Bebelusi de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Am reusit si eu in sfarsit sa intru sa va scriu. Vreau sa urez si eu sarbatoritilor de azi si nu numai, si Deliei (Loreen) si lui Gabitzam!!!

Deci sunt super deprimata! Am terminat azi regimul, am tinut intai 1-1-1 si dupa aia 3-3-3. M-am cantarit aseara. Cat credeti ca aveam? (din 56 kg cate facusem..) Eee?.. 54,4!!!!!!!!!!!!! Imi vine sa mor! Jur ca nu m-am abatut cu nimic de la regim. Singura si unica abatere a fost un pic de lapte in cafeaua de dimineata, ca o beau fara zahar si chiar fara lapte nu merge.. Fac sport cu Cindy in fiecare zi (30 min), ma dau cu Supliform, mi-am luat si eu costum de slabit si transpir ca naiba.. si degeaba.. Nu vreau sa te descurajez, Beatriced! Poate costumul tau e mai bun. Eu l-am luat din Cora cu 400 mii si s-a rupt. Mai precis s-au rupt pantalonii intre craci, pardon de expresie. E adevarat ca nu prea mai am sunci pe talie. Insa la burta mai am de lucrat, nu ma las!
Asa ca nu stiu ce naibii sa ma fac. Sunt suparata.

Eric e marait, azi a urlat 30 min de imi venea sa ma urc pe pereti. Si am cedat nervos si am mancat un Fibrobar.

Hai ca va deprim si pe voi. Imi iau jucariile si ma culc. Si revin maine cu o stare de spirit mai buna. Sper!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

sarbatoritilor de astazi,multa multa sanatate,sa cresteti mari si frumosi

Andreea,nu te descuraja,vei slabi,e nevoie de timp si rabdare,si eu abia mai dau cite un kg. jos.La un moment dat merge mai greu,depinde si de cit timp ai oprit lactatia,mi s-a spus ca dureaza cam 6 luni pina se regleaza situatia hormonala.

Anca,Bianca 02.02.03si Cris 12.05.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salut!
Am apucat sa citesc azi dar nu am avut timp de scris... Noaptea trecuta am dormit ca de obicei cu treziri din ora in ora. O tine asa de o saptamana. Sper sa se schimbe ceva cat de repede ca nu mai rezistam nici eu nici taica-sau. Dintzii dupa cum va spuneam sunt afara. M-am invrednicit si eu sa fac si sa pun o poza cu ei. Deci puteti vedea dintii lui Tony aici
Azi am fost iar sa vedem case, Tony a fost chinuit in scaunul de masina, noi obositi.
Andreea a, si eu ma chinui ca nu slabesc mai repede. Aveam 52 kg cand am ramas insarcinata iar acu vezi cate am. Da la 1.72 dar ce folos ca tot mare ma simt fata de cum eram obisnuita. Plus ca mi-am pierdut speranta sa mai intru vreodata in pantalonii de dinainte.

Olga
Pozele lui Tony
Si maine e o zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Salutare mamicute scumpe, dragute si slabute. Am revenit si noi pe la casele noastre de cateva zile, dar a dat harnicia in noi si am facut curatenie MARE, cu spalat de mochete (tati), aranjat luminite de Craciun pe casa si prin jurul casei, etc.
Weekendul trecut am trecut pe la magazinul lui Mos Craciun de unde am luat o multime de ornamente de Craciun, printre care ia uitati ce am gasit.

Miercuri si joi am fost la Toronto pe o vreme infernala dar a meritat ca ne-am intalnit cu prietenul Tony. Intalnirea a fost scurta dar atat piticii nostri cat si noi adultii ne-am simtit tare bine.Ia uitati aici cateva poze distractive de la intalnire.

Olga, e misto tare poza cu dintisorii lui Tony.Imi pare atat de rau ca nu stam mai aproape. Sa nu te mai aud ca te plangi de grasimi ca esti ca o aschie de slaba.

Androix, m-am apucat de cura si nu e chiar atat de greu. Saptamana trecuta am tinut 1-1-1 si am dat jos 1.5 kg dar a trebuit sa o intrerup si acum mai am numai 1 kg dat jos ca azi mi-am cam facut de cap. Dar de maine cot la cot cu tine si incep direct cu 2-2-2. Oricum ma simt mai bine ca am reusit sa misc cantarul in jos.

Eu din 10 ianuarie merg inapoi la serviciu cate 3 zile pe saptamana si ptr. ca ei ma vor inapoi tare de tot si cat mai repede mi-au oferit sa ma plateasca 5 zile/saptamana. In felul asta toata lumea este multumita iar mie imi vor mai ramane doau zile sa le petrec cu Patrick la un salariu intreg. Misto asa, dar din pacate numai pana in aprilie cand Patrick va incepe si gradinita 2 zile/saptamana si de atunci chiar ca ma duc full time . Saptamana trecuta a venit si baby sitter-easa in trei zile cate 4-5 ore si sunt destul de multumita cum se comporta cu Patrick. Dar majoritatea timpului am fost si eu acasa. Oricum chiar daca voi incepe munca eu pot sa dau fuga acasa din cand in cand asa pe nepusa masa sa vad cum merg lucrurile.

Elisor, ma bucur mult ca Bianca este Ok cum de altfel ma si asteptam si nu mai stresa fata fara motiv. Cred ca noi am trecut in sfarsit pragul de 7 kg (asta dupa cantarelile mele). Adevarul il vom afla pe 8 decembrie cand mergem la vaccin si controlul de 6 luni.
Mai nou Patrick foloseste stilul "omiduta" ptr. a inainta. E asa de scump cum se arcuieste tot si isi arunca curuletul ca sa ajunga unde vrea.

La noi deja au inceput pregatirile intense de Craciun, mai toate casele sunt deja pregatite cu luminite si tot felul de ornamente. Seara e o adevarata feerie de lumini. Am avut doua zile si zapada dar acum a plouat si s-a topit din nou. De abia astept tura a doua caci i-am luat lui Patrick saniuta cu spatar si vom merge la saniat.
Imi place tare mult luna decembrie, toata este numai o sarbatoare iar colindele sunt preferatele mele.

Va las acum ca e miezul noptii si am atata treaba maine. Va doresc tuturor o saptamana cat mai buna.

NewMami & Patrick Ryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Vai vorbiti de Craciun si pe mine ma apuca tristetea pana la lacrimi...of...mama ei de viata crunta...

Androix gand la gand cu bucurie cu tine...Nu-ti mai zic ca in clasa I aveau aproape toti mobil...euam rezistat 2 ani cu stoicism,insa anul asta am chinuit tare copilul cu Delia,cu tata,cu alte probleme asa ca o consider un fel de recompensa ...desi s-au dus naibii principiile mele...Nici eu nu sunt deloc de acord cu comportamentul de turma,imi este groaza de anturaje,de prietenii cu copii de bani gata care nu stiu ce-i aia munca pentru a aobtine ceva,nu ca fii-mea r sti extraordinar,dar pe cat posibil incerc sa o fac sa inteleaga valoarea banului...Iar cu chestia ca nu-si doreste nimic...sa stii ca asa este...de mica a fost asa,si nu este o consecinta a faptului ca a avut de toate...nici prin magazine cand mergeam nu vroia nimic,nu tragea din rafturi...

Andreea.a nu fi suparata...totusi cunt 54 kg...incearca cu 3-3-3 si ai sa vezi ca sunt mai spectaculoase rezultatele,dar iai si un complex de minerale macar ca dupa alaptare ai sa te scurgi din picioare...

Newmami cred ca a fost mortal sa gasesti globuri in limba romana...asa ca sa va aduceti aminte de unde ati plecat,desi eu as vrea sa uit...Baietii par sa se fi distrat de minune...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

De ieri, Thomas zice si BABA SI PAPA. Si le zice cu un scop: clar ma striga MAMA MAMA sau MAMA BABA PAPA si daca eu nu execut comanda e de rau. Care e ccomanda de data asta?!?!
Cine a mancat ieri Tofu? Thooooomaaaas. Si i-a placut.
E de rau cu somnul asta! Azi merg al doctorita sa ne verifice la urechi sa nu avem otita, la fundut ca nu prea trece rosul cu bepanthen si sa o intreb de Calma Baby.
M-am documentat si am aflat ca ceaiul de tei are efect pervers la bebei, adika ii agita.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Neatza si noi!
Andreea, sa stii ca nici noi nu stam mai bine cu somnul.Felicitari pentru vorbaret! D
e la ora 3 m-am trezit din jumate in jumate de ora - sa ii indes suzeta, sa o iau un pic in brate, sa-i dau papa, ca daca nu scandal. Dar la noi cred ca e din cauza dintilor, ca o aud cum geme si se chinuie in somn iar cand e treaza roade tot. Am citit pe un site ca ii calmeaza un morcov mare rece, pe care pot sa-l roada linistiti, fara sa ne fie teama ca s-ar putea ineca si mai contine si vitamine. O sa incerc azi.
Loreen, imi pare rau ca n-am reusit sa ne vedem nici weekendul asta. Cat despre cadoul Biancai, daca asta isi doreste cel mai mult, poate ar trebui sa-i iei, in fond nu mai este ceva deosebit in ziua de azi. Poate invata sa fie responsabila, sa aiba grija de el si de cat vorbeste...ca banuiesc ca ii iei cu cartela. Numai sa nu cada in extrema cealalta...ii iei acum un model si peste cateva luni sa vrea altul - cu camera foto, mp3 si eventual 3G, ca asa au colegii ei. Si, cum ai spus, merita ptr ca asuferit destu de mult anul asta, acum mai este si schimbarea locuintei, iar cadoul asta daca si-l doreste o sa o bucure mult. Eu sunt pro.
Daca suntem la capitolul cadouri, poate ma ajutati si pe mine. Trebuie sa-i fac un cadou varului meu cu ocazia luarii rezidetiatului la medicina. El a fost alaturi de mine si cand am nascut, asa ca as vrea sa-i iau ceva deosebit. Ma gandeam la ceva personalizat, dar ce urari se pot face unui medic la inceput de drum? Plz, poate aveti ceva idei ca acum mi-e cam gol creierul. Si daca sunteti de acord, poate ne dam idei de cadouri ptr Craciun, ce luati la soti, rude, ne mai inspiram una de la alta. Nu stiu cum e la voi, dar in perioada asta alegerea cadourilor e o mare bataie de cap pentru mine.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salut
New mami, ma bucur tare ca ai reusit sa misti ceva cu regimul. Multa vointa in continuare!
Olga si Andreea, nu va descurajati. Normal ca voi dati mult mai greu pentru ca nu aveti de unde. Si noi cand om ajunge la fineturi d-astea sa vedeti ca nu se mai rostogolesc kilele pe noi.
New mami, chiar ma uitam ieri la teveu si zicea ca producatorii de globuri din sticla romani nu mai gasesc rentabil sa vanda in ro produsele lor, datorita invazei de globuri din plastic kinezesti la preturi de nimic. Drept care ei scot la export 90% din productie. Iar eu nu pot decat sa ma bucur ca ati gasit acolo un globulet pentru sarbatori romanesti, si in acelasi timp sa-mi para rau pentru ca eu sunt fan globuri de sticla, eventual si pictate si nu prea gasesc sa cumpar.
Loreen, nu stiu ce sa-ti zic

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gata workoutul pe ziua de azi. Imi si tremura mainile de oboseala, dar...maine, la cantarirea oficiala se va vedea ceva.
Androix-zici ca tona de globuri pe care am luat-o de la Selgros e din plastic?Ca nu le-am desfacut sa le analizez cu spectometrul...
My girl-sotului nu-i iau nimic-voiam sa-i iau dispozitiv d-ala jmecher pentru hands-free, de agatat la ureche, dar nu merita el, nu dispozitivul. Lui socru-meu ii iau o cutie din-aia cu obloane pentru pastrat painea si un uscator de rufe 9macar atat sa schimb in casa aia jegoasa). Surorii mele un uscator de rufe. Soacra-mea primeste un parfum pe care nu-l folosesc. Taica-meu un scaun de pescuit pliant cu loc de pus cutia de bere. Maica-mea, habar nu am ce sa-i iau. Nasa-un demachiant si nu mai stiu ce. Fetita nasilor-o bluzita portocalie f. draguta. Nasu'-tot ceva pt. pescuit ar merge, nu m-am gandit ce.
De mos Craciun, imi doresc o sedinta totala de cosmetica, manichiura, pedichiura, masaj si sauna. Cred ca atata capat si eu...

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Neatza!

Noi ne rasfatam in pat pana la ora 9... Adica dormim busteni... Si ma scol odihnita... Uraaa! Si asta de vre-o 2 sapt. Adica s-a reglat copchilu cu somnul!

Mai costumul meu de la Biomed este mai grosut, are materialul altfel cusut si ma apuca toate alea pe sub el!... Pana acum nu s-a rupt!

Eu de Craciun i-am luat sotului un ciorap din ala de Mos Craciun, mare, imens, de pus deasupra semineului cand luam avea, daca nu batem un cui si-l agatm... hihihi... Un Cd cu colinde, niste prichindei de Craciun, cred ca sunt niste strumphi, nu stiu... si ma mai gandesc... ca mai am de luat!

Mergi la inceput