Bebelusi de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
AVEM 3 DINTISORI !
Azi a iesit si al treilea, sus in dreapta. Tot surpriza, m-am prins cand l-am simtit la mana...acu' caut pe net cadou
Elisor-habar n-am ce-i aia cu timusul, da' ambele dr. mi-au zis ca e ok si (deocamdata) nu ma mai stresez.
Loreen- m-au gasit sfaturile De ce nu-i iei Biancai macar un pager? Plus ca dai mai usor de ea daca mai intarzie acasa...
Andreeaatan- Poti sa-i dai cat ceai de tei vrei...daca are ceva efect sa-mi zici si mie, ca Iepu' in ultimul timp a facut o pasiune pentru el (fara zahar-cah , da' ei ii place)da' dupa el parca e mai vioaie, zau.
Borcanele- mey deci eu sunt ofticata rau pe ele. Dupa ce i-am dat numai din borcanel la inceput am inceput sa citesc si etichetele...alea de la Nestle sunt cu acid citric ( desi in brosurica pe care am primit-o si eu acasa cica n-au conservanti), alea de la Hero sunt cu zahar, alea de la Hipp- "nu contin conservanti, coloranti, aditivi"- asta in romana, ca daca dezlipiti eticheta in romana, sub ea in straineza, dupa chestia asta e steluta si la ea scrie "conform legii, bla, bla" . Adica au si astea de toate, da' conform legii. Pai in Rom, conform legii e si acidul citric. Asa ca de dat tot ii mai dau, da' ma oftic de fiecare data
Acu' ca mi-am varsat ofu' ziceti-mi si mie- ce fel de ficat, carne de pasare, oua le dati? Adica de la ce firme? Ca pana acum am facut rost de pui de la tara pt. carnita, oua i-am luat de la tonelli, alea pe care zice ca provin din gaini crescute liber),da' ficat clar trebuie sa cumpar...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Mai Fran draga lasa etichetele in pace...doar cand te vei apuca singura de crescut vaci sa ai lapte natural,oi pentru branza,sa cultivi legume,bla...bla...bla...abia atunci ai sa poti sa spui ca-ti hranesti copilul natural...Astia care produc mancare pentru copii nu-s chiar atat de tampiti incat sa le faca rau...
Acidul citric este si in lamaie...da' parca a mai fost discutia asta cu acidul citric...
Nici eu nu sunt impacata sufleteste cu ceea ce este pe piata,insa din ceea ce este rau aleg ceea ce este mai bun...

Felicitari pentru dintisori...abia astept si eu sa-i vad dintii ca nu am mai cumaprat o hainuta de vreo luna jumate...

Pui si produse din pui iau numai de la Agricola Bacau...oua tot de la Tonelli,lactate de la covalact sau prodlacta,iaurturile si smantana de la danone,

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Multumim pentru urari!
Azi l-am plimbat pe David, si a fost foarte incantat.
Va trimit o felie de tort virtual .
Nu scriu mult, dar revin maine.
Va spun ca azi David a mancat pentru prima data peste. Si i-a placut.
Nu-i prea plac legumele simple, dar cu carne....yammm

Margott

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Mai fete vi se pare o chestie de moft,fonfleu,instinct de turma, fite,daca de Craciun ii luam Biancai mobil...din simplu motiv ca asta doreste de vreo 2 ani si altceva nu o mai atrage nimic...Subliniez ca nu sunt de acord cu dorinta ei...insa dupa cate patimeste de cand cu sor-sa mai bine imi calc pe principii...Oare e bine?

Elisor cum mai stai cu parul din cap...vreun rezultat ceva dupa tratament?

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stefania Nicolae spune:

Buna lka fete!
Loreen - nu e problema ca m-ai confundat, cat despre tel. stiam, dar nu as pute-a spune de unde ca la ei cutiea craniana nu e suficient dezvoltata si radiatiile ii afecteaza in masra mai mare pe cat pe adulti, cat despre fitze nu cred ca e cazu tel. mobil nu mai e un moft e o necesitate, cel putin dpdv al meu, pustiul amicilor nostri are 12 ani si a primit in avans de sf. Andrei tel. mob si 75%din colegi de clasa au. Asa ca ramane la latitudinea voastra, avand in vedere ca sunt tel. performante ce au o emisie SAR mai mica, trebui sa scrie pe ele. Si ma bag si eu in discutia cu parul, de la chel stop, pot spune ca nu mai cadse asa rau dar mai astept o vreme.
Pupici

Poze Bumbutza
Photofilm www.siluette.ro/tmp/botez800x600.wmv" target="_blank">Bumbu Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna seara!

Azi am fost un picutz mai bine desi tuseste inca doar ca ceva mai putin.
Mananca tot putintel sau cel putin azi abia a mancat da o iert pentru ca avem PRIMUL DINTISOR. Mama l-a simtit acum pe seara ca a vazut ca tot romtaia la o juacrie d-aia pentru dentitie.
Gabitza si noi tot cu o zi intarziere am facut tortulet, ceva simplu ca nu am avut prea mult timp si a fost si tati plecat la Venetia sia venit abia azi dupa amiaza.
Tortuletul este Aici.

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hai ca m-am indispus. Cat am mai strans eu prin casa - ca la noi e intotdeauna vraiste seara - barbatul iar s-a bagat pe joculete. L-am anuntat ca vin si cand am venit, iar deschisese unul. La care tot el imi spune: "Tot tu petreci mai mult timp pe compu!". Mama, ce m-am enervat. Pai da, ca eu proasta zic sa-l menajez azi, sa nu stea si el afara, lasa-l sa se joace pana plesneste inima-n el si diseara sa stau si eu linistita. Dupa cum zice el, fotablul la care se duce sambata e singura lui distractie, eu nici macar asta nu am ca nu parasesc casa fara Mogaldea, asa ca pentru mine netul a ramas singura distractie si moment pentru mine. Si mi-l scoate pe nas ca sa stea el si sa joace. Stiti cum se zice: nerecunoscator e omul. SI ce e mai rau e ca nici nu mai am chef sa-i explic cum sta treaba, m-am indispus si gata. Halal program pentru duminica seara si tot el visa la mai tarziu. Mai vedem noi.
Loreen - nici mie nu mi se pare un moft treaba cu mobilul si nu neaparat din necesitate - ca banuiesc ca nu face probleme de genul disparut de acasa fara sa stiti unde e - cat pentru a scapa de complexul "colegii mei au si eu nu". SI pe mine ma doare inima cand vad ca colega mea ii cumpara fetei cate 2-3 jucarii de cate ori se duc la Cora, iar eu cate una din an in Pasti. Si inca acum nu constientizeaza, dar mai tarziu sunt sigura ca pun si ei la inimioara aia mititica ca eu de ce nu am. Si daca au ajuns si la o anumita capacitate de intelegere si isi dau seama ca financiar este posibbil, dar pur si simplu nu se vrea - din motive intemeiate dpdv al adultilor, dar nu si din al lor - cred ca se vor simti si mai nedreptatiti. Hai ca fac acuma psihanaliza lu' peste. Pana la urma fiecare parinte face cum crede, dar inainte trebuie sa cantareasca bine consecintele unui refuz, de orice natura ar fi el.
Fran - felicitatiuni pentru dintosi! Sa vina si timpul Anei si uite-asa se mai alege si ea cu cate o jucarie, doua
Gabitzam - nu e zi in care nu ma gandesc ce bine era cand eram insarcinata, pur si simplu imi este dor de senzatia aceea, mai ales ca eu nu am avut probleme gen greturi, kg in exces, dureri sa. A fost una din cele mai frumoase perioade din viata mea. Si asta se intampla nu mai demult decat acum un an.
VA las acum ca sunt prea depresata. Pe maine!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Cloreta voi faceti exterminare in masa a papilelor gustative...balesc mai rau ca Delia cand vad asemenea torturi...daca a fost ceva la care nu m-am bagat niciodata a fost gatirea torturilor...A...felicitari pentru dinte

Stefania dupa capul meu tot chestie de moft din partea copiilor este ca nu vad totusi utilitatea la 9 ani...pe a mea are cine sa o ia de scoala,daca nu vine singura ca este aproape,iar de vorbit are fixul...deci chiar de fite ii luat telefon...ca sa aiba ce pierde...eventual...

Fac si eu precum Elisor cu Bianca,da a mea de ce nu are dinti?! Marea majotitate au si noi de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cloreta, te rog fromos sa dai reteta de tort. Tare bine arata si mi-e o poftaaaaaa Tu da reteta ca io de maine sunt iar la lactate.
In legatura cu mobilul, Ioana sa nu te superi pe mine dar exact acest complex de care vorbesti tu este pentru mine un motiv de a refuza un capriciu. Cel putin acum gandesc asa, oi vedea peste vreo 9-10 ani daca ma tin la fel de tare. Eu sunt masca Cum frate, la 9 ani mobil? Si mai toti colegii au? Eu cred ca romanii au luat-o putin razna la capitolul asta.
Loreen, mey ai cerut parerile noastre si eu mi-o zic sincer sper sa nu te supere. Pe mine altceva m-ar pune pe ganduri. Cum adica altceva n-o mai atrage? Si dupa ce o sa-i luati mobil si trec primele luni si se plictiseste ce urmeaza? Eu personal in nici un caz nu sunt de acord ca trebuie sa aiba neaparat ceea ce au si ceilalti. Sigur ca toti vrem ce este mai bun pentru copilul nostru dar cred ca din prea multa dragoste ajungem sa exageram putin, sa-i rasfatam prea mult, sa le cumparam lucruri care nu sunt potrivite pentru varsta lor.
Cel putin acum astea imi sunt convingerile. Sper sa am intelepciunea sa gasesc solutii bune pentru copiii mei cand vor aparea astfel de situatii.

Offff am o lene in mineeeee si de maine, gata huzurul, incepe iar deita...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Salutare si de la noi!

Noi abia cum la ora 21.00 seara am ajuns acasa. Am tot fost la cumparaturi, pe la prieteni in vizite si in sfarsit acasa... Nici nu am apucat sa mai intru deloc astazi si sa urez La multi Ani sarbatoritilor! off!

Mai, mi-a trimis mama din Ro costum de slabit de la Biomed, super tare... Curg apele pe mine, vai de mine. Si ma mai dau si cu supliform si e super... O sa ma fac o supla!

hai o seara buna!

Mergi la inceput