Bebelusi de ianuarie-februarie (58)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Crinuta, si dr. Clarei ne-a recomandat sa-i facem Priorix-ul la 11 luni. O sa-i cer mai multe detalii la sf. saptaminii viitoare.
Ai grija cu dantura, eu am avut o gramada de probleme in timpul sarcinii. Facea o fata dentistul cind ma vedea cu burta din ce in ce mai mare...
Ixxi, pe toti cei patiti (de care stiu eu) Reviken-ul i-a ajutat in 24 ore. Eu o ung pe Clara o seara cu reviken, o seara cu crema de galbenele, iar de cind am inceput "tratamentul" asta, nu s-a mai iritat deloc la fundulet. Cam o data pe saptamina mai facem pauza de atitea creme.
Povestea asta cu cola si 7up e tare dubioasa. In facultate aveam un coleg care lucra pentru unul dintre producatorii de cola si ne spunea ca esenta care vine in Ro pentru a fi ulterior imbuteliata are un cap de mort pe recipient. Din discutiile cu el am fost atit de intrigati incit am incercat experimentul cu bucata de carne in cola. Intr-adevar se dezintegreaza/ putrezeste, se intimpla ceva acolo... Trebuie sa recunosc faptul ca asta nu ma impiedica uneori sa beau o doza de cola
Patricia, de ce nu iei un dr. in care sa ai incredere si care sa vina acasa la voi s-o vada pe Rebecca atunci cind ai nevoie?
Pentru noi dr. Clarei a fost o mana cereasca. Ne-a ajutat intotdeauna si am scapat de o gramada de belele datorita lui. Din pacate, nu-l vom mai chema decit vreo 4 luni pentru ca specialitatea lui este neonatologia, dupa aceasta perioada va trebui sa ma multumesc cu pediatra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63017" target="_blank">aici

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ixxi, imi pare rau ca aveti asa probleme. Eu am mai scris chiar zilele astea la un subiect pe tema funduletului iritat la "parintii raspund", vezi cauta-l si tu, era o tipa cu o problema din asta mult mai grava ca a voastra, ajunsese carne vie. I s-au dat multe sfaturi bune acolo, poate iti folosesc.
Eu am o solutie de la spital, cu care se spala medicii chirurgi pe maini inainte si dupa operatie. Mie mi-au recomandat-o de cand s-a nascut copilul pt. orice probleme de piele, inclusiv foliculita din maternitate, fund oparit, etc. E antibacterian, ant, anti toate cele si l-am folosit diluat cu apa.
Daca nu-i trece si crezi ca ti-ar folosi, ne putem intalni cumva si iti dau cu placere o "portie".
De asemenea mie Culcer mi-a recomandat un unguent din farmacie, Neopreol se numeste si e pe baza de untura de peste, un reepitelizant. Eu il am mereu in casa. Se poate folosi si pt. arsuri.
Si daca poti incearca sa o lasi si fara pampers, cu fundul la aer, desi stiu ca e cam frig in perioada asta pt. asa ceva...
Sanatate multa!

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor (9 ian. 2005)

Mergi la inceput