Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA din pacate mai merg la birou pana miercuri inclusiv...sper sa rezist!
Macar de-as fi facut vreun efort...dar in afara de "efortul" de a ma descalta/dezbraca si de faptul ca stau pe scaun(si e parca mai bine ca in pat!)nu fac nici macar plimbari ca nici sa umblu prin casa nu mai pot cum trebuie!
E si de la vremea asta umeda cred...
Acum as bea lapte ca mi-ai adus aminte...dar dupa fasole...poate mai tarziu!
BEE am vazut ca si pe tine te doare burta, cum se manifesta contractiile alea? Am ajuns la 34 s fix(maine) si tot nu m-am dumirit!
Daca e intarita doar o parte a burtii inseamna ca e contractie?
Si durerile ca la ciclu or fi de la contractii sau din cauza ca se zbenguie pe-acolo bebelusa si ca-i prea jos?
Pe orice parte as sta in pat se face ghem burtica si ma doare, daca stau pe spate e mai rau...in picioare apasa pe vezica !
Tot asa va fi inca o luna? Ca ma bucuram si eu ca raman acasa....
DANIELA, chiar, tu cum stai cu durerile, pe unde mai esti?

MONI 33+ si bebelina DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Care , cum si de ce mi_o ia inainte?
Monica mai are si el perioade cu miscatul si la mien a avut perioade de ziceam ca joaca rugby in burta. Si acum de cateva zile cred ca mi_a luat stomacul drept sac de box. Nici nu s emai jeneaza ca suntem pe strada sau la market.
Azi slaba miscare in secta. Nici Maraki nu a mai intrat sa ne spuna ce a luat de la piata si dc e pregatita pt ziua de maine.
Alina parca tu ziceai ca mergi maine la eco. Dc nu m_am inselat bafta.
Irina 35+

Mergi la inceput

DENISA m-am tampit de cap, te-am facut IRINA dar sper ca ai inteles...printe loviturile primite de mandra asta nu mai stiu ce scriu!

Mergi la inceput

IRINA eu eram cu luatul inainte, adica "boxera" asta mica!
De cand am citit ce-a scris MARAKI ca la ea a inceput nasterea cu dureri ca la ciclu...am inceput sa urmaresc ...nu vin si durerile de spate? Vad ca inca nu ...
Doamne, ce da asta...in col, zici ca acum s-a hotarat sa iasa!!!!
Pana acum era mai "domestica",cine zicea ca fetitele-s mia finute???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

A bun dc erai tu e ok.
Ce aveti frate cu mine?
Eu am zis ca fetitele sunt mai delicate. Dar lasa ca o sa aveti voi baieti si atunci sa va vad.
Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mai ce copii super activi avetiz, deci sa inteleg ca doar a mea e mai finutza, Doamne AJuta!
Cum Irina slaba miscare, ma prezint al schimbul 2, am venit de la un magazin, luat lapte si ma duc sa fac exercitziile de spate si un capucino ca iara m-au luat durerile, de..
Revin in 10 min, sper sa mai gasesc pe careva..
ANA si Diana?

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ce descrii tu Monica seamana a contractii. SI eu de ieri numai asa sunt.Ma si enervez. Daca pana maine nu ma lasa, cred ca ma duc la doctor. Iar tu mai mergi si la munca! Hai ca nu mai ai mult!
Sotzul meu tocmai s-a intors din lumea larga. EU credeam ca e la examen, iar el era la o bauta cu prietenii!. Asa ca sunt in spume! SI ca sa ma impace a pus mana sa vorbeasca cu fiica-sa. Care culmea a avut chef de rostogoliri. Se impinge cu caputzul in coastele mele si cu picioarele in col! E "minunat". BIne ca macar una din noi se zbenguie.
EU cred ca voi face din nou o lunga noapte alba!

Bee
si Fetitza

Mergi la inceput

DENISA se pare ca nu mai e nimeni prin zona...A venit sotul cu un ceai de tei (caracatita n-am...si ANA nu se-arata!!!), daca n-apare nimeni, vorba ta, plec la culcare!
Va zic noapte buna, maine dimineata, daca reusesc sa ajung la lucru, sper sa am timp sa mai scriu si de-acolo...
Noapte buna la toate pana una-alta!

Mergi la inceput

BEE aici erai!
Eu sper sa dorm,pana acum doar ma trezeam ca o somnambula pe la ora 2 si pe la 4 pentri pp si adormeam la loc urgent!
Si in week-end dormeam pana tarziu cu pauzele de rigoare (pp)...
Si maine...la birou!
Poate de asta-i agitata bbb simte ca si eu nu-s in apele mele!
Dar macar la birou ma distrez de minune cu colega-mea, daca nu m-as simti asa obosita si anchilozata de la nervul asta sciatic, mai ca as mai ramane...o vreme!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica- tu cu ceaiul, eu cu capucino, hai ca merge, dc ai somn mergi si dormi, caeu iaraam visat azi nopate, a 2-a oara la rand ca nsc, deci mai sta Emma acolo
EU zic ca si la tine treb sa mai stea Diana ca e cam devreme totusi, macar 36 sa facaNu te panica ca nu cred ca is chiar contractzii dc spatele nu et doare, adica salele.

Bee- stai mai calma, lasa ca asa se pregatesc unii tatici de marele eveniment, o fi si el speriat..

Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput