Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
Denisam spune:
Uf ca abia acu ma duc al dus in sfarsit, ca a trebuit sa scriu un mesaj parintilor mei.
Ursoaic-o- nu am priceput nimik cu rama si cu vierme, serios, lasa ca te lamuresti tu si ne zici si noua..
Am luat o rama ieri speciala pt poza care o avem din vacanta asta cu papagalii, e adevarat asta.
Monica- bafta cu pedichiura maine, ai ajuns la faza cu oglinda si dusul, eu inca nu, mai pot si fara deocamdata, is curioasa cat, dar diametrul la burtik meu are in cm 90-91, deci nu stiu cat aveti voi..
As putea sa gatesc azi, dar nu s-a dezghetat pesteel , asa c ail fac maine, duap ce sper sa mergem la niste shopping de dimineatza, pt Dragos, da![]()
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Fetele, gata ma duc la culcaric'.
Sper sa pot si eu dormi pana maine fara sa ma intorc, caci am o groaza de treaba.
Daca tot ati vorbit de mancarici, eu maine fac o ciorbita de legume cu bors, musaca de cartofi, salata de ciuperci (
Denisa, de cand i-am spus sotului, nu-i mai tace gura "vreau maioneza, vreau maioneza" de parca o fac numai cu maioneza) si desert fructe si salam de biscuiti. Sper sa nu ma injurati daca v-am dat idei.
Si pe urma curat, adica bagat matii in spaima
![]()
, spalat imensa mea "vila" de o garsoniera.
Noapte buna burtici!
Ursoaica
34+
Ursoaica spune:
Ai zis ca ai cumparat o rama pt o fotografie, iar eu am inteles la inceput rama=vierme (chestia aia pt pescuit). Am pus caciulitele la litera "a" gresit.
Sper ca nu te-ai suparat. Scuzama te rog, nu am vrut sa te jignesc.

Pe mine m-a distrat.
Ursoaica
34+
maraki spune:
Am stat si eu pana acum ca sa se fiarba cartofii pt. salata.Ursulica dupa ce nasc o sa fac si eu salam de biscuiti
Acum nu suport cacaoa![]()
Denisa si restul fetelor, va spun noapte buna
tocmai am luat si eu un Scobutil!
32+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Ursoaica spune:
Ah, Maraki inseamna ca si eu tot de la cacao am arsuri? Eu am crezut ca de la stafide.
Ursoaica
34+
Bee spune:
Maraki sa-ti fie de bine cu ce-ai cumparat. Si sa ai spor si maine! Sorry pt picioarele tale umflate. EU macar de astea am scapat. DEja ma gandeam cu unul din putzinii mei neuroni, cum itzi faci tu pedichiura cu oglinda si dushul! Iar eu din cada iti spun ca ma ridic in maini! Altfel n-ash reusi!
DEnisa, esti o eroina daca n-ai nevoie de oglinda! EU nici cu oglinda nu ma descurc (n-o fi oglinda cum tb). AM pus-o eu cumva pe fundul cazii, dar apoi n-o mai vedeam de burtica!
. Jale mare.
Ursoaica, ce imprimeu si ce culori avea lenjeria de pat ca m-ai facut curioasa? La pretul ala mai ca m-ash aventura in Cora. BIne ca macar tu "ai mai inviat", ca vad ca eu si Monica (care sper sa doarma sa nu ne mai citeasca la ora asta) tot suferinde suntem (Monica, de sciaticul de la soldul meu stang am si uitat! Nici nu mai avea sens sa ma plang de el!
. Soarta).
Hai ca de si fata mea ma boxeaza de zor, incerc sa ne culcam.
Bee
si Fetitza
Ursoaica spune:
Bee nu pot sa zic culoarea materialului, dar pot sa zic ca erau de mai multe feluri, cu imprimeuri galbene, albastre, roz, era o cacealma acolo si sincera sa fiu nu m-a interesat prea tare ce animalute erau pe ele, pt ca mai mult sange rau imi facea atunci. In schimb cand o sa-l cumpar il invart pe toate partile.
Dar fa un drum, sunt puse chiar vizavi de patuturi, nu ai cum sa le ratezi.
Ursoaica
34+
Denisam spune:
Ursoaica- nu m-am saturat, s ai spor maien la gatit sicuratenie, ca vei fi gata pina am trezesc eu!
Bee- mulumesc, da inca nu am nevoie, sper sa mai rezist pina la Craciun macar si apoi cu oglinda..
Maraki si restul fetelor noapte buna
, eu ma iesit de la dus si pedichiura si m-am cremuit la greu, e f. bine..Maine seara e posibil sa vina nasii asa ca o s vad si eu ce incropesc, in afara de peste, cred ca va face Dragos ceva thai food, mai vedem.
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
andiaroro spune:
Eu tot cu schimbul 3.daca as dormi ziua as crede ca functionez dupa alt fus orar,dar nu e vb de asa ceva-e insomnia cea mai crunta generata de programul de dans al bebeului.......un dans cam dezlanat si in forta, dar cine va avea bebe cu muschi la nastere
.
ca imi place sau nu cred ca am batut recordul gastii noastre la kg dintr-o luna - alea 7 erau ale mele pe bune.dieteticiana mi-a explicat ca nu detin totusi recordul absolut(ala a fost de 8.5kg la cazurile pe care le-a avut ea),sotul meu crede ca sunt totusi in top ten luna a 6-a.Ca cica asta-i luna cu belea in sarcina si la persoanele care nu au pus deloc inainte poate aparea o explozie de genul asta.nu m-a considerat caz disperat dupa ce a vazut ca in cele 10 zile care au trecut de la ultima cantareala nu am mai luat decat 0.5kg si dupa ce a studiat lista cu ce am mancat eu saptamana asta.Partea cu analiza mancarii a fost chiar amuzanta: avea o carte in care erau tot felul de poze cu felii de paine de diferite marimi, farfurii cu carne in ele sau cu piuré si tu trebuia sa-i spui cum arata felia ta sau cat iti pui in farfurie. In principiu, eu am mananc ok. Ma asteptam sa faca urat ca in vreo 4 dimineti mancasem paine cu unt si cu dulceata si la fel facusem si cu ravioli cu branza pe la pranz si seara,dar nu a fost pb fiindca nu depasisem necesarul zilnic din grupa respectiva,din contra chiar mi-a recomandat sa mananc mai multe feculente ca astea sunt necesare lui bebe si tin si de foame (nu te mai apuca rontaiala intre mese).Si m-a certat pentru ziua in care am mancat un mar si o banana impreuna.Fructele ea le vedea mai mult ca o gustare intre mese si o singura portie dintr-un singur fruct adica:1 singur mar,o singura banana,o portocala, 15 cirese
.in sfarsit, vrei mai multe mere deodata le mananci, dar tai din altele, asa ca adio dulceata, reduci din zaharul de la ceai, altfel mergea pe ideea a 3 fructe pe zi.Cum nu eram caz de regim am discutat despre cum si ce trebuie sa manance o gravida in general cat mai sanatos ca sa acopere necesitatile lui bebe.Cel mai tare m-a amuzat partea cu uleiul-necesarul ar fi de 4 linguri pe zi.Daca ai mancat 5-6 nuci s-a dus o lingura,10 masline idem. Pe de alta parte eadevarin asta,fiindca eu fara sa stiu chestiile astea chiar asa am mancat cand mi s-a facut pofta de nuci sau de masline ca se amuza copios sotul meu ca faceam gat ca vreau masline mancam vreo 10 si gata.In sfarsit, am liste cu necesarul zilnic si echivalentele,adica pe unde sa tai daca bagi o pizza,o prajitura,etc.daca vreti, pot sa le traduc si sa i le dau Danei sa le puna pe site.
Conform hartiilor astora la sfarsitul sarcinii bebe cu accesoriile au intre 8 si 10kg, iar
rezervele mamei sunt considerate normale intre 2 si 5 kg.
Irina,
cu durere in suflet si profund regret, te anunt ca branza fix ca-n Romania nu o sa vezi. Cea mai apropiata ramane feta. Pentru budinca,placinta, pasca,etc eu folosesc fromage blanc(nu din aia fara calorii
), pe care presupun ca o stii ca e pe toate drumurile in cutii ca cele de smantana. Gaselnita mea, ca e cam lichida branza asta alba,un ou in plus fata de reteta, iar la placinta si pasca 1-2 linguri de gris. Noi suntem multumiti de rezultate in lipsa de altceva.......
Bee si sotul meu a umblat pe coclauri aseara, dar nu la baute cu prieteni ci pe la prietenele lui magazinele. Cica el a cautat magazinul la care ar trebui sa mergem noi azi la cumparaturi pentru botezul fetitei prietenilor nostri, ca sa nu ma obosesc eu prea tare bantuind ...sa mergem direct la tinta. Si bineinteles ca nu l-a gasit.......ei asta e. bine ca s-a impiedicat doar de o curea.
Maraki-spor la cumparaturi!
Pisoi- eu as vrea povestile in germana.Am mail-ul la profilul personal.Danke schon!
ma opresc aici cu discursul meu nocturn si ma duc sa-i povestesc lui bebe inca o data ca in general lumea doarme noaptea!![]()
ana 27+
Giova spune:
Neatza
!!!
Bebele meu doarme si se trezeste odata cu mine, ceea ce e super pt. mine, ca macar dorm noaptea.
Monica ai fost la cumparaturi cu socrosenia? A luat ceva pt. nepot?
Lui bbe ii place cand il port prin magazine, si chiar imi face bine sa ma plimb, nu ma simt obosita deloc, doar respiratia e mai accentuata.
Abia astept sa vina mama cu cearceafurile de finet, mi-a cumparat un plover misto pt. bebe, si mi-a tricotat unul. Incepe sa-si faca rolul de bunica, dar din pacate numai ea.Cei din fam. lui Clau nici unul, nici cumnata. Mi-e si jena si rusine sa le tot arat ce a mai primit de la sora-mea sa nu prinda ura pe ea. Dar asta e.
Slava Domnului nu am contractii, foarte rare,una, doua pe zi, daca.
Eu trebuie sa merg luni la eco, dar cum am uitat sa-mi fac programare, nu stiu daca mai are loc, daca sun luni dim. Martia se fac avorturi, asa ca numai miercuri voi putea merge. Oricum va voi tine la curent.
Din vana si u ies mai greu, mai ales ca nu modelul cel mai mare, dar il strig pe Clau si ma scoate el.
Fug sa fac patul si sa aerisesc.
gio
si bb Marco 33+