Miresici de 2007 sunt?
Raspunsuri - Pagina 22
mexxa spune:
Am trecut sa salut miresicile mele de 2007.
Nunta cred ca o vom face anul viitor tot pe 27 august...dar inca mai ramane de discutat.
Eu am fost la spital si am aflat ca vom avea baietel....chiar daca imi doream fetita m-am obisnuit cu gandul si sunt tare fericita mai ales cand il vad pe sot ce mandru este !!
In rest sunt bine...la inceputul lui iunie mergem sa vedem cateva localuri si sa stabilim axact data.
Pupici la fetele frumoase.
19+
poze
Vine barza
matzoi spune:
Buna fetele
Eu sunt mai noua pe forum
Oricum eu voiam sa va zic ca si eu sunt o mireasa de 2007 si sa stiti ca si eu m-am apucat de cautari
Sper sa am succes!
matzoi
matzoi spune:
Revin cu o precizare
Noi stam in Bucuresti ca aici ne localizam dar nunta o vom face in braila si o sa fie tare greu cu pregatirile dar...ne descurcam noi
pupici fetele
matzoi
silda spune:
Hello! Dar mult mai scriem.
Mexxa: O veste minunata! Ma bucur pentru baietzelul tau. Iti urez o sarcina usoara de aici inainte, o nastere usoara si un bebe frumos si sanatos! Te pup si sa ne tii la curent cu noutatile.
Va urez o zi buna!
Rallu spune:
quote:
Originally posted by daii
Apropo de restaurant.
Eu inca nu mi-am luat grija lui. Sper ca wendul asta sa putem merge sa vorbim cu patronul si sa ne rezerve ziua.
Asa, ca sper ca luni sa am o confirmare si eu. Pupicei
Daii, si eu tot acolo fac nunta.
In mai putin de o luna o sa pot sa-ti spun daca ai facut o alegere buna sau nu
17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
daii spune:
Neatza Miresici scumpici!!!!
Rallu, iti pot confirma ca ai ales un restaurant super ok. Eu am avut acolo petrecerea de cununia civila, si a fost extraordinar de frumos. Toti invitatii au fost placut impresionati.Noi avem avantajul ca ne cunoastem cu patronul si sper sa nu fie probleme in rezervarea zilei. La cununie am vorbit si pentru nunta, dar acum trebuie sa mergem si noi sa stabilim totul oficial.
Mexxa, felicitari pentru baietel, va doresc sa fiti sanatosi, sa ai o nastere usoara si sa va bucurati impreuna de tot ce-i frumos.
Matzoi, bine ai venit in randul nostru!!!! Asteptam mai multe detalii de la tine
Pupicutzi multi!!!
daii spune:
Hello, moresici scumpici!!!
Am tras cu ochiul la fetele de anul acesta si cand vad ce e pe capul lor, cu pregatirile, iar noi suntem asa de linistite si lenese......de nu ne clinteste nmk din loc! Dar ce va fi si pe capul nostru la anul..............
Am fost ieri la restaurant, si ni s-a spus sa revenim dupa 1 iunie cand vor fi gata contractele pentru anul viitor. Stau cam cu grija, pentru ca nu l-am gasit pe patron, ci pe sotia dansului, si am rugat-o frumooooooooosssssssss sa ne tina minte pentru 25 august.
Gagici, da noi nu ne laudam chiar cu nmk??? Prea liniste si pace pe aici pe la noi...
Hai va astept la povesti
Pupicutzi multi
plici plici spune:
quote:
Originally posted by daii
Hello, moresici scumpici!!!
Am tras cu ochiul la fetele de anul acesta si cand vad ce e pe capul lor, cu pregatirile, iar noi suntem asa de linistite si lenese......de nu ne clinteste nmk din loc! Dar ce va fi si pe capul nostru la anul..............
Am fost ieri la restaurant, si ni s-a spus sa revenim dupa 1 iunie cand vor fi gata contractele pentru anul viitor. Stau cam cu grija, pentru ca nu l-am gasit pe patron, ci pe sotia dansului, si am rugat-o frumooooooooosssssssss sa ne tina minte pentru 25 august.
Gagici, da noi nu ne laudam chiar cu nmk??? Prea liniste si pace pe aici pe la noi...
Hai va astept la povesti
Pupicutzi multi
io mi-am spalat masina de dimineata
glumesc, dar la capitolul nunta io una n-am noutati...e cam devreme....
alfel, ma bucur ca s-a facut cald
va pup si eu
daii spune:
Pai noutati e prea devreme sa avem!!!
Dar ma gandeam daca tot avem topicul nostru sa ne impartasim visele, dorintele, una alta.
Apropo- nici una din miresicile noastre nu este casatorita civil?
Pucpicutzi multi, un wend placut, si sa va bucurati cat mai mult de vremea frumoasa
voicu_bebi spune:
buna fetilii. eu sunt mireasa de 2006... am trecut pe aici sa va salut si ca asteptam s avedem ce pregatiri faceti.
eu sunt cam suparici cu rochia asta de civila e vreo 2 milioane si nu stiu ce sa fac sa mi-o iau sau nu...iubi zice ca e cam scumpa dar eu zic ca e superba si ca as vrea sa o iau...
Nunta noastra:19 august