Bebelusi de ianuarie-februarie (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

'Neatza mamici!
Am fost ieri la doctor cu Natalia si mai mult m-am enervat.Cica are virus infection,asta atata stie sa zica si mi-a dat un tratament de 3 lei vechi!Apa nu stiu de care pentru deshidratare si inca un siropel,toate astea mi le-a mai dat o data in primavara cand a mai fost printesa cu febra.Si sa continui cu Calpol si atata.Sa-i dau mancare de regim ca a facut diaree ieri...Eu nu cred ca are fata mea nici o infectie cu nici un virus,sunt pur si simplu dintii asa ca nu o sa-i dau nimic din ce mi-a dat el.Azi e mai binisor,aseara avea 38.8,dar toata noaptea n-a mai facut febra,acum e un pic fierbinte dar i-am luat temperatura si nu prea are,e 37,9 deocamdata.Fasolicile de dinti de sus se vad foarte bine,gingia e foarte umflata si unul cred ca chiar a sparg gingia,dar nu ma lasa sa vad deloc.Nici macar nu s-a ostenit sa-i ia temperatura ieri...si asa l-am chemat de acasa ca nu era la clinica,ca era ziua lui si probabil avea musafiri...
Aaaa si mi-a mai zis ca daca nu vrea sarurile alea pentru deshidratare sa i le dau cu putin 7up!!!Cretin de doctor,nu alta.Ca sa las un pahar de 7up cateva ore pana ii iese acidul si sa-i dau cu sarurile.Mi-am pierdut vremea de pomana sa ma duc cu fata la el si banii,dar am zis ca vreau sa aud o opinie de la doctor,sa nu cumva sa gresesc eu si sa aiba fata ceva,desi am pus pariu cu jupanul meu ca diagnosticul pe care o sa mi-l de-a o sa fie virus infection!
Trebuie neaparat sa gasesc alt doctor in Beirut ca cu asta nu se mai poate.
Witchie si Natalia e incantata de baloanele cu heliu,dar noua ni s-a dezumflat unul in 24 de ore,il cumparasem de la un clown din Carrefour,aparea cam in fiecare dupa-amiaza pe acolo.Acum i-am luat baloane normale dar le ciupeste pana le sparge.Pupici la Pralina!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia285

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

neatza
multumim fetelor pt urari, piersicuta incepe sa se simta din ce in ce mai bine. nu a mai facut febra iar scaunele s/au rarit au ajuns la 7 ieri.noroc ca mai am tzitzi ca altfel.....cu regimul asta....
ca si completare ii dau humana nh, dar cum domnisoara nu/i prietena decat cu biberonul cu ceai (de lapte la sticla....atunci cand era bine papa doar 100ml maxim), cum credeti ca mananca laptele!? sa nu radeti cu lingurita sau cel mai bine cu seringa de nurofen. are o placere nebuna sa traga din seringa

nu am avut curajul sa o cantaresc, dar se vede ca a slabit...si asa era ca o scobitorica

Adana multa sanatate sotului si curaj, aveti un copil minunat pentru care trebuie sa luptati.

Lavinia cum a fost la doctor?

Amaya si Lavinia si eu m/am chinuit cu legumele 2 luni. am incercat toate combinatiile de legume si cu supa sarata si dulce si acrita cu lamaie si cu bors...nimic 4-5 lingurite si eram gata, pana intr/o zi cand pitica a apucat o bucata de morcov fiert si a inceput sa muste din el.
Atunci am inteles nu/i placeau pt ca eu le pasam. si gata cu supa crema de legume!!! papam supa simpla la bibe sau ciorbita (ca cea de oameni mari) cu lingurita, din morcov musca, ceva albituta sau telina amestecata cu cartoful strivit cu furculita (sa simta si bucatele mici) si carnita tocata pe care o asejam deasupra cartofului. Dar trebuie sa/i spun ca/i dau carne altfel nu deschide gurita.

aaaa si legat de greutate la 9 luni avea 7.760 kg si 72cm.

Acum legat de intarcat...cred ca o sa fie super greu! acum, desi am inceput sa/i bag completare la masa de seara (humana 2 + cereale), din care nu mananca decat 100ml, daca plec pentru cateva ore si o las cu mama,atunci cand vin imi sare in brate si isi pune capul de sanii mei si imi trage de bluza...asta insemnand ca trebuie sa/i dau tzitzi. nu mananca ci doar gusta putin din amandoi ca sa se asigure ca/s ai ei

Beatrice si piersicuta Cristina Mihaela (18 februarie 2005)
http://community.webshots.com/user/ixxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Lavinia, imi pare rau ca esti nemultumita de doctor. E important sa ai un dr. in care sa ai incredere. Apropo de 7up uite un subiect in care tocmai ce s-a discutat ca doctorii mai ales din afara prescriu la diaree cola sau 7up, exact cum ai spus si tu :
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62485

Patricia, pupam balerina mica si frumoasa !

Fetelor, noi ne-am mai calmat cu somnul, dormim din nou destul de bine si adormim mai usor. Ce s-a intamplat ? Am constatat ca usor, usor i-am dereglat programul de peste zi si nu mai avea aceleasi ore de mancare si somn. Am revenit la mancatul si somnul la ora fixa, si fara multa "ciuguleala" intre mese care ii strica pofta de mancare. Asa ca baietelul mamei (spun asta pentru ca si eu sunt organizata si planificata ) vrea program si se pare ca asta este solutia.

Lali si Dragos (27 decembrie 2004)

"Daca ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti " Maica Tereza

Mergi la inceput

He, he, eu i-am dus chiar ieri doua baloane cu heliu acasa si dupa ce s-a jucat cu ele s-a chinuit de mama focului sa le arunce pe jos, cum mai face si cu alte jucarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Lali, si eu am citit recent desre 'tratamentul" cu cola si 7up, si nu imi venea sa imi cred okilor!!

Balerina mea totusi este bolnavioara...are inca febra 38,5, nu mi-a dormit mai deloc peste noapte, are o voce foarte ragusita si nasul infundat, nu vrea sa pape...Am vrut sa vad si parerea dr noastre de la Medicover, din pacate nu are liber pina pe 6 decembrie, doar daca aveam abonamente. Nu mi se pare normal, mai ales daca e o urgenta, eventual sa platesti in regim de urgenta, dar sa poti merge cind ai nevoie!
Asa ca am facut o comanda sa imi vina cineva de la Puls acasa sa mi-o consulte mai bine. Daca ii gasese ceva, ii zic vreo doua dr de cartier care a zis ca e sanatoasa tun, ca de ieri dadea semne de raguseala si raceala. Astept sa vedem ce vor zice dr, ca eu nu sint acasa

Patricia si Rebecca (05.02.05)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/danana_me/my_photos

Mergi la inceput

Uff, Patricia, credeam ca e OK deja. Sanatate !

Mergi la inceput

Lali merci de link,acum imi retrag cuvintele nu este idiot,probabil ca stie el ce stie cu 7up-ul dar totusi nu ii dau.Pana la urma fata a iesit bine azi,i-am dat banana si aseara si azi,ea manaca cu placere.Despre sarurile de deshidratare iar nu-i dau,i-am dat destule lichide si san la greu de cand e cu febra.I-am mai dat aseara si un suc de la Hipp cu orez si morcov.
Voi v-ati trata copii de diaree cu Cola sau Sprite???Mi se par cam mici pentru astfel de bauturi.

Mergi la inceput

Ah Patricia,pupici pe nasuc pentru Rebecca.Insanatosire grabnica!

Mergi la inceput

Lavinia, nici mie nu imi vine sa ii dau cola sau 7up, asa, teoretic. Dar daca ar avea o diaree mare poate ca as incerca si asta daca nu ar trece altfel. Oricum e vorba de ceva ocazional, sistematic eu nu as da ! Insa stiu ca la febra sau/si diaree e foarte important sa bea multe lichide. Asta este valabil si la oameni mari, lichidele provoaca transiratia care scade febra, si ajuta la rehidratare in cazul pierderii de apa prin diaree insa la copii deshidratarea este muuult mai rapida si mai periculoasa. Asa ca sfatul meu este sa tii aproape ce ti-a dat pentru deshidratare, ca nu se stie niciodata. Sanatate multa !

Mergi la inceput

Lali merci pentru sfat.Deocamdata e bine,diaree nu a mai facut,a iesit chiar normal,de mancat mananca bine si nici febra nu mai are deloc.Sper sa ramana asa.Eu tot cred ca au fost!Vesela a fost chiar daca a avut temperatura mare,chiar si noaptea zambea si batea din palme si gangurea.

Aici vremea a luat-o razna,azi sunt 27 de grade la umbra.

Mergi la inceput