Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA nici eu nu prea cred, eventual contractii din alea false, la mine se intareste burta cu o frecventa total neregulata si tine tot la fel...de aia-s derutata.
Si cu salele...ma doare doar nervul sciatic, pe piciorul stang in jos, nici nu ma pot sprijini pe el!
Iar cu scurgerea si la mine e parca mai mult pe zi ce trece (chiar ma intrebam saptamanile trecute cum de n-am aprope deloc - stiu ca-i normala in sarcina) si acum e parca mai galben-maro, de la "galben ca lamaia". Presupun ca nu-i "dopul"
Ceaiul il beau in locul laptelui azi...
HOPA e ora 12 trebuie sa-mi schimb prefixul am 34 de saptamani!
Si chiar ca plec la culcare, nu mai stau pana la 1,00
Salutari si DIANEI! azi nu cred ca ai capitol de deschis,fetele s-au dat la fund...

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Acuma vad ce-am scris..e vornba de piciorul drept...sper can-am cobit sa m-apuce si cel stang
Am uitat, tu DENISA iei ceva pentru durerea de spate? Sa nu zici ca o remediaezi cu gimnastica...nu ma vad la ora asta facand!...si sa ma scol de pe scaun a devenit un chin!

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- contractzii false eu am demult, chiar acuam duap capucino m-au luat si ma lasa dc ma masez sau mai merg, etc.Durere pe sold am si eu mai ales noaptea, de..de la kg si pozitii zic eu.
Fugi la somnic, somn usor!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai fetelor..da' ce ati patit toate cu atatea contractii? Nu ma speriati va rog...si stati potolite...ca cica suntem mamici de ian-febr. aici..vreti sa fim scoase de pe subiect? Eu vorbesc care deja m-am programat sa fiu mamica de decembrie.

Si bebeloiul meu se chirceste cand pe stanga ..cand pe dreapta... da' imi lasa colul in pace... Doamne Ajuta.

Stati cumintele...lasati trebuile, bagati NO-SPA si nu va mai ganditi decat ca totul este OK cu voi.

Va pupic si ma bag la nanic!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor am venit tarziu de la cumparaturi, pe la 20.30 Acum chiar ca nu mai sant de colindat prin magazine, toata lumea se uita la mine, mergeam atat de inceeeet, rau de totMa durea intre picioare, picioarele ca erau umflate rau, burta ca se intarise,vai de mineNoroc ca maine ne ducem la un singur magazin si gasim tot ce e nevoie
Monica mi-ai facut pofta cu ciorba de fasole si am pus din seara asta fasole la muiat,Irina am fiert deja morcovii pt. salata si am pus acum si cartofii sa termin mai repede maineNu stiu daca o sa gasesti branza de vaci acolo, aceeasi situatie e si la mine aici
Bee si Monica aveti grija cu contractiile astea, nici nu stiu ce sfat sa va mai dau...mai bine va duceti la dr. la un control!!!
Denisa te invidiez ca poti sa bei capuccino
Kikiriki felicitari pt. fetita intra mai des si da-ne vesti despre voi!
Ingrid si tu la fel, nu ne uita
Giova ce marfa ca ati pus piciorul in pragin privinta vizitelor

pupici

32fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna seara burtici! Am revenit.
Cam tarziu ce-i drept.
multi la toate fetele si va multumesc pt incurajari.
Se pare ca a fost doar pisu'. Ca umblatorii de la la mine nu au voie inauntru ca imi dau contractii, asa ca sunt in balon .
Acum sunt bine, in schim am fost nervoasa toata ziua.
Cica sa ma mai calmez m-a scos sotul in oras ... la cumparaturi la Cora. Ce credeti ca am vazut acolo set de pat (6 piese: cearceaf pat, cearceaf perna, mai era un cearceaf dar am uitat pt ce, 2 protectii pat si inca ceva) 600.000 lei.
Teolina ...
Maraki la cat de nesimtite sunt socroseniile, sigur nu o sa-ai dea seama.
Denisa si bbul meu este finut, iar daca se adevereste la eco ca este fata, la mine se aplica ce ai afirmat.

Ursoaica 34+

Mergi la inceput

Maraki- sa ai pofta maien sa maninci si fasoel si salata si sa ai bafta al cumapraturi.
Imi pare rau ca ai probleme si cu picioarele, eu sunt ok, dar fac si destul sport si ma misc suficient, as face mai mult dar ba n-am timp, ba e cam frig afara si la innot acuam nu am mai risc, sa mai racesc sau mai stiu eu ce cu psicinele astea.
Kikiriki-felicitari pt fetitza!
Astery- unde esti mai, mai scrie si tu cate ceva

Ma duc sa fac un dus si sa imif ac pedichiura ca Dragos vne mai incolo.
Somn usor la fetele din schimbul 1!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Ursoaica- am bucur ca esti bine, ai luat setuld e pat, da?
N-am inteles, deci ti-a zis doctoru' sa nu mai faci hatza-hatza, sau cum?
Hai ca ma duc la dus, poate mai intru, o noapte buna si tie!

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulica prietena mea a prestat pana cu doua sapt. inainte de nastere,la cat de obsedat e barbata-su o facea de 2-3 ori pe sapt. chiar si in 8 luniAcum depinde de fiecare, unele sant mai sensibile altele nu au nimicEu prestat cu adevarat cred ca am facut in urma cu 3-4 luni si atunci cu chiu cu vaiCand ma duc la dr. si ma controleaza pe masa,simt pana seara un disconfort!
Denisa eu si la prima sarcina am avut probleme mari cu picioarele,noroc ca era vara si purtam numai slapi( altceva nu ma incapea ) Mi-ai adus aminte: maine ma chinuiesc si eu sa imi fac pedichiura,azi a fost faza cu oglinda la dus
Chiar fetelor: voi cum reusitit sa va ridicati din cada??? la mine este chinul dupa lumeZici ca acolo nasc

32fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Denisa din pacate nu l-am luat, nu am mai avut bani si pt el, iar cardul zacea in sertar. Dar primul drum la magazin este sa-l cumpar.
Maraki al meu sot nu ma obliga. Eu l-am zgandarit. Si saracu nici nu cere, dar cand ii vad fata ma apuca balamucul ca nu o face (sa ceara). Ii este frica sa nu se intample ceva mie si bbului. Dar eu sunt si o cam caut. Dar am zis ca gata pana mai incolo.
Unde esti Monica dormi? Ai sarit peste urmatorul cuvant.
Am citi si eu in sfarsit tot si la un moment dat m-am proptit la cuvintul "rama". Stateam si ma gandeam ce face cu un vierme. A trebuit sa citesc de 3 ori sa inteleg 1 data. Din pacate nu mai stiu exact cine a cumparat "rama", Denisa sau Diana.

Ursoaica 34+

Mergi la inceput