Bebelusi de mai-iunie 2005 (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Elisor, asta e alta faza de kko cu perioada si farmacia. La bucuresti se da de la protectia copilului din sectorul de unde apartii cu locuinta. Iar ca perioada pediatra emite reteta care este valabila in luna in care este emisa, pana la sfarsitul lunii. Deci daca io ma duc pa 1 ale lunii si-mi iau reteta, aceasta e valabila pana pe 30. Daca ma duc pe 29 si ajung la lapte pe 1 nu mai pot sa iau laptele. Dar macar e vorba de o luna intreaga nu de 2 saptamani Nici eu nu inteleg de ce diferentele astea ca doar traim in aceeasi tara.
Ioana, mey fii atenta! Nu mai tine otrava de gandacarime in bucatarie. Eu tin sprayurile sub chiuveta dupa cosul de gunoi, un loc mai putin accesibil. Dar mai ales cand ai in sticla care poate fi usor confundata sub nici o forma nu le tineti in bucatarie. Din punctul asta de vedere la mine e destul de naspa (ma refer pentru viitor cand o incepe Filip sa misune prin casa) cu detergentii la baie ca nu am dulap si stau asa la liber prin baie.
Loreen, eu aici folosesc "provincie" pentru ca este mai scurt decat "alte orase din tara" Nu il folosesc cu infatuare si superioritate fata de voi, doamne fereste!
Gabitza, cat ai dat pe ghetute? Si unde este Piciul pe Titulescu? Ca as da si eu o fuga. Mai ales ca ma tot uit dupa ghetute si sub 6-7 sute de mii nu gasesc pe nicaieri. Si mey, ce sarbatorit frumos si mirat aveti voi in pozele celea. Si ce tort deliciooooos
Boboricu, nu este neaparat sa-ti vina dupa ce termini cu alaptatul. Mie mi-a venit cu mult inainte, dar era foarte neregulat. Acum insa bag de seama ca a revenit la vechile obiceiuri: dureri usoare, debit crescut, 30-32 de zile. Scuze de detalii dar ma plang si eu, ca trageam sperante sa scap de dureri si alte alea

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, Piciul pe Titulescu este pe partea cealalta a drumului decit Megaimage, cam 50-100m mai sus, pina in Irish Pub. E deschis in timpul saptamanii pina la 8 seara, simbata pina la 5 dupamiaza.
Ghetutele sint de piele, imblanite si cu talonete inauntreu, au costat 599.000, sint nr. 19, putin mari, dar am zis sa-i vina pina mai incolo. Uite aici cum arata ghetutele. Aveau si dresuri groase de iarna, flausate pe interior. Cam prea scump ce-i drept, 160.000, dar nu mai aveam deloc dres pentru el.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

Gabi-mare si frumos e Andrei si seamana cu mami.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI de doua ori pentru singurii gemeni dintre noi:Alexander si Philip...sa fiti sanatosi puisorilor...sa nu suparati pe mami ca tare greu trebuie sa-i fie cu doi odata...

LA MULTI ANI si pentru jumatatile de an ale lui David si Anna Miruna...asteptam tortul virtual...

Andreeaatan aceeasi soarta am avut-o si eu cu Delia si tot la 6,30 de-am zis ca s-a intamplat ceva...de unde joaca srl in patut cred ca se maritau jucariile prin pat de chiuia in halul asta...iar barbate-miu este un monument de nesimtire paternala...n-ar pune mana sa ma ajute cu Delia nici picat cu ceara...ca la el nu sta ca la mine ...sanchi scuze de mahala...

Androix stai linistita ca nu sunt ofuscata...stiu ca la voi rasare soarele si se da ora exacta,insa sunt unii care chiar o spun ca un fel de repros la adresa noastra...Eu nu am probleme de locatie...si sa stau la tara m-ar durea nici fix acolo...

Gabitza gustos cu spume tortul lui Andrei da' cred ca s-a lins pe gingii duypa ce a gustat putin din ghetute...
Legat de comanda jucariilor de afara sa stii ca nu-i nici o sfaraiala,in sensul ca acolo gasesti eventual ce nu se aduce la noi,insa cu taxele de expediere de la "on-line" la cel care ti le trimite plus taxa catre tara tot acolo ajungi...Eu vreau sa-i mai iau fetii o ultima jucarie pana la Craciunul urmator si anume un mobil pentru bebelusi de la Vtech care numai afara l-am vazut...El costa 13,99$ si sunt tare curioasa cat ma ajunge cu totul...Las' ca-ti spun...

Azi i-am promis Oanei ca ajung in parc...aiurea...odata ca asta mica m-a scos din circuit,apoi cu manacarea ca eram viteaza iar acum ma doare spatele si burta vai mama mea...Abia astept sa intru la menopauza ca nu mai suport durerile astea...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danib spune:

Buna,
Ma bag si eu in seama, un magazin Piciul este si pe Mihai Bravu vis-a-vis de fostul Toyzone ( acum o banca parca) si apropo de ghetute eu am luat de la Miniblu niste botosei care seamana cu cizmulitele pe didafara cu fas impermeabil captusiti cu material din ala care tine cald ( silon daca nu ma insel ?)pe care am dat 650000. Ma gandesc ca piticii inca nu merg si asa ceva le tine si de vant .

As avea si eu o intrebare: voi le dati la copii zimaflor ?

Azi Filip a mancat pentru prima data ficat si i-a placut .Bucurie mare.

Si pentru ca sunt si eu o data la zi urez La multi ani pentru :Paul si Philip si pentru Anna Miruna si David .

Dana cu Raluca ( 25.10/2000) si Filip ( 25.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Ma bucur ca n-ati fost prea vorbarete, ca am reusit sa recuperez repede ce ati mai scris de vineri pana acum.
O pupam pe Delia cu intarziere pentru cele 7 luni implinite. Loreen, sunt colega de suferinta cu tine,tocmai cand imi suradea si mie ideea ca poate-poate ii fac un fratior Alexandrei, mi-a venit cu dureri de burta, de shale, cu tot tacamul.
Gabitza, v-am vazut pozele.Este un scump Andrei, si ce mirat se uita la lumanaica de pe tort!
Scriu mai telegrafic ptr ca s-a trezit Alex, am luat-o in brate si acum isi continua somnul linistita pe mine. Azi s-a ridicat in 4 labutze si a inceput sa se balanseze inainte inapoi. Am sarit si eu si sotzul cu aparatul, camera video dar pana sa imortalizam momentul a obosit si a cazut pe burtica. Am incercat sa o ridic, sa repete figura dar n-a mai vrut. Plec sama intind cu ea in pat, ca mi-a amortit mana. Va pup si duminica placuta.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai ce liniste este pe-aici...Dormiti,nu?!Foarte bine ca puteti,ca si eu as atipi vreo 2 ore da' ce credeti ca Delia este de aceeasi parere?! Da de unde...

Azi la pranz imi venea sa-i pun castronul in cap...o apucase stranutatul daca nu scuipatul sau facutul ca motocicleta cu ...morcovii in gura...Pe o raza de cativa kg erau numai morcovi si ai nabii daca ies la spalat...

Dar am reusit performanta de o face sa stea cam o ora in tarc la joaca...asa mai pot sa ma invart si eu prin casa ca o gaina beata...

Hai ca incerc sa fac nani...poate se indura tac-su si sta cu ea,desi slabe sanse...

Surorile,citim povesti,calare pe situatie

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ce sa dormim, vericule, am vrea noi. Dar am profitat de ziua frumoasa de afara si ne-am plimbarit vreo 2 ore. SI eram chitita sa-l chem pe barbat sa preia schimbul cand a plecat mamica cu care am stat, dar m-a apucat mila de el. Reversul e ca o are in grija pana diseara, ca in afara de alaptat nu vreau sa mai aud de ea. SI de bine ce sta cu ea, era sa cada din pat cu el alaturi, ca a pus-o pe margine si el se uita la TV, iar copilul se zbuciuma sa se arunce in gol.
Loree, eu sunt din provincie deci ar fi culmea sa vorbesc cu dispret sau ingamfare - mai ales ca am fost tratata f. bine cand am sosit in Bucuresti la faculatate (ca auzisem ca te trateaza bucurestenii get beget cu mare scarba). Dar ca si Androix e mai usor sa scrii decat alte orase din tara.
Ne inscriem si noi la capitolul noapte dormita foarte prost - ce-or fi avut azi-noapte cu totii - a inceput de la 1 si apoi din ora in ora se foia, voia suzeta etc., la 4 a papat, iar la 7 trezirea definitiva. Cred ca de la cereale i s-a tras, a mancat pesemne prea mult si a deranjat-o digestia. Si acum sunt chiauna, mai ales ca am fost si eu la aer, dar eu n-am dormit. Parca sunt beata asa ma misc, mai ales ca in casa e cald si ma ia o moleseala!
Hai ca ma duc sa-i dau laptic lu' fiica-mea. A mancat super bine azi piureul. Ar mai fi vrut, dar mi-era ca i se face rau. Astept cu interes sa vad cum reactioneaza cand ii pun si carnita. A, faza dura, dupa ce a papat piureul i-am dat-o lui ta'su s-o tina in fund la el in brate sa nu dea vreo boraciune. SI ce credeti ca a descoperit? Parul d epe picioarele lui. Mama, da' ce-i placea! Balea si-l epila cu mainile. Si tragea niste chiote de fericire de zici ca cine stie ce super jucarie gasise. Va pup!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Pozele Anei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

M-a apucat nostalgia dupa vremurile cind eram gravida si n-aveam nici o treaba, eram super rasfatata si duminica dormeam pe rupte (ca si in celelalte zile de altfel ). Mi-am adus aminte de prima noastra intilnire de gravidute. Remember?

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Poze mai noi cu Andrei Pozele cele mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

La multi ani pentru frumosii bebelusi care azi implinesc niste lunisoare: ALEXANDER PAUL si PHILIP CHRISTIAN si ANNA MIRUNA si DAVID.
Iarasi am adormit pe jos la Thomas in camera pe tatami lui de joaca. Sunt ametita de cap...

Barbatu-meu il duce pe Thomas afara 1 data pe saptamana, incercam si mai des, si sta cu el si se joaca si tot felul de alte chestii. Dar cand vine vorba de trezitul noaptea, unde ma doare cel mai tare, nu se trezeste ca are un somn adanc ca nici ala cu drujba din Texas nu-l trezeste.

Am ajuns sa cred ca nu se merita sa ma mai pun sa dorm inainte de 12, 30 noaptea ca oricum trebe sa merg la Rasfatel de 2 ori pana atunci. Si asa ca bantui ca stafia prin casa...

Ma apuc de niste workout sa ma mai oxigenez un pic la creier ca la par sunt de mult.

Mama lui Thomas
Toate pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput