Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 3
irinadum spune:
Teolinda eu cred adica sper sa iaba insa daca ai vedea ce raioane de branza au de 3 kilometrii patrati iti vine sicer sa iti dai cu ceva in cap. Si cum e plin de branza de toate natiile si toate culorile si cu toate mucegaiurile si mirosurile ... ma intreb ce ar trebui sa cer. Deja feta gasesc mai rarut. Presupun ca trebuie sa fie si de asta . Poate Ana stie.Dar ii dovedim noi si pe astia.
Irina 35+
kikiriki spune:
Dragi mamici de ian.-febr.!
Stiu ca nu am mai scris de mult dar m-am luat cu gramada de lucruri de facut si nu am mai apucat sa va scriu. Am apucat sa mai citesc pe ici pe colo...
Sper ca sunteti toate bine si bebeii sunt sanatosi si ei!!
Promit ca de acum sa fiu mai activa!
Acum tocmai am venit de la eco de la dr. Iosup si am vesti bune!! Bebelina mea are 920 g la 26 sapt si 3 zile si suntem bine sanatoase. O sa va rog sa o treceti si pe bebelina mea pe listuta!!
A disparut calcefierea de pe ventriculul stang care nu prea m-a lasat sa dorm saptamanile astea!!!

De placenta nu mi-a mai spus nimic.
Nu prea e lichid destul de mult, desi e in limite normale...dar mi-a spus ca pentru eco 3D imi trebuie mai mult lichid ca sa se vada bine. O sa vedem in decembrie cand merg la eco 3D!
Dar surpriza la termenul de nastere care nu mai e 28 februarie 2006, ci....1-3 martie 2006!!!
Plus ca mi-a spus ca am sanse sa nasc natural, desi eu de la dr. am inteles ca pentru ca am avut hepatita C si am anticorpi o sa nasc cezariana...el mi-a spus ca odata ce am doar anticorpi si nu am si incarcatura virala se poate naste natural!!! Ar fi super!!! O sa mai vad luna viitoare cand o sa fac o analiza din nou sa vedem ce e cu viremia!!! Si daca e 0...atunci am sanse la natural...asta daca bebelina mea nu sa depaseasca 4kg!! Ca tare m-as bucura!!!
Mai ales ca de 2 saptamani merg si la gimnastica pentru gravide la Giulesti unde e SUPER!!! E o adevarata placere, fete drgaute, kinetoterapeuta e o bomboana de fata!!!
Sunt tare fericita in seara asta!!!
Chiar daca am luat 11 kg in plus dr a spus ca inca nu e chiar asa de grav...ha, ha, ha,...asta este, pentru bebe ORICE sacrificiu!!!
Kikiriki
26+ si
Luanna
Kikiriki
Denisam spune:
Schimbul 2 unde suntetzi, la TV, la cina?
Eu am iesit 20 min la o plimbarica si acuma s-a aspir etajul si apoi sa mai vad ce fac, poate sa mai ies pe jos la un magazin ca sa iau lapte!
Pofta buna!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
Sara buna!!!!
Am intrat in posesia laptopului mai devreme, dar am fost la cumparaturi: maine vin ai mei cu cei doi Kinderi pe care ii are mama in plasament- nu mai stiu daca v-am zis sau nu.
Am facut si eu o ciorba de perisoare si o astept pe mama pt. felul 2. Oricuym vine inarmata cu placinte, praji, deci voi fi rasfatata weekendul asta.
Pisoi, a mea soacra vine doar pt. curatenie si nu va sta la noi, ci la neamurile ei. Si mai mult de 2-3 zile, n-are ce cauta. Oricum eu ii voi spune, ca poate sa vina, dar cu curatenia ne dscurcam. Sa vedem ce va zice.
Cand voi naste, va veni mama sa stea putin la noi. Ar sta saraca si mai mult, dar nu poate lasa copiii atata timp singuri cu bunicii si cu tata.
Si chiar am vb. cu Clau, ca atunci cand vom iesi din spital sa nu vad picior de neamuri in casa, ca-i scot afara. Si m-a linistit si el, ca nu vine nimeni, ca-i vom atentiona. Cel putin 2-3 sapt. sa ne lase sa ne acomodam cu Marcollino.
Eu mai am putin de cumparat pt. bagajul de spital: sutien pt. alaptat, camasa cu car nasc, si inca vreo 2 pachete de vata, ca am facut doar 16 tampoane din alea cu vata si tifon.
la toate si o seara placuta va doresc.
Pe maine!!!!
gio
si bb Marco 33+
teolinda spune:
Bine ai venit Giova!
Eu am pierdut faza cu Kinderii in plasament....daca ai mai spus-o cumva.
Ti-ai facut deja tampoanele alea cu vata si tifon?Asa trebuie..sa te duci cu ele gata pregatite?
Doamne cat am mancat ... de data aceasta chiar am exagerat...ca am mancat si supa si piure cu pui si salata verde si budinca cu branza de vaci si stafide. Cred ca i-a mai luat bebeloiu 400gr. dupa chestia asta
.Am incercat sa ne jucam cu el acum..da' se pare ca e in fitze si n-are chef. Ori e obosit de cata mancare am mancat eu ..ori doarme.
34+
Bee spune:
Denisa, sa-ti fie de bine cu plimbarea! Eu azi am tras chiulul, ca m-am gandit ca stand in casa ma voi simti mai bine! Vezi sa nu! Ma tot doare burtica rau si contractiile astea nu ma prea lasa. IN afara de medicamente cine mai stie cu ce se opresc contractiile? Eu auzisem de apa rece bauta incet si am tot incercat, dar nu si nu!
Ursoaico, tu cum te mai simti?
Kikiriki felicitari pentru vesti bune! Te asteptam sa scrii mai des.
Giova petrecere frumoasa cu mama ta maine!
Marchplayer de 2 zile n-ai mai scris! Sper ca esti bine si o fi venit Robert si te-a sechestrat!![]()
Bee
si Fetitza
Giova spune:
Teolinda ce bine ca poti manca atat.
eu mananc foarte putin, noroc cu vitaminele, ca mai pune Marco ceva pe el. Am mancat la 18.30 o farfurie de ciorba, iar acum un Danonino Gigantino si gata. Asta nu e mancare pt. o
dar nu pot mai mult. Ma doare stomacul, cred ca e prea inghesuit saracul. Mananc mai putin si des.
Bee mersi mult, abia astept sa vina, nu i-am mai vazut de la cununie.Ne tot intrbau cand mergem acasa, dar le-am zis ca numai dupa ce vine bebe.
Noi acum ne-am jucat cu el, adica eu ii vorbeam si el misca de zor si tat'su s-a infuriat ca numai la mine misca.
Azi a miscat foarte mult, daca o zi nu ies din casa misca de ma zapacste. Cand sunt la plimbare sta foarte cuminte.
Acum chiar va las, fug in pat sa-mi masez stomacelul.
pupici la si pe burtici!!!
gio
si bb Marco 33+
monica70 spune:
DENISA am intrat putin la "schimbul 2",dar sunt varza rau!
De cand am venit de la birou ma doare burta rau, ca la ciclu, cand ma ridic in picioare parca imi atarna un bolovan atat e de betonata!
Am luat No-SPA si din celalalt (nici nu mai stiu cum ii zice) , stau de vreo 3 ore in pat nici nu dorm , nici nu-mi trece ...bebelina da intr-o veselie, se invarte intruna, ma apasa pe col, pe vezica...tot de-a roata!
Si pe deasupra maine trebuie sa merg la birou (mai mult pentru colega s-o instruiesc), nici nu mai zic ca umblu intr-un picior, tot mai rau e si cu spondiloza asta!
Am vazut ca nu-mi trece, m-am enervat si-am bagat si o portie de fasole macar daca ma doare burta sa am motive!!!!
Dac-ati stii ce se invarte asta mica si acum!!!
IRINA unde esti ca vrea sa ti-o ia inainte!
Am reusit macar sa citesc ce-ati scris azi, nu stiu daca mai reusesc sa si raspund cate ceva...
V-am scris sa nu ma dati disparuta!
Dar ati mai pomenit sa se invarta atata vreun(o) bebelin(a), de ce o fi asa agitata?
M-am programat si la medic ,cel mai devreme avea loc pe 6 decembrie seara.
Sper sa nu patesc asa ca URSOAICA ...
Mai revin...sper!
MONI 33+ si bebelina DIANA
Denisam spune:
Monica70-ai grija cu durerile, si pe mine m-a laut acuma burta dar nu ca la ciclu ci mai sus, o fi ca am bagat un pic de ciocolata si ma dezvatasem si de la datul cu aspiratorul, ma indoiesc.
Oricum ma duc sa iau nsiet lapte pe jos, cam juam de ora totul,si sa vad dc imi revin.
Poate dc bei un ceai vei putea dormi, ai mare grija si maine d cnu ti-e bine nu te du, de luni vei fi acasa?
Sanatate maxima!
Teolinda sa-ti fie de bine ce ai papat si somn usor!
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ingrid S spune:
Ceau fetelor, am aparut si eu intr-un final
.
Ma simt mai bine acuma, gatul nu ma mai doare, se pare ca mi-a trecut raceala. Voi ati tot scris si ati tot scris...sunteti foarte active zilele astea. Am reusit sa ascult si eu cantecelele pentru bebei, cautam acela cu delfinii, dar nu stiu daca sunetele acelea sunt produse de ei. Poate ma lamureste si pe mine cineva.
Vad ca s-a discutat cu interes despre "socrosenii". A mea locuieste langa mine si ar veni zilnic sa-mi aduca ceva de papa, dar doar ca sa-l vada pe scumpul ei baiat! Daca plecam la servici, sta pe geam si se holbeaza dupa el, ca si cand nu l-ar mai vedea o luna!!
In rest, nu ma deranjeaza, doar chestiile astea nu le suport....
Maine ma duc in fine sa-mi cumpar si eu asternuturi pt bebe, ca am amanat destul. In privinta bagajului de spital, n-am nici macar un pachet de tampoane, dar am timp, tot asa ma consolez. Luni sau miercuri ma duc si eu la control sa vad cum stau cu bebe. Vroiam sa merg mai tarziu, dar imi trebuie o adeverinta pt concediul prenatal. Bebe misca atat de tare ca nu-mi mai convine sa stau pe scaun toata ziua si sa lucrez de zor. Ma mai relaxez si eu...stand acasa.
Va
pe toate!
Ingrid S
28+