Bebelusi de ianuarie-februarie (58)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Stiti cumva de unde cumpar Imunobaby? De la farmaciile normale, sau de la cele cu produse naturiste?

Adana, multa sanatate sotului!

Patricia si Ixxi, multa sanatate micutelor! Patricia, deci pana la urma nu sunt dintii? Sa ne zici ce spune medicul.

Lavinia, sper sa fie de la dinti.

Carmina si Bogdan (04.02.2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Carmina Imunnobaby eu am cumparat de la farmaciile normale,eu in Ro sunt fan HelpNet.

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Este o infectie acuta respiratorie. O sa ii dau antibiotice, am uitat cum se cheama, trebuie sa ma duc acasa sa ii iau reteta. S-a mirat ca dr de ieri nu a vazut...asta este.
Multumim tuturor si multa sanatate si celorlalti bb bolnaviori!

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Noi am facut azi Priorix. Deocamdata suntem bine, nici n-a plans cand i-a facut vaccinul.

Pentru cine este interesat, eu am gasit Priorix la Sensi Blue de la Berzei, dar si la Help Net se poate face comanda, asa ni s-a spus.

Nu am apucat sa citesc ce ati scris, ma uit acum si apoi va raspund, daca ma pricep.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

In primul rand sanatate puiutilor bolnavi.
Adana, sanatate si sotului tau.

Lavinia, si eu citisem de curand despre Cola si nu imi venea sa cred, dar cica ar ajuta.

Patricia, ma speriasem intial ca dr noastra de la Medicover nu ar fi descoperit infectia respiratorie, dar acum vazand ca nu a fost ea, m-am linistit.
Sa stii ca si mie mi-a spus sa imi fac din timp programare, si chiar ma gandeam ca in caz de urgenta ar trebui sa se gaseasca o solutie.
Tu nu ai nr ei de telefon?

Lali, scuza-ma ca nu am raspuns ieri cand m-ai sunat, dar eram pe scaunul de la dentist. Oricum mi-e dor sa te aud.

pupici

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

stiti vorba aia "toate bubele rele in fundul babei mele"? exact asa suntem si noi.

dupa ce am tras cu burtica asa si am pus/o cat de cat pe picioare....acum este super iritata la fundulet. a avut 10-12 scaune de in fiecare zi de 3 zile incoace. am schimbat/o cum a facut nu a stat nici un minut murdara, dar totusi s/a iritat.

am dat/o cu toate minunile: bepanthen, galbenele, betadita unguent, ceai de musetel, apa cu bicarbonat de sodiu, crema nivea cu zn, crema nivea cu pantenol, reviken. nimic nu functioneaza.

dati/mi voi alte idei, caci nu mai stiu ce sa fac.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Ixxi, incearca s-o lasi macar o zi pe piersicuta fara nici o crema. Spal-o de fiecare data cand face ceva in pampers cu apa si sterge-o cu un scutecel de finet. Si eu mai pateam asa ceva cu Matei, dar cateodata e bine sa lasi pielea sa se refaca si singura.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Albume Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Ixxi trebuie sa se rezolve si problema asta.Ai grija de cate ori o schimbi(mai des in cazul vostru) sa nu aplici crema pe fundulet daca e uda(de la servetele sau apa).Se recomanda bai de aer,adica cat mai des lasata in funduletul gol si bai cu musetel.Fa ceai de musetel si tine bebele cu funduletul in aburi(vezi sa nu o arda) si apoi cand e caldut las-o in cadita sa stea acolo.Sau mai stiam de ceai de pelin ca e recomandat.
Sanatate multa la toti bebeii!

Crinuta ce ti-ai facut la fildesi?Si eu trebuie sa ma duc la dentist,ma tot doare o masea si mai am si una cariata,de minte,ma astept sa mi-o scoata!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Lavinia, am 2 carii, iar ieri mi-a scos nervul si mi-a opturat canalul.

Acum citeam in prospectul de la Priorix de faptul ca cica copiii mai mici de 12 luni pot sa nu prezinte un raspuns eficient la compontul rujeolic al vaccinului datorita anticorpilor mamei.
In cartea lui Capraru scrie ca anticorpii acestia se gasesc doar 3 luni, asta in cazul in care mama a avut reujeola, deci cazul meu ( eu am avut o forma foarte grava, la fel si sotul, in jurul varstei de 1 an), deci Trimovax sau Priorix se poate administra intre 9-12 luni.
La fel scrie si pe net si oriunde am citit, la fel mi-a spus si sotul meu.
In Arabia Saudita acest vaccin se face la 9 luni.
Eu am decis sa ii fac acum vaccinul ( 11 luni si o sapt) datorita epidemiei de rujeola, boala cu consecinte grave la varsta asta.
Acum eu sper ca totusi sa fi fost eficient, mai ales ca are aproape 1 an.
Voi ce spuneti?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Ibelciug si lavinia cred ca aveti dreptate sa nu/i mai dau cu nimic. eu oricum o schimb imediat de face si o spal cu apa si sapun.

Cred ca incep sa ma urc pe pereti!!!!!

referitor la incaltamintea de casa...eu o tin cu dres (+pantalonas) si cu sosete groase cu antiderapant (sosete groase, flausate de la mondex) sau ii pun niste "pantofiori" daca pot sa le spun asa din panza si cu talpa din piela ecologica.

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput