Mamici de ianuarie-februarie 2006 (72)
Raspunsuri - Pagina 2
Bee spune:
Ursoaico, scurgerea aia s-ar putea sa fie de la
. Cat despre contractii......Eu am de ieri si nu prea se opresc nici cu No-Spa. IMi pare tare rau c-ai patit-o cu programarea. Tot e bine ca macar te-a chemat doctorul mai des. Pe mine, pauza.SI asa ash pune mana sa-l sun, dar mi-e sila.
Deea, ce rude ai si tu! Pe mine vad ca (ai mei si prieteni si rude) ma vad totusi femeie, ca eu am primit un parfum, o sticla de vin, un servicu de masa + fata de masa (mama
), iar de la sotz ceva "gablontzuri" de atarnat. NImic pt bebe drag. Dar o sa-i luam noi. Cat despre cotizarea in maternitate, daca nu aveam,probabil ca nu ash fi dat, dar asha nu fac experimente pe mine si copilul meu. "Tariful" il stiu, asa ca ma conformez. Stiu si ca perpetuez o practica ce ar trebui eradicata (ca doar nu ne-a indemnat "Presedintele" sa nu mai dam spaga?). Si daca nu as fi crezut ca o sa se schimbe ceva in tara asta, as fi plecat. 
Maraki sa nu ierti socrosenia!
Bee
si Fetitza
maraki spune:
Denisa spor la treaba,nu te poti da cu nimic la mijloc sa nu te mai doara? Cred ca din cauza greutatii te doare spatele, nu esti obisnuita cu burta!
Bee stai mai mult in pat daca spui ca tot simti dureri si contractii
Anda tu esti tare de tot
Eu nu am tupeul sa-i spun socroseniei sa nu stea mult la mine,cred ca de multe ori nu o sa raspund la telefon sau interfon
si o sa isi dea singura seama![]()
Fetelor am uitat ce am vrut sa mai scriu, ma pregatesc ca ma lasa Giorgos la cumparaturi( papa ) si vine sa ma i-a dupa 2 ore, el se duce la sv.Vai de capul meu, am niste arsuri acum.....
pupici, pe diseara
32fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Maraki-ma doare spatele sus, nu mijlocul, si mi-a facut Dragos masaj dar nu am solutie decat exercitziile cam la 1h-1h30'.
Ma duc sa fac ceva pt job, ca am bagat rufele la spalat si am mai rezolvat maruntisuri pe aici.
Tu ai grija cu arsurile, nu stiu ce sa-ti mai zic sa iei..
Denisa
31+
Emma Andreea
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
M-am intors!
Am reusit sa-mi iau pijama (super ieftina-270.000 si draguta, din ceva finet, romanesca) , niste pantalonasi flausati pentru cocon si vatelina pentru aparatorile de patut. Sper din suflet sa reusesc sa le fac azi sau cel tarziu luni. Am spalat deja o masina de hainute, am dat dubla clatire si acum le-am intins. Le-as fi intins pe balcon dar nu e suficient de frig ca sa inghete si a mai inceput si o ninsoare de numa.
Am cam umblat brambura prin oras, cu toate astea bb a fost super cuminte.
Cata ma bucur ca a mai avut cineva dureri din astea(nu ma intelege gresit, ma bucur ca m-a lamurit cineva despre dureri) si m-am edificat.
Am trecut pe la spital sa vad programarile garzilor la ginecologie pe decembrie dar nu erau inca facute. Am avut noroc de o tanti asistenta tare draguta care mi-a dat o multime de informatii(inclusiv tarife). Mi-a zis ca in principiu se da 100 euro daca chemi dr de acasa, dar daca e de garda, se da mai putin, 2.000.000-2.500.000. La cezariana se da ca 150-200 euro, depinde de cine o face. M-a felicitat ca l-am ales pe dr Vasilut, pe care il considera cel mai uman. A zis ca nu ia bani NICIODATA inainte de nastere, iar de luat ia indiferent cat ii dai, si e multumit cu oricat fara sa faca diferenta intre paciente in functie de onorariu.
Mi-a spus ca nu e musai sa-mi fac toaleta de acasa, ca mi-o fac ele acolo cu lama mea daca vreau sau cu aparatul lor sterilizat
, mi-a spus de ce e nevoie in maternitate pt mine si pt plodut si a zis ca nu-mi recomanda sa stau cu bb in salon, ca daca sta la gramada isi face un program de somn si papa si il aduc gata "educat" acasa.
Denisa habar n-am despre ce lamuririri vorbesti
, scuza-ma, cred ca am citit in diagonala.
A nascut vecina mea, care avea DPN pe 20 noiembrie, a nascut pe 19, fetita, de 3.000 gr, nu a apucat sa faca epidurala ca a ajuns la maternitate cu dilatatie 5 si a nascut INTR-O ORA, e drept ca e al doilea bb. Asta da nastere....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
A nascut vecina mea, care avea DPN pe 20 noiembrie, a nascut pe 19, fetita, de 3.000 gr, nu a apucat sa faca epidurala ca a ajuns la maternitate cu dilatatie 5 si a nascut INTR-O ORA, e drept ca e al doilea bb. Asta da nastere....
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Teolinda si eu vreau sa fac maine budinca de macaroane, am reteta din "Practic in bucatarie"....este super bestiala, uite aici reteta:http://www.practic.ro/index.php?id=1586&sapt=2&luna=7&an=2005&single=on
Acum fug ca vreau sa fac ciorba de perisoare si am de curatat o gramada de zarzavaturi!
Ioana
cu
Razvan Gabriel 35+
Pozicile mele
Samburelul
teolinda spune:
LAURA pai pieptul de pui il pun intr-o tava si ii pregatesc un sos cu pasta de tomate, putin ulei, apa, sare, piper si usturoi si pun totul la cuptor . Poti pune si verdeata... Dupa aceea fac piureul si pun pieptul de pui deasupra..si cu sosul care se face in tava acolo.
URSOAICA - imi pare rau pentru incidentul cu programarea. Lasa ca o iei tu pe respectiva de guler, data viitoare cand mergi la control. Stai linistita ca il superi pe bebe. Cat despre prestat....ai curaj..eu una nu mai servesc..mi-e teama ca la cat e bebeloiul meu sa nu cumva sa vrea sa iasa mai repede. Asa ca... nu-l deranjam.
DEEA - ai fost bestiala cu hainutele "impletite"... lasa ca o sa gasesti tu un copilas amarat sa le donezi.
ANDA si GIOVA - Doamne Fereste ce socrosenii cu tupeu aveti. Mai bine sa le tineti la distanta. Anda nu care cumva vor sa stea la voi 3 luni sa se scoata de la ei de la intretinere?
Nasa mea asa patea cu socrii ei... in preajma sarbatorilor se instalau la ei si uitau sa mai plece vreo 2-3 luni.
IRINEL - merci de informatii..te astept cu noi vesti. Cat despre crema de vergeturi de la Mustela, la Sensiblu unde am fost eu si am luat produsele Mustela pt. bebe...nu avea . De-asta am si intrebat..merci de info. Oricum acum au aparut... traiasca inventatorul costumului de baie intreg!Plus ca daca raman acolo unde au aparut ..cred ca cu un slip cu talie inalta... rezolv problema![]()
34+
teolinda spune:
Spor la treaba Ioana..si felicitari ca ai clarificat lucrurile cu maternitatea.
Cam asa fac si eu budinca...dar o fac cu paste Dino ( ies mai misto)
1 pachet de 400gr paste Dino + 3 pachete branza de vaci, 12 linguri zahar, 1 cana si jumatate de lapte, 6 doua, zahar vanilat si esente (multe) si stafide. Iese belea!
Eu am terminat supita, budinca si am bagat puiul la cuptor... fug sa curat cartofii pt. piure. Pe la 7:30 vine si sotul de la serviciu... cand o sa vada cat festin..n-o sa-i vina a crede. Deh...sarbatorim cele 3650gr ale bebeloiului
.
34+
irinadum spune:
Cat ati scris de dimineata
nu mai stie omul pe unde sa se uite.
Ursoiaca pai bun am inteles ca a fost tampita aia dar nu au reusit acum sa mai faca una la fel adica sa mai mute pe cineva si sa te cheme pe tine mai repede? Ca asa era normal. Si nu te mai supara ca ai vazut ce patesti
.
Dee asa e nici mie nu imi plac alea tricotate asa mai ales cand vezi ce misto sunt restul . Da_le si tu cadou la cineva.
Anda corect ce le_ai zis la socrii pana la urma vizita e vizita, ajutorul e ajutor , dar mutatul acolo ... sare din schema.
Nu mai stiu cine m_a intrebat de Mustela eu am vazut la multe mamici ca folosesc si de asta am si luat_o stiu sigur ca se gasescte in Romania pt ca am vazut pe dc ca au luat fetele si ca sunt foarte multumite si ca e in jur de 800 mii cred. Dar iti ajunge o luna , o luna si jumatate asta in conditiile in care te dai mai peste tot.
Bee normal ca dai pt ca asa stii sigur ca se ocupa cineva de bebe si de tine si nu risti nimic pt bebe . Si eu as fi facut la fel . Nu e corect dar asta este . Eu insa va sfatuiesc sa nu intrebati direct pe doctor sau asistentele lui cat trebuie dat la fiecare pt ca va spun niste scoruri mult mai mari decat primesc (asta o stiu la sigur).
Maraki spor la cumparaturi eu doar ce am venit . Daca nu nasc pe scaun am sa nasc in masina.
Ioana deci ai mai luat cateva. Eu nu am luat halat ca nu stiu de care si nici nu am vazut.
Mai fetele ati vazut cum ati trecut peste luna 6/7 v_a apucat pe toate poftele de te miri ce. Si eu vreau budinca de aia da de unde iau eu branza de vaci

? Anaaaaaaaaaaaaaaaaaa... ajuta_ma.
Eu azi am luat la bebe un costumas misto si o pereche de blugi ca erau la reduceri .
Iar m_am intins.
Irina 35+
teolinda spune:
Hai mai Irina ce naiba... francezii aia nu au si ei o branza de vaci amarata? Tare buna e budinca! Gata nu mai zic nimic... sa nu ma bateti
.
Dar cine are pofta de ceea ce am gatit eu azi... e asteptat la masa..ca am gatit pentru un batalion intreg.
34+