Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 23
Bianca N spune:
quote:
Originally posted by Ralluquote:
Originally posted by daii
Apropo de restaurant.
Eu inca nu mi-am luat grija lui. Sper ca wendul asta sa putem merge sa vorbim cu patronul si sa ne rezerve ziua.
Asa, ca sper ca luni sa am o confirmare si eu. Pupicei
Daii, si eu tot acolo fac nunta.
In mai putin de o luna o sa pot sa-ti spun daca ai facut o alegere buna sau nu
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Daii,
am fost la o nunta anul trecut la Vulturul, in salonul mic si a fost totul ok, mai putin faptul ca nu iti luau si tacamurile la spalat atunci cand schimbau felurile de mancare. Dar asta se poate aranja vorbind cu ospatarii.Am inteles de la mireasa ca au dus florile de la civila la restaurant, iar cei de acolo le-au facut aranjamente din ele. Preturile au fost mai mult decat acceptabile si mancarea proaspata, facuta atunci. Au si parcare ok. Insa nu stiu in ce sala vrei tu, pe cea mare nu am vazut-o, dar sunt convinsa ca arata chiar mai bine decat cea mai mica.
matzoi spune:
Buna fetele!
Eu una am reusit cat de cat sa stabilesc luna in care va fi nunta... ceea ce e un lucru fantastic, intrucat akl meu viitor sot are o teama teribila de toata tevatura asta ce va urma..... pe el daca ar fi posibil sa-l imbraci la nunta cu o pereche de pantaloni scurti si sa-i dai si o undita in mana ar fi perfect !!!!!
Ei asta e ce sa fac daca m-am indragostit de el.
Cat priveste locatia noi o sa facem nunta in orasul nostru natal, adica in Braila si pt asta trebuie sa ajungem si noi p'acasa ca sa reusim sa vizitam locatiile existente din oras (sincera sa fiu nici nu stiu pe unde tre' sa ma duc ca s-au schimbat multe de cand n-am mai fost noi prin restaurantele din braila).
Acum o luna cand am fost p'acasa am vizitat un local foarte dragut dar avea niste arcade care mi s-au parut mie ca erau cam joase si nu stiu ce sa fac...ma mai gandesc.
Apropos, fetelor vi se pare anormal daca eu nu vreau huse la scaune? Mie una nu-mi plac, ce sa fac?
Va pupicesc pe toate
matzoi
mexxa spune:
Daii eu sunt casatorita civil si logodna facuta... mai ramane cununia religioasa la care visez in fiecare zi..mai ales ca voi avea ca, cavaler de onoare baietelul nostru....ce frumos cred ca va fi...
Va pup pe toate si o zi cat mai frumoasa!!
19+
poze
Vine barza
daii spune:
Ooooooooooooo, Mexxa, asa cavaler, mai zic si eu!!!!! Vei fi o miresica tare mandra!
Matzoi, scumpa, cum sa fie vreo problema! Daca tie nu-ti plac husele, e normal sa nu le vrei. La nunta ta trebuie sa fie totul aranjat tu esti sefa, si ai dreptul sa elimini tot ce nu-ti face placere. Doar n-o sa-ti umbreasca buna dispozitie, o amarata de husa, numai pt ca asa se poarta!!!
Nici mie nu-mi plac de exemplu baloanele, si mai ales nu consider ca s-ar potrivi salonului, poate cel mult o arcada, care sa imbrace intrarea, dar ATAT.
Pupicei
GabyHila spune:
Heya:) Si eu lovita de Mr Cupid, logodita proaspat si cu nunta in 2 iunie 2007. Sibiu. Restaurant arvunit, muzica aproape, pantofi comandati.
Am 2 nunti, una la Sibiu si una in Moreni sau Targoviste, Dambovita.
Parca e putin cam devreme sa ne agitam nu? Zic si eu nu dau cu paru
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
plici plici spune:
quote:
Originally posted by GabyHila
Heya:) Si eu lovita de Mr Cupid, logodita proaspat si cu nunta in 2 iunie 2007. Sibiu. Restaurant arvunit, muzica aproape, pantofi comandati.
Am 2 nunti, una la Sibiu si una in Moreni sau Targoviste, Dambovita.
Parca e putin cam devreme sa ne agitam nu? Zic si eu nu dau cu paru
Do not go to bed mad! Stay up and fight!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060
ura, ne "inmultim".
gabi, nu cumva am citi de tine pe undeva despre niste pantofi ceva? scuze daca te confund, dar mi-e lene sa caut prin forum.
pupicii la toate miresele
Rallu spune:
quote:
Originally posted by daii
Rallu, iti pot confirma ca ai ales un restaurant super ok. Eu am avut acolo petrecerea de cununia civila, si a fost extraordinar de frumos.
Daii, stiu ca ma intrebasei mai demult de aranjamentele din restaurant dar pana acum n-am reusit sa-ti raspund.
Saptamana viitoare urmeaza sa mergem sa vorbim si sa stabilim cu Nicoleta ce si cum.
In principiu eu as vrea flori si lumanari pe masa (am luat eu niste lumanari speciale, cu gel), carduri plic si carticele la coditele carafelor (au aceeasi mascota si le-am facut noi), cateva confetti mari imprastiate pe mijlocul mesei.
Da, vrem si baloane (nu multe) pt. ca are mirele un piticutz, si cum el mi-a satisfacut piticutzii mei, nu ma opun nici eu la ai lui.
Aaa...si tot pe masa, langa cardurile plic, vor fi asezate CD-urile cadou pt. invitati (asta in loc de marturii).
Ar mai fi o arcada de baloane la intrare.
Recunosc ca mi-ar mai fi placut lumanarele aprinse care sa margineasca intrarea dar fiind vara si noi ajungand pe lumina la restaurant, nu prea isi au rostul.
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
daii spune:
Neatza, miresici scumpici!!!!
Cum sunteti dupa wend??? Eu, ffff plictisita, pt ca sotul meu a lucrat in wend si m-am plictisit in casa, cand afara a fost atat de frumos. Dar sper sa am o saptamana buna, ceea ce va doresc si voua.
Rallu, multumesc pt raspuns. Chiar eram f curioasa. Si noi am fost saptamana trecuta sa ne programam, si ne-am hotarat sa facem o arcada in culorile salonului la intrare, plus flori pt. mese. Te mai stresez un picut: arcada de la intrare ti-o face Nicoleta???
Pupicuzi multzi si un inceput de saptamana cat mai bun
matzoi spune:
Buna fetele!
Ce mai faceti?
Eu una nu am chef sa ma apuc de munca asa ca am zis mai bine arunc si eu o privire pe aici sa vad ce se mai aude.
Apropos voiam sa va intreb si pe voi (ca iubi al meu e de acord cu orice.. si la propriu si la figurat) ce ziceti ca in loc de marturii sa le dau musafiroilor o carafa cu poza noastra inscriptionata pe ea.
Oricum intre timp tre' sa ma gandesc si la niste marturii pt botezul nepotelului meu care momentan face 4 luni pe 26 mai si care va fi botezat in august. Amea surioara e plecata mai departe de meleagurile romanesti asa ca tre' sa ma ocup si de botez anul asta cat si de nunta noastra la anu, asa cred ca voi arata dupa
ana6 spune:
Buna la toate fetele!Va rog sa ma iertati ca nu am mai scris nimic dar nu am fost pe acasa.Colega mea de apartament a avut cursul festiv si au venit parintii ei la Sibiu si am fost nevoita sa dorm la o prietena.Acum fac curatenie de zor ca maine imi vine gazda din Italia si trebuie sa gaseasca totul in ordine ca altfel va fi bai.........VA PUPIC PE TOATE SI O SA MAI SCRIU!