena, ca la un moment dat imi faceam griji.....eu nu pot dormi cu chiloti, asa ca majoritatea pijamalelor mi s-au patat si nu prea iese la spalat...

Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Saluti, burtici!
Strigam si noi prezent la apel si ne prgeatim sa mergem la nenea doctorasul sa ne interpreteze rezultatele la analize si sa ne mai masoare un pic...si am niste emotiiii de cate ori merg la control de zici ca merg la taiere.
Ioana, sa stii ca si eu scurgeri, dar nu ff abundente si mi-a zis dr. ca e normal si ca inainte de nastere voi face un tratament usor pentru candida (care cica apare cam la toate gravidele).
Pupici la toate burticile si sambata frumoasa si cu mult soare .

Ralu 33+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Ralu, ma bucur sa te vad pe forum, ieri chiar ma gandeam ca nu te-am vazut deloc, dar apoi am vazut pe MSG ca esti out.
Mie nu mi-a zis dr nimic de scurgere, sau ac ar putea fi candida, e drept ca nici nu m-a vazut pe masa, de fapt nu am mai fost pe "calul balan" din luna a treia.
Eu sper sa fie bine si sa nu ife ceva rau pt bebe, cu toate ca acum ma gandesc ca am luat Amoxicilina si din cate stiu eu antibioticul provoaca candida

Pozicile mele
Samburelul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Eu sunt mai mereu acasa, dar am zile in care doar citesc pe forum pentru ca daca m-as apuca sa mai si scriu nu as mai face chiar nimic prin casa.
Ioana, bafta multa cu geamurile, sa termine cat mai repede si cat mai putin moloz.

Ralu 33+
Poze cu familionul

www.tickercentral.com/view/4gkq/2" target="_blank">Anastasia in burtel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna dimineata burtici,
Ioana si eu am scurgere abundenta dar se pare ca e normal la gravide.
Ralu succes la doctor , te asteptam cu vesti noi.
Alina esti bine?Sper ca da.
Bebele meu a avut un chef de joaca aseara , se stramba burtica in toate partile , de bine ce ziceam ca s-a linistit acum ca a crescut si nu mai are lor sa se miste...E dragut se misca cu totul , cred ca se rasuceste.

Am implinit 29 saptamani

Anca 29+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Ursoaica, imi pare rau de programarea ta , stiu exact cum te-ai simtit ca mi s-a intamplat si mie o data...

Anca 29+

Pozele Noastre
Burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana bafta cu geamurile!!! Sa nu faca multa mizerie mesterii si sa le puna rapid.
Eu am noroc cu mama si bunica, care pun zarzavat pt. ciorbe pt. iarna. Si eu iau frumos din borcan, gata taiate si e o minune. Bine ca mai pun sieu o capa si 2-3 morcivi, dar alea au de toate.
Cred ca as muri daca ar trbui sa pun eu pt. iarna asa ceva, ca sunt toate legumel date pe razatoare.
Iar pt. tocanite si alte chestii am tot asa o pasta de ardei. E super buna si da mancarii un gust deosebit.

Am mai adunat din casa, acum fug sa fac un dus si revin mai tarziu.

Ursoaica, Acina, Ralu !!!
Numai noi vad ca bantuim pe aici.

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata

Andiadoro asa stiam si eu ca e normal sa iei in sarcina maxim 15 kg,eu de la 72 ajung sigur la 90 pana in ianuarie Ce noroc are Irina ca esti si tu in Franta, ai lamurit-o cu branza
Giova cand traia bunica mea aveam si eu zarzavat la sticla, vai si ce buuun eraaaa
Ioana spor la treaba, sper sa nu iti faca prea mare mizerie de la termopane, spala si tu incet, incet ca sa nu mai ai probleme
Ralu si restul fetelor va doresc o sambata frumoasa
Fetelor nu stiu cum s-a mutat bebelinul meu, cert este ca am de doua ori pana acum si parca simt inca senzatia de Cam in doua ore plecam si noi la cumparaturi cu socrosenii, s-ar putea sa iasa cu scantei daca ne fac figuri

32+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza Monica!!!
Deci azi e ziua de cumparaturi cu socrii? Multa bafta!!!
Ai mei trebue sa fii ajuns in gara, s-a dus Clau dupa ei, dar tot mai intru eu mai tarziu sa va citesc.
Si sa vad ce au cumparat socrii pt. Angelo!!!

gio si bb Marco 33+

Mergi la inceput